Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dereglare de la EXLUTON??? HELP!!!!

Recommended Posts

Fetelor, AJUTOR!!!!!

Iau Exluton de vreo 4 luni pt chisturi ovariene si vad ca au trecut 10 zile de cand trebuia sa-mi vina si.... NIMIC!!! Pana acum n-am mai avut nici o alta problema de la ele... Mi-am luat test de sarcina si a iesit negativ... deci cu ochi nu e...

A mai patit vreuna dintre voi asa ceva??? Ce sa fac??? Help! Sunt de-a dreptul speriata ca nu stiu ce sa fac... sa mai astept... sa intrerup pilulele? Voi ce ziceti?

Merisc,

Nane [pup]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mersi devylla, sper sa-mi vina. Mai am un pic si intru-n panica maxima. ;))) Exluton e anticonceptional si se ia zilnic fara intrerupere, nu e un medicament pur si simplu, d-[q]aia ma si sperie pt ca de la anticonceptionale ar trebui sa vina rusii la tzanc, fara intarzieri. ofofofofofof!!!!!

Inca incerc sa stau calma....

[q][q][q]

Nane

Nu te speria, Exlutonul provoaca astfel de probleme, intirzie menstruatia, produce singerari intre menstruatie, etc. Este doar pe baza de progesteron si eu stiu ca se da de obicei celor care alapteaza pentru ca nu trece in laptele matern. Problema cu acest Exluton este ca trebuie luat la ora fixa in fiecare zi, si are o marja de eroare in caz de sarcina mai mare ca celelalte anticonceptionale, cel putina asa stiu eu.

Ioana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...