AC Publicat Aprilie 15, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 15, 2005 am si eu o intrebare de viitoare mamica, cu contractii inainte de terment. Ce-nseamna "cervicometrie 4 cm" (1.57 inch), si daca a mai primit cineva de luat medicamente cu substanta activa sulfat de salbutamol ? Multam mult. Andreea si galusca [fetita] si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexa04 Postat Aprilie 16, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2005 Buna Mie la contractii mi-au administrat un amestec de papaverina,scobutil si diazepam injectabil. Nu stiu ce contin . Sper ca te-am ajutat cu ceva, parerea mea este ca daca ti-au administrat medicii stiu ce-i bine si ce nu. Alexa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittycat Postat Aprilie 16, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2005 Sulfatul de salbutamol are efect tocolitic (adica de relaxare a musculaturii uterine) si se da in caz de amenintare de nastere prematura. Cervicometrie probabil se refera la lungimea colului uterin care e putin scurtat in cazul tau, tot datorita contractiilor premature (n-am auzit de acest termen la noi, desi, posibil totusi sa se foloseasca, si banuiesc ca se refera la lungimea colului si nu la dilatatie, ca la 4 cm dilatatie deja e vorba de altceva). Cocktail-ul litic format din scobutil, papaverina si diazepam are alt scop: se da in timpul nasterii: daca e fals travaliu inceteaza, daca e travaliu adevarat ajuta la progresia dilatatiei si deci la accelerarea travaliului. Sper ca te-am ajutat, cat de cat. Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monica-Elena Postat Aprilie 16, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2005 Tratamentul litic care se administreaza la noi in spital atunci cand ai contractii indiferent de varsta sarcinii este scobutil sau no-spa, papaverina si diazepam. Se mai face perfuzie cu gynipral si apoi continui cu gynipral pastile acasa. Monica si bocanila din burtica Esentele tari se tin in sticlute mici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AC Postat Aprilie 16, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2005 multam mult, si mie mi-au injectat ceva la spital, dar nu stiu ce. sper sa fie bine, multam mult. Andreea si galusca [fetita] si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.