mariussimiuc Publicat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 18, 2005 Robert implineste astazi 5 luni.Am inceput de aproape 2 saptamani sa-i dau mar.Mai intai suc,apoi si pulpa.Acum am ajuns la piure.Pediatra mi-a spus sa-i fac branza calcica si sa-i adaug in piure.Doar ca au iesit niste bubite pe fata.Ma gandesc ca poate fi de la branza si as vrea sa incerc cu biscuit.Numai ca nu stiu de care.Nu stiu care sunt fara gluten.Am gasit o reteta de biscuiti pentru sugari in "Mama si copilul"numai ca au in compozitie zahar si stiam ca nu e bine de zahar la bb.Voi ce fel de biscuiti folositi? Miha si puiul Robert [:X] [foto] http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariussimiuc/album?.dir=f3f8 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devylla Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 dc nu incerci sa faci reteta fara zahar? Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta. Sabina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea_tx Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 Noi am folosit pesmet de paine prajita sau biscuiti de la Hero.Se poate folosi siropul de zahar pentru indulcit.se fierb 200ml.apa cu 100gr. zahar pana ramane cant. de 200ml.si se foloseste de obicei 1 lingurita la 100ml.de preparat.Acest sirop preparat se pastreaza cateva zile la frigider si se adauga putina zeama de lamaie in el sa nu se zahariseasca. andreeat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Aprilie 18, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 M-am gandit si la varianta de a face reteta fara zahar,dar ma gandesc ca zaharul al are si el un rol acolo(nu stiu daca bun sau rau).E ca si cum as face o prajitura fara zahar,nu? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea_tx Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 Intradevar in Mama si copilul este o reteta de biscuiti pentru sugari deci reteta este cu zahar asa ca nu cred sa-i faca vreun rau ca doar zaharul este incorporat in compozitie.Eu l-am crescut pe Alex ca la carte cum se spune cu Mama si copilul in fata si cred ca am fost un pic cam exagerata.E adevarat ca nu am avut nici un fel de probleme cu el in afara de raceli pe care cred ca le fac toti copii. andreeat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela1075 Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 Glutenul se gaseste in foarte multe cereale dar in special in grau, secara, orz si ovaz, asa ca reteta de biscuiti gasita de tine contine si gluten pentru ca presupun ca are si faina de grau. Biscuiti fara gluten e posibil sa gasesti la farmacie, dar cel mai bine ar fi sa-i dai mar cu cereale fara gluten care se gasesc mai usor. Danaid="green"> si Alexandruid="blue">(28.06.2004)[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittycat Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 De acord cu Daniela. De ce sa nu ii dai in loc de biscuiti cereale fara gluten? Mi se pare mult mai sanatos, la urma urmei biscuitii sunt faina cu apa si zahar, pe cand cerealele sunt imbogatite cu fier, vitamine, deci mult mai sanatoase. Noi suntem deocamdata doar cu suc de mar si morcov, dar cand voi ajunge la piure de fructe exact asta am de gand sa fac, sa adaug putine cereale fara gluten: orez sau porumb. Am o prietena care mi-a spus ca ea folosea cereale de la Bebelac in piure fara sa mai adauge apa sau lapte: pur si simplu in piureul in care pusese si suc de fructe punea si cereale si iesea super. Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rozi Postat Aprilie 18, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2005 Si eu "ingros" piureurile de fructe sau de legume, care sunt orea subtiri, cu cereale (eu folosesc din cele fara lapte). Victoras (24.08.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Aprilie 19, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2005 M-am bulversat total.Daca nu sunt buni pt bb de ce Dumnezeu mai dau reteta in "Mama si copilul"?Voi de care cereale folositi?De la ce firma? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rozi Postat Aprilie 19, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2005 Bebelac - sunt mai putin fine decat cele de la Nestle, dar fara arome de vanilie (cam puternice, dupa parerea mea). Si, desigur, mai ieftine Eu nu-i dau biscuiti decat rar-rareori, cat sa molfaie nitel, e grasun deja. Victoras (24.08.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.