Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Un nou stil de viatza! (23)

Recommended Posts

Numai impreuna putem reusi![floare3]

Nimeni nu vrea sa fie gras.

Nimeni nu vrea sa fie bolnav.

Nimeni nu vrea sa fie obosit intreaga zi.

Mananca sanatos!id="red">

Si clasamentul actualizat (luni, 18 aprilie 2005):

Fruntasele:id="orange">

1.Sigrid - 13 kg

2. Daria, Buli - 12 kg

3. Anda - 11 kg id="green">

Continuarea:

4. Cami, Eli - 10 kg

5. Mephala, Hena - 7,5 kg

6. Delidana - 7 kg

7. Meme, Nora (5,5 kg), Criscosty, Violetik, Silvana, Crystina - 5 kg

8. Zuzilici(4,5 kg), Oana23Maria, Anita, Monica, Sebitza - 4 kg

9. Monica, Ioana, Dy, Ruxij, Daniela, Andra - 3,5 kg

10. Bubulina, Alehiam - 3 kgid="purple">

Si listuta:

1.Mephala30id="brown"> - 1,65 m :63 kgid="blue">___56 kg, 55,5 kg......52 kgid="red">

2.Zuziliciid="brown"> - 1,60 m : 80 kgid="blue">___78,4 kg, 78 kg, 77 kg, 75,5 kg [flo] ......60 kgid="red">

3.Delidanaid="brown"> - 1,72 m : 75 kgid="blue">___70 kg, 69 kg, 68 kg [flo]......64 kgid="red">

4.Ioanaid="brown"> - 1,70m : 59 kgid="blue">___54 kg, 55,5 kg [flo]......52 kgid="red">

5.Sigrid26id="brown"> - 1,68 m : 98 kgid="blue">___89,5 kg, 91,5 kg , 87 kg, 85 kg [flo]......70 kgid="red">

6.Dariaid="brown"> - 1,74 m : 76 kgid="blue">___67 kg, 66 kg, 65 kg, 64 kg ......60 kgid="red">

7.Danielaid="brown"> - 1,74 m : 75 kgid="blue">___72 kg, 71,5 kg [flo]......60 kgid="red">

8.Eliid="brown"> - 1,58 m : 64,1 kgid="blue">___57,6 kg, 56,9 kg, 55,4 kg, 54,5 kg [flo]......47 kgid="red">

9.Silvana75id="brown"> - 1,68 m : 70 kgid="blue">___66 kg, 65 kg......60 kgid="red">

10.Ruxijid="brown"> - 1,65 m : 72 kgid="blue">___71 kg, 70 kg, 68,5 kg ......65 kgid="red">

11.Nastadid="brown"> - 1,57 m : 68 kgid="blue">___67 kg......60 kgid="red">

12.Buliid="brown"> - 1,60 m : 73 kgid="blue">____65 kg, 64,5 kg, 63 kg, 61 kg [flo] ......52 kgid="red">

13.Criscostyid="brown"> - 1,62 m : 89 kgid="blue">___87 kg, 86 kg, 84 kg ......62 kgid="red">

14.Camiid="brown"> - 1,65 m : 77 kgid="blue">___69 kg, 68,5 kg, 67 kg [flo] ......57 kgid="red">

15.Georgianaid="brown"> - 1,64 m : 64 kgid="blue">___63 kg......57 kgid="red">

16.Crystinaid="brown"> - 1,60 m : 76,5 kgid="blue">___75,5 kg, 73 kg, 71,5 kg [flo] ......55 kgid="red">

17.Nora2005id="brown"> - 1,62 m : 80 kgid="blue">___76,5 kg, 75,5 kg, 74,5 kg [flo]......62 kgid="red">

18.Puskinid="brown"> - 1,67 m : 72 kgid="blue">___71 kg,......65 kgid="red">

19.Monicaid="brown"> - 1,78 m : 77 kgid="blue">___73,5 kg, 69,5 kg ......65 kgid="red">

20.Andaid="brown"> - 1,69 m : 73 kgid="blue">___64 kg, 62 kg [flo]......57 kgid="red">

21.Memeid="brown"> - 1,70 m : 74 kgid="blue">___72 kg, 71 kg, 70 kg, 68,5 kg [flo] ......

22.Sebitzaid="brown"> - 1,58 m : 64,8 kgid="blue">___60,2 kg......57 kgid="red">

23.Andraid="brown"> - 1,60 m : 87 kgid="blue">___85 kg, 84 kg, 83,5 kg [flo] ......50 kgid="red">

24.Liviaid="brown"> - 1,68 m : 64 kgid="blue">___......58 kgid="red">

25.Violetikid="brown"> - 1,60 m : 65 kgid="blue">___63,5 kg, 62 kg, 60 kg [flo] ......

26.Pojogamid="brown"> - 1,67 m : 69 kgid="blue">___

27.Ralualexandreiid="brown"> - 1,66 m : 62 kgid="blue">___60,5 kg......52 kgid="red">

28.Ortansaid="brown"> - 1,68 m : 63 kgid="blue">___......60 kgid="red">

29.Oana_sid="brown"> - 1,70 m : 58 kgid="blue">___57 kg [flo]......53 kgid="red">

30.Mamicadulceid="brown"> - 1,77 m : 85,7 kgid="blue">___83 kg,......

31.Henaid="brown"> - 1,72 m : 79 kgid="blue">___74,4 kg, 73,8 kg, 72,4 kg, 71,8 kg......60 kgid="red">

32.Bubulinaid="brown"> - 1,69 m : 64 kgid="blue">___61 kg,......56 kgid="red">

33.Alehiamid="brown"> - 1,68 m : 68 kgid="blue">___65 kg,......58 kgid="red">

34.Victoriaid="brown"> - tinta: - 15 kg......-1,5 kg

35.Anitaid="brown"> - 1,80 m : 85 kgid="blue">___81 kg......77 kgid="red">

36.Oana23Mariaid="brown"> - 1,55 m : 90 kgid="blue">___86 kg,......65 kgid="red">

37.Ancutaid="brown"> - 1,76 m : 68,5 kgid="blue">___......62 kgid="red">

38.Gabrielamaid="brown"> - 1,69 m : 64 kgid="blue">___......60 kgid="red">

39.Corinagid="brown"> - 1,59 m : 52,5 kgid="blue">___......48 kgid="red">

40.Dyid="brown"> - 1,65 m : 72,5 kgid="blue">___69 kg ......58 kgid="red">

41.Doneid="brown"> - 1,65 m : 85 kgid="blue">___......70 kgid="red">

42.Roxana1974id="brown"> - 1,73 m : 64 kgid="blue">___......58 kgid="red">

Mentinere:id="green">

43.Mihaela R.id="brown"> - 1,60 m : 50 kgid="blue">___45 kgid="red">

44.Tzuniid="brown"> - 1,78 m : 67 kgid="blue">___63 kgid="red">

Spor la slabit !!!

Carmenid="brown"> si[copil]Iustinid="blue"> (5.06.2004)id="navy">

Album Iustin

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Salut dinou!

Ioana nu stiu daca stiai dar iti spun eu (dupa standardele mele) faci parte din categoria "MAMICI SEXY" . Felicitari! [flo2] Cat despre par mie-mi pare rau de pe-acum ca vrei sa-l tai. Incearca niste tratamente speciale pentru el sau daca nu intoarcete la cele babesti - ou, ulei de ricin, gaz si alte cele. Intreaba cand mergi in tara si e imposibil sa nu te doftoriceasca coafezele noastre. Succes!

Tzuni am zis-o si-o repet: Mare 'zgubilitica' mai esti [pk], am ras cu lacrimi [:-)))][:-)))][:-)))]si mai rau e ca eram la munca si nu stiam cum sa m-ascund mai bine, ceea ce facea toata situatia si mai haioasa. Stii si tu ca de ce te-ascunzi de ce-ti vine mai abitir sa razi. Cat despre ideea cu albumul comun suna tare bine dar nu stiu daca e posibila d.p.d.v. tehnic.

Anda [s] [s] La multi ani fericiti si sanatosi si cu kg. putine iti doresc.

Sigrid saru'mana de flori si de sfaturile pentru 'Cartoful de aur" dar cred ca tot nu reusesc performanta ta. [pup] Mult succes si sa stii ca dai dovada de-o vointa de fier cand tii dieta asta ca la carte. Asa ca nu te mai subestima si mai uita de frigider. Dai pachet sotului toate bunatatile din el si lasa-l pe el sa se ingrase si pentru tine. Eu cam asa gandesc cand e ceva bun in frigider. Singurul lucru la care nu renunt e inghetata care ma si omoara de altfel. Si cand ma gandesc ca vine vara si-o sa poftesc la ea din ce in ce mai des, mai ca-mi vine sa ma mut la Polul Nord. [:D]

Andra si eu am vazut mai mult frumusetea de baiat decat pe tine dar cat am vazut din tine ma face sa cred ca ai un ten de invidiat. Gresesc? [pup]

Carmen Multumesc de reteta de supa, suna tare 'yammy' si nici nu pare greu de facut. Te [pup] pentru idee si pentru ca existi si ai grija de noi indiferent de cererile noastre. [flo2]

Fetelor trimit mesajul asta asa, dar sa stiti ca n-am terminat revin cand am sa mai am timp. Sunt inca la munci![xx(]id="blue">

Zuziliciid="Lucida Console">[zana]id="red">id="size3">

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine.id="blue"> Voltaireid="Book Antiqua">id="size1">

buna!!! Ca scumpe imi sunteti!!![il][il] azi m-am [porc]it rau de TOT! Am fost in ospetie la mama-soacra si desi m-a laudat ca am slabit si nu-mi permitea sa maninc gras, mi-a dat de-a dulceeeee.Ei, cum sa ma uit la ele si sa nu gust macar ( de 3 sapt nu am pus nici un dulce pe limba), si de la o prajitura s-a ajuns....cre' ca ma intelegeti... [bang] iar cintarul meu de cu dimineata parca simtise, arata nu un kg in plus: 61 [bang][bang][bang]si acum ce ma fac?[q][q][q][q][q] mai ales ca ma gindeam ca scapasem de perioada de platou. Plimbarea in ospetie m-a epuizat rau de tot,am vrut sa incep cu alergarile, poate dau ceva jos, da' cre' ca de miine...cam cit ar trebui sa alerg si cind ca sa dau jos cele 5-6 kg deja [bang] in 2 sapt ?

Merci muuuult la toate fetele care mi-au raspuns si nu numai. MULTUMESC CA SUNTETI ( am si eu deja prietene [pup][pup][pup] ) ( si aici ma gindeam de ce nu este si un smile pentru a exprima un MULTUMESC frumos? ar fi super)

Nora2005: cum si pentru ce se ia furosenid?

Zuzilici: la mine nu tin disociatele, am incercat de 2 ori cartoful de aur, si o data disociata 1 alimet/1 zi si fara NICI UN rezultat.De ce la mine nu merge?

Carmen merci ca ai grija de listuta ( adica de noi) Si nu stiu cum o sa facem cu kg recapatat.Oricare va fi rezultatul o sa ma resemnez si o sa merg mai departe.

Andra: merci de dieta, nu stiu sigur sa o incerc sau nu , ma tem ca n-o sa tina, doar seamana a disociata [V] La tine tin disociatele?

Justasmallkiss: mie mi-a parut rau ca mi l-am taiat si acum ma chinui sa-l cresc inapoi ( de 3-4 ani)Insa tu decizi si sper sa iai decizia cea mai reusita.Apropos, totusi nu am inteles de ce tii dieta, arati super!

V-am [pup]!

eu daca-s cuminte saptamina asta, mi-am promis pt. duminica un tort de inghetata. vad la oameni pe strada si salivez.

dar oare voi reusi sa scad sub 60????

Anca id="green">si [cri] Matei id="blue">(1 ianuarie 2004)id="blue">id="Comic Sans MS">

gasca MAOid="blue">id="Comic Sans MS">

know your mind, love your bodyid="blue">id="Comic Sans MS">

mey carmen (mephala) sigridelu and celelalte fete atat au slabit?????in cat timp?????????ca ma bagati in boala

[paste] PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!id="red">

Andreea mami luiid="green"> Theo & Florinid="orange"> poze

Fericirea este un dar divin (Aristotel)

Salvati-l pe Mihaita!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

carmen monti e convenabil , dar ma abat cu afurisita aia de paine, mai bag si o berica (interzisa) si uite asa ma mentin si nu ma mai cuprinde nika.

mai zi si la mine plizzz zilele si ce se manca.....te pupacesc si mercic

[paste] PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!id="red">

Andreea mami luiid="green"> Theo & Florinid="orange"> poze

Fericirea este un dar divin (Aristotel)

Salvati-l pe Mihaita!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Violetik, furosemidul ajuata la eliminarea (mai rapida) a apei...

Dar trebuie luat cu masura... Eu cind iau, unul, dimineata, si nu mai mult de unul la 2 zile, dar destul de rar, merg mult la baie... Daca as avea un cintar cu gradatii mai ...fine, as observa cit se elimina, dar nu am...In spital, am vazut ca unei tipe i-au facut furosemid I.V. si a slabit foarte mult, pentru ca de fapt a eliminat apa pe care o avea in ...plamini...vreo 10 kg intr-o saptamina...Dar era periculos pentru sanatatea ei, daca nu-i administrau...Asa ca ai grija...Ar fi bine sa consulti un medic...

Eu am incercat sa tin disociat 3 zile fructe, 3 legume si 3 orez. Nici n-am depasit a doua zi...Am mincat in prima numai mere-vreo 10, o banana, o para, o mandarina...Ma cam lua ameteala...

A doua zi deja mi-era rau...si mi-a fost 2 zile de m-a aliniat in pat...nu aveam echilibru... si a fost naspa...ma duceam la baie si ieseam doar lichid...scuze de detalii, dar e bine sa stiti din experienta altora, sa nu treceti si voi prin aceleasi faze... Am facut o enterocolita acuta, se pare, am pierdut electroliti...si in 5 zile am slabit 4 kg...dar de fapt, cred ca s-a eliminat mai mult apa...pentru la s-a pus repede la loc...de aceea am si ajuns la spital...

Dar a trecut...nu merita sa iei masuri drastice si nici o dieta care nu ti se potriveste...Succes in alegere...Dar nu ne-ai spus de ce vrei sa slabesti atit de repede...

O seara minunata,

Nora

quote:Originally posted by mamicaluitheo

carmen monti e convenabil , dar ma abat cu afurisita aia de paine, mai bag si o berica (interzisa) si uite asa ma mentin si nu ma mai cuprinde nika.mai zi si la mine plizzz zilele si ce se manca.....te pupacesc si mercic[paste] PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!id="red">Andreea mami luiid="green"> Theo & Florinid="orange"> pozeFericirea este un dar divin (Aristotel)Salvati-l pe Mihaita!http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

id="quote">id="quote">Mamica lui Theo... eu ce sa mai spun... eu nu pacatuiesc cu berica ci cu ciocolata. Si asta din plin... prea plin.Eu nu pot tine regimul Montignac ca nu am nici timp si mai ales vointa... dar m-a procopsit Dumnezeu cu niste crize de bila de ...l_carmen2003 1,68 - 80kg,70 kg, 68 kg, 64 kg, 60kg ......56 kgid="red">.Dar nu imi fac mari sperante ca prea curand voi reusi sa mai dau ultimile 5 kg ca vine Pastele.

quote:Originally posted by l_carmen2003
quote:Originally posted by mamicaluitheo

carmen monti e convenabil , dar ma abat cu afurisita aia de paine, mai bag si o berica (interzisa) si uite asa ma mentin si nu ma mai cuprinde nika.mai zi si la mine plizzz zilele si ce se manca.....te pupacesc si mercic[paste] PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!id="red">Andreea mami luiid="green"> Theo & Florinid="orange"> pozeFericirea este un dar divin (Aristotel)Salvati-l pe Mihaita!http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

id="quote">id="quote">Mamica lui Theo... eu ce sa mai spun... eu nu pacatuiesc cu berica ci cu ciocolata. Si asta din plin... prea plin.Eu nu pot tine regimul Montignac ca nu am nici timp si mai ales vointa... dar m-a procopsit Dumnezeu cu niste crize de bila de ...l_carmen2003 1,68 - 80kg,70 kg, 68 kg, 64 kg, 60kg ......56 kgid="red">.Dar nu imi fac mari sperante ca prea curand voi reusi sa mai dau ultimile 5 kg ca vine Pastele.
id="quote">id="quote">si ce ti?[paste] PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!id="red">Andreea mami luiid="green"> Theo & Florinid="orange"> pozeFericirea este un dar divin (Aristotel)Salvati-l pe Mihaita!http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...