Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Apetitul sexual

Recommended Posts

El vrea 'prea mult' = zilnic... [xinpat]

Ea vrea 'prea putin' = o data pe saptamana... [xinpat]

El are 37 ani

Ea are 27 ani

Fiecare o tine pe a lui si nu vrea sa faca compromisuri. [mariaj]

Parerea mea, ca femeie, este ca nu ar trebui sa 'obligi' / incerci sa convingi omul (=femeia) sa faca ce nu vrea / nu poate / nu are chef. Barbatul zice ca are nevoi... [alcool] si nu se lasa nici el. [:(!] De aici pot aparea discutii / probleme ... [blabla]

Parerea voastra: este nepotrivire in pat sau o mica problema care sa poate rezolva. cum? [sex]

Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz Tigrutz [pis] Alina Bubulina [pis] Fetitza Maritza [pis]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul răspuns

E foarte adevarat...nu trebuie sa fi obligat sa faciid="Comic Sans MS">[xinpat]Da asta e viata.....nu intotdeauna faci numai ce iti placeid="Comic Sans MS">[alcool]

Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.

Sabina

Si ce sa faca el daca ea nu vrea sa faca compromisuri? E o intrebare oarecum de logica. Inseamna ca acolo este furtuna in casa.

Parere personal:

1. Daca as fi in locul lui m-as controla un pic. Sexul nu este o necesitate din care sa mori. Pe pariu ca daca ea nu ar fi dupa 7 zile sau dupa 14 sau dupa 30 sau 60 nu ar da ortul popii(Doamne iarta-ma pt cuvinte!). Sexul lui este in cap(Hmmm...)deci barbat fiind cred ca este o chestie de autocontrol.

2. Daca as fi in locul lui cred ca as cauta mult mai multe cai de comunicare cu sotia, sa vad ce ii place si sa elimin(reduc) ceea ce ii displace, in fond si la urma urmei iarasi cred ca o relatie se poate apropia si implicit si sexual daca se rezolva si probleme relationale si/sau de comunicare altele decat cele sexuale.

3. Daca as fi in locul lui mi-as umple timpul pana la refuz cu probleme ce trebuie rezolvate asa incat sexul devine ceva secundar... dar necesar.

4. Daca as fi in locul ei as incerca sa mediez inadvertenta temporala de natura sexuala, probabil as cobora de la 1 saptamana la 5 zile sa zicem... dar aici din nou am rezerve pentru ca din ceea ce ai scris extrem de scurt se nasc alte intrebari eu zic obiective.

1. El sex zilnic---- adica vorbim de aspectul fizic animalic.... sex sex sex oriunde oricum dar sa fie

2. Ea (a face dragoste ceea ce nu este a face sex) are nevoie de un timp de un cadru de desfasurare, de odihna, de stare psihica pentru aceasta, ea nu vrea sex

Sa gresesc eu cumva?

Parere personala.

Marius Pernes

home page - www.marius.rdsor.ro

ehee ... ce subiect ... Ramo [:I][pup]

si acu sa fiu sincera ... io n-am putut sa continui prima mea relatie care a fost identica cu ce ai descris tu ... 4 ani am suportat! dupa care am zis gata! ... este ingrozitor ... nici nu sti ce inseamna pana nu ajungi sa traiesti asa ceva ... nu te mai poti misca prin casa ... ca te vede si ii vine chefu' ... un calvar!

cand l-am cunoscut pe sotul meu ... la inceput aceeasi poveste ... eram distrusa ... ma gandeam Doamne daca asta inseamna sa fi maritata ... io ma calugaresc ...

numai ca de data asta am avut cu cine sa vorbesc [;)] si ia uite suntem de 7 ani impreuna ... si imi curtez sotul si-l iubesc ... e mare lucru sa ai langa tine un om sensibil ... care sa fie atent la sufletul tau ...

si uite asa nu m-am calugarit![;)]

urasc sexul .... ador sa fac dragoste

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

sa facem un pic diferenta: e vorba de a face sex sau e vorba de a face dragoste cu sotzu'?

ca daca e vorba de a face dragoste, as raspunde la apel de fiecare data cu putinta. Daca ar fi vorba de sex, nici nu mi s-ar scula (dorinta), pardon de expresie. Ca doar nu suntem iepuri [iepu][xinpat]

Pai vedeti voi, tacmai asta e problema. el vrea sa faca sex [sex], ea vrea sa faca dragoste [xinpat]. sexul il faci ca o necesitate fiziologica, dragostea o faci cand iti vine.

el vrea sa faca in fiecare seara, ca si cum te speli pe dinti in fiecare seara. [dint]

ea vrea atmosfera, sa simta intr-adevar ca face dragoste. nu face din sex un sport. poate nici apetitul ei nu e asa de mare, dar vorba cuiva, nu facem ca iepurii... [iepu]

bine, el intelege cand ea este bolnava, sau are un motiv tare sa nu vrea sa o faca, dar lui nu i se pare bun simplul "motiv" ca "nu am chef in seara asta". din pct lui de vedere, ar fi echivalent cu "nu ma mai iubesti" [alcool]

Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz Tigrutz [pis] Alina Bubulina [pis] Fetitza Maritza [pis]

sincer nu prea fac deosebire,pt ca nu as face niciodata sex cu cineva pe care nu-l iubesc.nu poate fi decat sex cu preludiu sau fara.oki,sa lasam asta.

ia,sa nu mai fii o saptamana-doua fara el,ca te sui pe pereti,ai vrea tu in fiecare zi.si sotul meu,are o vb "pofta vine mancand".chiar dc nu vrei,lasa-te dusa de val,dc stie cum ,o sa vrei si tu.

dc nu,arata-i (desi eu zic ca el la vrsta la care ar tb sa stie).dc nu pricepe,fii fana filme xxx.dc nu mere,nici asa,cauta o femeie.

te pup.

p.s. totusi,doar o data pe saptamana la anii astia?la 40 de ani ,o sa va uitati la casete cu voi doi?

Ema

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos

la mine a face sex si a face dragoste sunt doua lucruri diametral opuse!

de cand sunt cu al meu sot ... nu stiu daca am facut [xinpat] doar ca sa-mi fac datoria de nevasta! tocmai aici e diferenta ... eu nu numar de cate ori o fac pe saptamana, pe luna sau intr-un an ... pur si simplu e un lucru firesc ...

ref la "o data pe saptamana" sunt convinsa suta'n mie ca daca fata asta ar intalni un barbat care s-o inteleaga, s-o iubeasca cu pasiune ... ca atunci cand o atinge sa fie ca prima data, cu pasiune ... o sa depaseasca acest "o data pe saptamana" ... este groaznic ca un lucru frumos sa devina "o datorie"

ema - "pofta vine mancand" ... hmmm depinde "ce mananci si cu cine!"

"ia,sa nu mai fii o saptamana-doua fara el,ca te sui pe pereti,ai vrea tu in fiecare zi"

io dupa acea relatie cred ca a trecut 1 an si ceva pana sa mai [xinpat] ... ca sa nu-ti mai spun ca sotului meu i se cam luase sa ma tot astepte ... caci io ramasesem cu bazdaci pe creieri ... vezi doamne ca vrea doar [xinpat]

totala nepotrivire ... si acum ii multumesc lui Dzeu ca nu m-am maritat cu tipul ala

am tinut legatura cu el ... si-a gasit si el perechea, are si un baietel ... in felul asta toata lumea e fericitaid="size1">

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...