Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Balsam de rufe pt bebe

Recommended Posts

Voi folositi asa ceva? Stiu ca a mai fost un subiect pe tema asta, dar nu se referea strict la utilizarea unui balsam pt rufele lui bebe. Pana de curand i-am spalat rufele manual cu un detergent special pt bebelusi, am fost multumita si am evitat sa folosesc un balsam de teama alergiilor. Acum, ca a mai crescut (5 luni) si pt ca ma seca la timp si la buget sa ii tot spal manual (cand evident, foloseam mult detergent) am trecut la spalarea in masina impreuna cu hainele noastre (evident cu optiunea de clatire abundenta) si n-am probleme cu pielea ei (din fericire...). Numai ca acum toate hainele ies tare aspre [bang]pt ca mi-a fost frica sa folosesc balsamul pe care il foloseam in mod obisnuit pt noi. Asa ca intrebarea mea este: voi folositi balsam de rufe din cel special pt bebe la micutii vostri si daca da, de la cate luni ati inceput si care ma sfatuiti? Ati avut vreuna probleme din cauza acestora cu pielea bebelusului? Va rog, dati-mi un sfat, chiar nu stiu ce sa fac.

Merci mult[flo].

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Fetei i-am spalat hainele din primele zile cu Ariel si apoi am folosit Coccolino albastru. Si nu a avut nici un fel de probleme cu pielea. Si le-am spalat la masina. Nici nu i le-am clatit mai mult decat in mod normal ( la spital mi s-a spus sa le clatesc de doua ori).

Problemele au aparut cand mama mea i-a spalat hainutele cu un alt detergent, Amway. Si a facut niste bubite care, ulterior, au disparut. Si am invatat o noua lectie. Copilului nu i se schimba detergentul.

Ioana si [copil] Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Eu spal hainele cu Ariel si folosesc balsam de rufe de la Amway.Nu am avut niciodata probleme cu alergia sau iritatie a pielii.Balsamul acesta face hainele ffff moi si nu trebuie pus decat putin.

[mamica] Alinaid="Trebuchet MS"> id="red"> & id="navy">Dragosid="Trebuchet MS"> [copil](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue">

[foto]poziciid="blue">

[foto] Dragos la 3 aniid="size2">id="blue">

Am spalat o vreme hainutele cu Dermaline baby..dar am renuntat ulterior. Acum ii spal hainele cu detrgent obisnuit (Ariel sau persil)iar balsam folosesc lenor, coclino sau silan. Pielea ei le tolereaza pe astea.

Tatiana si Bia (5 iulie 2004)

Si eu tot de curind am inceput sa folosesc Lenor Sensitive (e pentru bebe). L-am luat intr-o doara, pentru noi si am vazut ca face rufele foarte moi. Asa am ajuns sa il folosesc si pentru ea. Sincer, eu cind ii spal rufele nu bag nimic de-al nostru in masina, [spala]sint numai hainutele sau prosopelele ei. Am folosit Dero pina acum. A fost ok.[:X]

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Am folosit de la inceput ariel si cocolino sau silan (alb).

Nu am avut nici un fel de probleme.

Intotdeauna spal la masina,dar niciodata hainutele ei impreuna cu ale noastre.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca

POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...