Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nasuc infundat la bebe de 3 sapt

Recommended Posts

Baietelul nostru de 3 saptamini are nasucul infundat si respira cu greutate. Doctorul ne-a spus sa-l lasam in pace ca se desfunda nasucul singur. Cel mic este de aproape 1 saptamina infundat.

In Romania se recomanda pentru desfundat solutie salina si pompita dupa. Pompita am luat dar solutie de cite ori am intrebat la farmacie mi s-a spus ca nu exista.

Va rugam sa ne ajutati si pe noi cu un sfat.

mami de Aschiuta

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

bine ai revenit[flo]

si noi am avut aceeasi problema, mie mi-a zis sa-i pun ser fiziologic, sau sprey nazal pe baza de apa de mare, amandoua sunt la fel de bune,

bb culcat pe spate si cu capusorul intr-o parte, ii pui intr-o nara ser, apoi o astupi pe cealalta si tragi cu pompita, la noi a mers usor si repede intr-o saptamana am scapat

succes[pup]

http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

fetitza mea avea nasucul infundat cand avea 2 saptamani si chiar se inneca de la mucisori ca-i inghitea...a fost diagnosticata cu rino-faringita.tratamentul?de 4-5 ori pe zi curatat cu ser fiziologic,picaturi de ser efedrinat de cate 3 ori pe zi si calpol(preventiv)caci nu facea febra.a trecut in vreo 10 zile aproape....

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Eu rezolvam problema cu ser fiziologic si pompita. Vezi daca nu cumva in camera este prea uscat aerul, asta usuca si distruge mucoasa nazala. Noua ni s-a spus l vremea aceea sa punem vase cu apa si prosoape ude pe calorifer, si dup aceea n-am mai vut probleme. Sanatate!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...