SUSU Publicat Aprilie 16, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 16, 2005 Buna!Neavand pofta de mancare si vrand sa si slabesc un pic nu prea ma alimentez bine,adica:dimineata o cana de lapte cu 2 felii de cozonac la pranz 2 oua sau un sandwich cu sunca si branza iar seara pui fiert sau carne la gratar sau cereale cu lapte.Cam asta e tot ce mananc de 7 saptamani fara fructe si legume(sa nu avem colici).Intrebarea mea e:poate sa sufere copilul in urma alimentatiei mele,adica sa nu primeasca vitamine sau ma rog tot ce e normal sa se dezvolte si sa fie sanatos?precizez ca lapte am suficient iar copilul a crescut f.bine.Credeti ca laptele meu contine tot ce are copilul nevoie?Sper ca ati inteles care e intrebarea,nu stiu daca am fost destul de explicita?Va multumesc si va[pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidiadanaila Postat Aprilie 16, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 16, 2005 Ba, eu cred ca te alimentezi destul de bine...nu-ti fa griji....odihneste-te foarte bine, si mai ales daca bebe a luat foarte bine in greutate, totul este OK !! Sa va fie bine !! lidia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinia345 Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 aaaa pai la tine e bine!ce zici de mine care mancam iaurt dimineata la pranz orez fiert cu peste/pui si seara fructe uscate si mere?din pacate acum bag in mine la greu...mi-a revenit apetitul!oricum fata a crescut in limite normale....in schimb eu ma simt tot mai sleita.sa fie de la vreme? Lavinia si Natalia(17.01.05) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Aprilie 19, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2005 Te alimentezi bine, sunt bune si supele, ciorbele, ceaiul de chimen, anason, soc, pentru a creste lactatia e bine sa ai mult lapte. Si ce este cel mai important sa dormi odata cu bebele ca altfel si laptele scade si esti obosita. In ce privesc kilogramele, se vor duce, la 4 luni deja o sa imbraci ce purtai inainte, are grija bebe de asta, este un mare consum mai ales daca alimentezi la san. Sanatate multa! Otilia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.