Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pana cand in patut cu gratii?

Recommended Posts

Buna tutuor,

Voi pana la ce varsta l-ati tinut pe bebe in patutul cu gratii?[patut]

Asta e o mare dilema pt. mine, deorece puiul meu are acum aproape 1 anisor dar e inalt si se apleaca mult in afara si mai ales are mania escaladatului si mi-e cam frica.Pe de alta parte nu stiu cand e momentul optim sa-l mut intr-un pat normal, mai ales ca e un agitat fara pereche.

Simina si Deian

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cred ca depinde de pat si de copil.

De ex, la noi acasa Matei doarme inca intr-un patut cu gratii din lemn. E drept ca este un pat marisor cu gratiile destul de inalte.

(Teoretic mai incape 2 ani in el). Din pacate, partea mobila nu se da decat foarte putin in jos, asa ca nu se poate transforma in patut de copil marisor.

In schimb la bunici, unde are unul din material textil, sare intr-o veselie din el. Noroc ca acesta este aproape de pamant si pana acum nu a cazut in timp ce-l escalada.

Acum doarme inca in sac de dormit pe care l-am stramtat la picioare ca sa nu mai poate sari.

Pt la vara ne gandim sa-l culcam pe salteaua pusa pe un postament din lemn/pal, ca sa nu fie pericolul sa cada.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Si eu am problema asta.

Oana mea (1 an si 7 luni) este o cocotata.

Din fericire, patutul ei a permis mai multe modificari: am lasat de cateva ori lateralele in jos, inclusiv suportul saltelei.

Acum suntem la ultima varianta, salteaua este aproape jos, iar lateralele sunt ridicate la maxim.

In momentul in care vom considera ca este periculos, vom renunta la laterale, dar voi lasa salteaua pe pozitia cea mai de jos, in cazul in care (Doamne fereste !) s-ar intampla sa cada, sa fie aproape de podea [bang].

Danielaid="red"> si puiul Oana Mariaid="red"> (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIAid="red">

Si noi la 4 anisori tot in patut doarmim.Tot din cauza ca se roteste noaptea si mi-e frica sa nu cada din patul mare.Chestia cu aplecatul peste gratii am patit-o si noi si mi-a cazut din patut deci il puneam numai cand dormea.de jucat ziua ii puneam o saltea pe jos in dormitor si statea acolo de se juca pentru ca al meu a mers direct in picioare cand a plecat nu s-a tarat deabusilea deloc.

andreeat

La noi s-a intimplat asa: Robert a dormit pina la 1 an si 9 luni in patutul lui din lemn cu gratii. O laterala a patutului era rezemata de perete iar cealalta am inaltat-o printr-un sistem de balamale si se putea lasa in jos asa incit cind eram cu el in camera si il supravegheam ii lasam in jos laterala aceea. Daca plecam din camera ii prindeam inaltatoarea in ivarele de la capete si putea sa sara si sa zgiltiie de gratii cu toata puterea fiindca nu se intimpla nimic rau.

Adevarul este ca Robert a "locuit " in patut pur si simplu . Era domeniul lui- inconjurat de jucarii cu muzica la radio si caruselul de deasupra lui nici nu-l prea interesa lume inconjuratoare.

A parasit patutul atunci cind deja se urca si cobora singur din patul mare,stia deja sa deschida usa la dormitor si sa vina dupa mine cind se trezea.Din patul mare nu cade pentru ca doarme intr-un pat care are o latura lipita de perete (un dormitor copil)si doarme spre acea parte, iar in somn el nu se misca.

Eu cred ca am renuntat la patut intr-un moment in care copilul deja trebuia sa treaca la copilarie si sa cunoasca mai bine "casa".

csth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...