Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

HELP-injectii cu polidin

Recommended Posts

[hia]fetelor!Am si eu o problema(alta)[bang][help]

Am fost la [medic] saptamana asta si in urma analizelor mi-a iesit o anexita bilaterala(se pare ca am scapat de candida[:D]) iar doctorita mi-a prescris injectii cu polidin(20-cate 2 odata,timp de 10 zile),supozitoare indometacin si ovule Meclon.

Acum vin intrebarile:[:D][:D][:D]

1)ce ziceti,mi-a prescris bine?

2)stie vreuna din voi daca aceste injectii dor?

Oricum sunt moarta de frica[q][q][q] pentru ca eu nu sufar seringile,acele si tot ce tine de domeniul asta.

va[pup] pe[invazie] si astept raspunsurile voastre.

cata

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De ce sa se agite fiolele inainte??Intr-adevar polidinul e f bun pt anexite.Eu l-am facut combinat cu Efitard din ziua in care mi-a venit ciclu 5 zile pe luna 2polidin si un efitard de 1 200 000 o data pe zi, 4 luni la rand si vreau sa-ti spun ca au trecut 3 ani de atunci si sunt super ok!

sanatate!id="Arial">id="purple">

Magda [ispita] si [zana] Biancaid="Arial Black">id="red">

Eu am facut polidin tot pt anexita acum o luna si nu m-a durut cand mi le facea, doar putin dupa aceea, dar frecam locul bine un cub de gheata si imi trecea rpd. Mie chiar mi-a placut sa le fac, si as mai fi facut ca ma gandeam ca poate asa raman si eu gravi [alcool]

pup si curaj!

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

polidinul dupa parerea mea nu doare chiar de loc,pot sa spun ca e cea mai suportabila injectie,[alcool]acum depinde de tine cum o suporti dar dureroasa nu e.dupa polidin ai toate sansele sa ramai gravi,daca restul analizelor sant bune.sper sa auzim de bebici cat mai curand[cool]

camy

Va[pup]pe toate si va multumesc pentru sfaturi.Auzisem si eu ca dupa ce fac aceste injectii s-ar putea sa raman[gravi].Ar fi super[cool].

Dar nu mai imi fac sperante inainte.Sper din tot sufletul sa nu ma doara.Despre supozitoare si despre ovule ce parere aveti?

aaaaaaaa...era sa uit[:D]...nu am intrebat-o pe doctora dc incep cu ovulele pot sa le iau chiar daca vin rushii?

cata

Polidinul nu doare absolut deloc, nu simti nimic, poate doar impunsatura, dar nici aia nu cred pentru ca se folosesc ace f. subtiri. Cine spune ca polidinul doare ori nu a facut altfel de injectii, ori face cum fac eu la stomatolog (incep sa plang preventiv de cum intru in cabinet, daca mai imi spune sa deschid si gura, sunt terminata)[:D] iar in legatura cu ovulele, eu intotdeauna cand mi s-au recomandat ovule pentru diferite probleme a insistat medicul sa le folosesc si la ciclu, pentru ca ar da randament mai bun!

Vad ca parerile sunt impartite, in orice caz nu te teme de polidin!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...