Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reactie post vaccinala atat de puternica?

Recommended Posts

Fetita mea de 2 ani si jumatate a facut ieri rapelul DTP - asa-zisul vaccin de la 2 ani jumate la ora 10:30 dupa care ne-am intors la cresa. I-am dat Nurofen asa cum am procedat si inainte. Starea ei se altera cu fiecare minut. Initial a fost foarte maraita, nu a vrut sa manance nimic( eu merg la ora mesei la cresa si stau cu ele (pentru ca am doua fetite la cresa) poate putina ciorbita si se freca intr-una la picior spunand ca o doare foarte tare. Pe scurt a devenit foarte maraita si capricioasa. Am pus-o pe seama vaccinului si am plecat acasa, doamnele de la creesa spunandu-mi ca ea se alinta in prezenta mea si s-o las sa doarma. Am plecat si la ora 1:30 mi-au adus-o acasa(l-au sunat direct pe sotul meu sa o ia) frisonand puternic, palida si cu stare generala foarte proasta. In jumatate de ora febra i-a crescut de la 38.6 la 40 deci in conditiile in care ia-m dat nurofen si in plus un sup. de novocalmin pt. copii. Fenobarbital bineinteles... Ei, greu, greu si incet i-a scazut pana la 37 si de ieri o ducem tot asa cu novacalmin, nurofen si eferalgan ... Este normal sa aiba o reactie atat de agresiva si mai ales este normal SA NU MISTE PICIORUL? Oricat de alintat ar fi un copil este greu de crezut ca la cata energie are poate sa stea atatea ore in aceeasi pozitie. Nu vrea sa atingem acel picior in care i s-a facut vaccinul sub nici o forma.

Sunt constienta ca e reactia postvaccinala dar s-a mai intamplat cuiva asa ceva? Si daca da, cate zile o sa tine toata povestea asta? Va multumesc si multa sanatate voua si piticilor vostrii.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Fii-mea tot asa a stat o zi intreaga in pat, fara sa se miste si fara sa o atingem la piciorus. Febra insa nu a facut.

A doua zi ii era frica sa calce, dar ii (mai) trecuse si nu a mai stat in pat (se mai plangea de piciorus, mergea cu grija, dar s-a jucat, nu a mai stat in pat).

kalid [mamica] si copiii : matei (9 luni) [baietel] si lidia (5 ani si 11 luni) [zana]

Un vecin a stat doua zile numai in pat si nu-i intra nimeni in voie, dar Andrei al meu in ziua in care am facut vaccinul nu a avut mai nimic. A doua zi a fost mai rau ca il durea foarte tare dar totusi s-a jucat, nu a stat in pat. In a treia zi aproape ca-i trecuse.

Cami&Andrei

depinde de la copil la copil, unii pot fi mai sensibili. conteaza si daca erau mai agitati in ziua cu pricina...si-ti mai spun ce am aflat de la o dna prof. conf. responsabila cu vaccinarile pe jumatate de tara: nu toate sarjele de vaccin sunt la fel. n-au cum sa fie...poate ai prins o tura de virusi mai vioi. e f f f important sa urmaresti starea copilului si sa vezi daca se imbunatateste treptat. sanatate multa si [dual]

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Va multumesc mult tuturor ccelor ce mi-ati scris. Azi a stat pe 38 de grade fiind pusa pe antitermice bineanteles, dar totusi cred ca e bine. Azi dimineata la ora 6: avea inca 39 cu 3. Am luat-o apropape fortat de manuta si a facut cativa pasi, am adus-o la bucatarie si am reusit sa-i dau si un pic de supa si o jumatate de iaurt. Cred ca merge spre bine dar nu am mai auzit de asa ceva. Doctorita ei mi-a spus ca "astia mari" asa fac reactii puternice pentru ca au deja anticorpi. Cand a facut la un an acelasi vaccin abia daca a facut un 38. M-am speriat pentru ca toata lumea s-a mirat de reactia ei si in special faptul ca nu vrea sa se miste si sa manance. Cred ca am reusit sa ii castig cumva atentia vis-a-vis de o iesire in parc dar trebuie sa scapam de febra. Cred ca daca o sa mearga lucrurile vor sta mai bine. Multa sanatate tuturor. Multumesc.

Fetita mea a facut la vaccinul de la 6 luni o reactie foarte urata, cu febra 40 cu 6, n-a mancat nimic, ba nici ceai n-a vrut,a dormit aproape continuu din cauza febrei si a tinut-o asa cam 4 zile. Am reusit sa-i scad temperatura la 38.2 cu Nurofen asociat cu supozitoare de Efferalgan, iar piciorusul nu m-a lasat sa-l ating aproape 2 saptamani.

Mire-mama de fetita frumoasa

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...