Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna !

Puiul meu are 1 an si 1 luna si am simtit in spatele urechilor, la baza cefei in ambele parti si mai jos, pe gat, ganglioni! am fost la medic dar cica nu are nimic. totusi nu dispar. Cine a mai avut asemenea experienta? astept parerile voastre!!!

Nicol3

"Living on Earth may be expensive but it includes annual free trip around the sun!"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Lui Luca i-a aparut un ganglion la ceafa dupa o infectie puternica (a facut reactie la priorix care s-a suprapus cu o raceala) si i-a trecut cam in 3 saptamani. Asa mi-a spus doctorita, ca pot aparea dupa infectii, localizati oriunde in zona gatului. Sanatate multa.

Ganglioni la nivel occipital apar in rubeola sau ca reactie postvaccinala dupa vaccinarea impotriva rubeolei. Mai pot apare in diverse infectii in sfera ORL. Ce trebuie sa faci este sa urmaresti acesti ganglioni (fara insa a face o obsesie din asta): sa vezi daca cresc in dimensiuni, daca isi schimba caracteristicile (se inrosesc, devin durerosi, fluctuentisau din contra, duri), daca apar prin alte regiuni ale corpului sau daca se modifica ceva in starea generala a copilului. In aceste situatii consulta din nou un medic, de preferinta mai intai unul cu experienta in bolile infectioase sau ORL.

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

Nicol, uita-te si aici , am deschis si eu un subiect similar, mai demult. Intre timp, dr. mi-a spus ca acesti ganglioni pot persista toata copilaria si nu au semnificatie patologica, la noi nu a fost vorba de nici o infectie. Deci nu-ti fa probleme, mai ales ca si medicul vostru a zis la fel!id="teal">id="Comic Sans MS">

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)id="Comic Sans MS">id="teal">

quote:Originally posted by Kittycat

Ganglioni la nivel occipital apar in rubeola sau ca reactie postvaccinala dupa vaccinarea impotriva rubeolei. Mai pot apare in diverse infectii in sfera ORL. Ce trebuie sa faci este sa urmaresti acesti ganglioni (fara insa a face o obsesie din asta): sa vezi daca cresc in dimensiuni, daca isi schimba caracteristicile (se inrosesc, devin durerosi, fluctuentisau din contra, duri), daca apar prin alte regiuni ale corpului sau daca se modifica ceva in starea generala a copilului. In aceste situatii consulta din nou un medic, de preferinta mai intai unul cu experienta in bolile infectioase sau ORL.Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

id="quote">id="quote">buna kittycatiti multumesc de sugestii. chiar l-am vaccinat contra rubeolei la un an, adica pe 23februarie. oricum nu il dor la palpare si nici nu au alte caracteristici. sper sa imi fac probleme degeaba.chestia e ca nici nu prea sunt multumita de cum mananca.te pup"Living on Earth may be expensive but it includes annual free trip around the sun!"

Inghinal nu l-am cautat. O sa o fac neaparat.

Multumesc tuturor pentru raspunsuri. M-am mai linistit.

Multa sanatoate la toti bebeii !!!id="green">[flo]

"Living on Earth may be expensive but it includes annual free trip around the sun!"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...