A_Iulia Postat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2005 Monica, exact asa face si Moti. Nu vrea sa manance nimic, in afara de laptic (dimineata si seara, cu cereale). In cursul zilei refuza cam tot, doar cu pacaleli mai reusim 2 lingurite de mancare, 2 lingurite de branzica, etc. I-am dat in disperare de cauza cremvursti - asta de 2 zile - si i-au placut. Si la noi toata lumea e disperata, mai ales ca ei ii placeau mult fructele si acum le refuza. Sper sa treaca; eu am pus-o si pe seama racelii ce o bantuie de vreo 3 saptamani...desi i-a trecut raceala, dar de mancare tot nu prea are chef... Adinaid="purple"> + [copil]Olivia Karla 04.03.2004 id="red"> pozele noastre id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
sinzi_ana Postat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2005 Si David trece prin perioade in care refuza mancarea si tine post negru. Eu ma sperii pentru ca ia foarte greu in greutate cand mananca bine si cand tine post...scade imediat... Solutia pe care am gasit-o eu, fara gustari, fara pufuleti, biscuiti si sucuri intre mese...la masa mancare, nu vrea, o punem deoparte si o dam peste 3-4 ore... si inca una mai neortodoxa: la tv sau comp... ". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated. Janism" Sinzi [avion]si David[marinar]id="Georgia"> David pe malul marii primavara - noi id="size4">id="red">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Freia Postat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2005 ok, m-am lamurit. Face exact ca Alex. Scoate pufuleti, pufarine, ciocolatzele si alte chestii adiacente. Bagi regim strict. Nu mananca ce ii dai ii dai baghete de paine cu usturoi facute de tine. Daca vrei iti dau retzeta (se gasesc si de cumparat in oras). Meniu: Dim : Lapte cu putin nesquiq (1 vf de linguritza la 250 ml) daca numai beti lapte rosie cu cascaval, taiate feliutze mici. Poti face un desen in farfurie din bucatzele si ornezi si cu maslien taiate bucati. Sau paine unsa cu unt si masline, sau paine unsa cu unt si piept de pui fiert si taiat f marunt. dupa 2 ore ii dai o banana, sau mar. pranz (in jur de 12) ciorbitze usoare de legume (io fol din cele congelate), dregi cu bors si zdrentze de ou. Da-i fara zeama, zeala la sf in canutza. Fel 2: musaca de cartofi cu pui si morcov. Sa fie colorat. sau mazare cu marar si pui ciocanel facut separat sau in mancare. Cum iti e usor. la sf zeama de la ciorbitza in cana. la 16: ii dai o napolitana sau tort de biscuiti (pt bebe) sau macaroane cu branza dulce (f putina branza pui cand le faci) si zahar. la 18: ii dai rosii cu pate vegetal si unt si painica (feliutze mici, gen patratica) si un fruct: iti recomand rodie si mango. la 19-20 cel tarziu ii dai lapte daca mai beti daca nu ceva extra usor. Fimea dupa 1 saptaman de tratament a beneficiat intre mese de 1 castronel de floricele, dupa 2 saptamani a inceput sa manace o parte din mancarurile care ii placeau si inainte si acum dupa 3 saptamani deja papa si alte lucruri. Ce nu resusec sa o conving sa manance este iaurt. Cresa si programul de masa m-au ajutat mult. O sa scada in greutate in prima saptamana dar apoi isi revine. Succes, io am avut nervii ferfenitza dar am reusit. Freia si [copil] Alexa Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Mickyyy Postat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2005 Monica, fata mea face exact la fel, dar doar atunci cand e cu noi acasa, cum o preia bona, cum rupe frigiderul! Acum de Paste abia abia am convins-o (de vineri pana luni) sa manace un pic de ciorbita si catvea iaurturi, plus lapticul de seara. In rest, pufuleti, biscuiti, masline si alte maruntisuri de genul. Deja ma disperase, stramba din nas cum ma vedea cu castronelul langa ea si o lua la fuga sau imi dadea peste lingurita. Cum am inceput serviciu si-a ramas in grija bonei, cum a reincepu fata mea sa manance ca sparta! Asa ca in cazul nostru a fost doar rasfat prea mare pa capul ei, 4 zile doar cu mami si tati, boierie! Nu stiu daca e si cazul lui Albert. Incearca totusi sa-i schimbi ceva in "RITUALUL" de masa, daca pana acum ii dadeai tu, lasa-l pe tati s-o faca, incearca sa-i dai sa manance in parc (multi copii sunt mai receptivi la asta), distrage-i atentia in timpul mesei (fata mea mananca orice cu conditia s-o lasi sa se uite la reclame) si pe cat posibil foloseste un scaunel de masa (alergatul prin camera cu lingurita nu da rezultate). Da-i sa manance atunci cand mancati si voi (fata mea are tot timpul farfuriuta si lingurita ei, si locul ei la masa langa noi), s-ar putea sa fie mult mai tentat sa incerce. Malina inca mai molfaie la suzeta, asa ca atunci cand chiar nu reusesc s-o conving macar sa guste ceva (pentru ca in 90% din cazurile in care a gustat, casca gurita in continuare si papa aproape tot) ii inmoi putin suzeta in mancarea respectiva pana-i da ea de gust, dupa care nu mai am probleme cu ea. Daca ii mai ies dintisori sau maselute, da-i inainte de masa cu juma de ora o lingurita de nurofen, o sa-i calmeze durerea si o sa-i revina pofta de mancare, eventual nu-i da ceva greu de mestecat ca sa nu-i soliciti prea tare gingiutele si asa umflate. Si nu dispera, de foame sigur n-o sa moara el !id="Comic Sans MS">id="purple"> Mickyyyid="red">[gravi] (35 saptamani) si [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [foto] Album Malina & Povestea nasterii id="left"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mir2 Postat Mai 5, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2005 la noi tinctura de propolis a dat roade .7 zile, de doua ori pe zi 5 picaturi si repetat dupa o luna. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
nick51 Postat Mai 6, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2005 Am trecut si noi prin asta, l-am lasat o saptamana, doua, nu manca decat lapte si iaurt, in a treia saptamana am mers la pediatra si ne-a zis ca s-ar putea sa aiba giardia. I-am facut testul si asa a fost. Dupa tratament si-a revenit. Eu zic ca nu poate fi chiar o toana. Nicoleta, mamica lui Andrei http://community.webshots.com/user/nicoletutza Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
neliana Postat Mai 7, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2005 Daca as putea sa iau durerea, dintisorilor de la copiii as inchide-o sa nu mai iasa niciodata, si fetita mea trece prin aceeasi perioada ;palnge nu vrea sa manance si plus de asta nu vrea sa mai doarma. Eu ii dau sa mance ceea ce vrea ea ca sa nu se desidrateze, cel mai mult vrea lapte pe ca nu o aderanjeaza la dinti. Referitor la timpul cat dureaza aceasta perioada aceasta difera de la copil la copil depinde de cat de repede i se sparge gingia si cat de repede da celalalt dintisor; la noi cam 1 luna sau cateodata 2 -3 saptamani. Iti doresc sa ai rabdare si mult calm. neliana anghel Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.