jul Publicat Aprilie 17, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 17, 2005 Fetitei mele in varsta de 1 an jumate i-au aparut pe limba niste bubite mici, albe. De fapt sunt ca niste papile gustative mai proeminente....Dimineata am observat cateva, acum vad ca s-au inmultit....Ce poate fi? Nu i-am dat nimic nou sa manance,iar alimentele consumate azi au fost proapete. Dati-mi si mie un sfat va rog. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elly1977 Postat Aprilie 17, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2005 Poate fi o simpla ciuperca de la lapte. Fai cateva badijonari cu glicerina boraxata cu stamicin si-i trece imediat. Sanatate multa, Elly "Asta-i viata, astea-s conditiile, deci descurca-te!" (Sorin Preda) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Aprilie 17, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2005 Ce are fetita se numeste stomatita si poate fi de mai multe feluri, printre care si cea micotica, mentionata de Elly. Cum nu se pot da consultatii fara sa vezi pacientul, cel mai bine e sa mergi la un pediatru, s-o vada. Tratamentul poate diferi, in functie de cauza, deci nu exista un tratament universal valabil. Sanatate multa! Simina & Andrei (Deiutzu) Home, wherever you are... Excursie la Lake Arrowhead Laguna Beach Beach Cities Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devylla Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 Nu stiu ce poate fi...dar am avut si eu mai demult...si pe mine ma jenau foarte tare...ma dureau si ma mancau...am fost la medic si mi-a dat o solutie cu care mi-a trecut foarte repede! Mergi la un pediatru si vezi ce iti zice. Multa sanatate! Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta. Sabina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jul Postat Aprilie 18, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 Va multumesc pentru raspunsuri. Azi dimineata nu mai avea nimic...au disparut complet, asa ca nu am mai facut programare la medic...Ma gandesc ca poate a fost doar vreo reactie alergica. Oricum, urmaresc evolutia. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.