ccr Publicat Aprilie 17, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 17, 2005 Intr-un forum unde care mai de care e mamica...eu abia ma gandesc sa-mi incep viata sexuala[:I]Numai ca nu stiu ce anticonceptionale ar fi mai bine sa folosesc. Si adresez aceasta intrebare in special celor care sunt in SUA, pt ca acum aici ma aflu si habar n-am unde sa intreb si cum sa aflu. Am mai folosit in trecut anticonceptionale, ca tratament pt ovare micropolichistice. Am folosit acum vre-o 8 ani, pt cateva luni triregol, apoi am folosit pt o perioada mai lunga de timp Diane35. Ultima oara am urmat, dupa o intrerupere, o cura de 4 luni acum 2 veri. De atunci am incercat sa stau pe cat posibil departe de anticonceptionale. Acum fiind in USA nu stiu ce ar fi mai bine sa iau, astfel incat sa nu ma aleg cu cine stie ce efecte secdundare. Pana acum am tolerat ok anticonceptionalele, adica fara efecte gen ingrasat...doar ceva stari de greatza si rau in prima luna, dar atata tot. Le rog pe cele care locuiesc aici si ma pot ajuta cu un sfat sa-mi scrie despre posibilitatile existente. Si inca ceva...de cand se incepe folosirea lor...cand se poate considera ca fiind sigur actul sexual? Asta pt ca pana acum le-am fol doar ca tratament, nu si cu efect contraceptiv. Va multumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copiloi Postat Aprilie 17, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2005 In problema ta, doar un doctor te poate ajuta!!! Deci cel mai bine e sa mergi la medic! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Porumbita Postat Aprilie 17, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2005 intra si intreaba aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46370 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jazz Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 Daca esti in Statele Unite si nu esti intr-o relatie stabila, iti recomand prezervativele. Asta daca ti-e teama de o bunatate de std "made in USA"! Aici anticonceptionalele se iau numai cu prescriptie de la un doctor, asa ca fa-ti o programare... ________________________ "Because woman’s work is never done and is underpaid or unpaid or boring or repetitious and we’re the first to get fired and what we look like is more important than what we do and if we get raped it's our fault and if we get beaten we must have provoked it […]for lots and lots of other reasons we are part of the women's liberation movement."-Ms. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrienne12 Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 Draga mea fetitza (ca imi inchipui ca esti de virsta lui fiu-meu). In tara asta anticonceptionalele se dau pe reteta deci indiferent ce iti spunem noi tot la doctor trebuie sa ajungi ca sa le obtii. Fii atenta insa caci cu cele bazat pe estrogen nu trebuie sa fumezi (nu stiu daca fumezi sau nu dar e mult mai bine daca nu). Cele bazate pe progesteron iti permit sa fumezi. Eu [ersonal am avut reactii extrem de neplacute de la Jasmin. Nu te sfatuiesc sa iei patches sau injectii. AM auzit multe povesti despre efecte secundare. Prietene de ale mele se pling de dureri de cap in zilele premergatoare ciclului. AM avut experienta pozitiva cu orthotricyclin. Poti sa ai sex din prima zi cind iei anticonceptionalele. Cind te duci la dr. poate ii ceri si o reteta si pt. the morning after pill in caz de nevoie. Daca nu stii ce este da-mi un pm si iti explic. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccr Postat Aprilie 19, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2005 Multumec celor care mi-au raspuns...doctorul incercam sa-l evit...nu de alta dar nu stiu cum e cu asigurarea pe aici si cum sunt costurile. Probabil ca prezervativul ramane cea mai buna metoda, doar ca eram tare curioasa cum e cu anticonceptionalele aici, in State. Nu sunt fumatoare si deocamdata nu e nici o relatie stabila, dar daca va fi, probabil ca voi ajunge si la medic. As fi vrut insa ca prima data sa fie fara prezervativ [;)]...Desigur cu un partener de incredere, caci sunt constienta de tt pericolele... si nu numai. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.