CORNELIAP33 Publicat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 20, 2005 Dragelor, La toamna Rares va merge la gradinita. Prin urmare, ne-am gandit sa facem si vaccinurile care ne-au mai ramas, adica Havrix(impotriva hepatitei A) si Varil Rix (impotriva varicelei). Despre cel impotriva varicelei am auzit lucruri bune si cunosc multi copilasi care l-au facut. Ce stiti insa despre cel impotriva hepatitei A? Sau mai bine spus, ce parere aveti? Sa-l facem sau nu? Copii vostri s-au imolnavit de hepatita A? Care este incidenta acestei boli in comunitatile de copii? multumim anticipat, Cornelia si BB Rares-22.04.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freia Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 de incidentza havrixului nu pot sa-ti spun nimic, dar de facut eu il fac imediat ce il gasesc pe piatza. Mi-a fost recomandat de 2 medici pediatri pe Capsunika vaccinul. Daca gasesti undeva pe piata vaccinul te rog sa-mi spui si mie. Varilixul stiu ca la sfarsitul lui Mai va veni iar pe piatza. multumesc, Freia si [copil] Alexa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elyante Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 Freia, vaccinul Havrix Junior 720 se gaseste pe piata. Eu i-am facut copilului vaccinul la inceputul lunii si l-am cumparat de la o farmacie Help (nu Help Net)din Drumul Taberei (a fost aproape 500.000 lei). Cautind pe net am vazut ca se gaseste si la Help Net (www.helpnet.ro) si cred ca si la Sensiblue. La Havrix Junior se face un rapel intre 6 luni si 1 an dupa prima doza. Vacciniul se poate face micutilor de peste un an. Ella http://community.webshots.com/user/elyante Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittycat Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 Incidenta hepatitei A in Romania este f mare, se considera ca peste 50% din adulti au anticorpi impotriva acestui virus; chiar daca nu au facut in copilarie o forma manifesta de boala, au facut una subclinica in urma careia au capatat imunitate. Desi din fericire acest tip de hepatita nu se cronicizeaza si in general hepatita acuta de tip A nu evolueaza sub o forma severa, exista insa si exceptii (ca peste tot in medicina...). De aceea este muuult mai bine sa se faca aceasta vaccinare in copilarie. Asa ca vaccineaza-l cu toata increderea. Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freia Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 Multumesc Ella, am fost la Help Net acum 2 saptamani si nu aveau. Mie imi trebuie si doza pt adulzti. Mai incerc. [flo] Freia si [copil] Alexa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CORNELIAP33 Postat Aprilie 20, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 Multumesc pentru raspuns, tuturor. O sa-l facem si pe asta. Cornelia si BB Rares-22.04.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SIMONABB Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 Stiu ca s-a mai discutat, dar va intreb totusi, poate stiti mai multe ca mine: am inteles ca vaccinul Havrix e valabil 10 ani, dupa care copilul poate sa se imbolnaveasca oricind. Imunitatea data de boala ar fi pentru toata viata. Acum normal ca nu vreau sa-l las pe Bob sa se imbolnaveasca ca sa faca imunitate, dar nu stiu ce sa aleg. va multumesc Simona http://community.webshots.com/user/simonabb Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denisa_35 Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 Eu ma facut baietelului meu in varasta de aproape 4 ani HAVRIX JUNIOR in momentul in care am inceput gradinita! Nu a avut nici un fel de reactii adverse si l-am facut la indicatia medicului pediatru! De altfel asa s-a intamplat si cu Varilrix-ul! Eu cred ca e mai usor sa previi decat sa vindeci! Sanatate tuturor! Denisa,copilul Alexandru si bb Luca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petruta Postat Aprilie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2005 quote:Originally posted by FreiaMultumesc Ella, am fost la Help Net acum 2 saptamani si nu aveau. Mie imi trebuie si doza pt adulzti. Mai incerc.[flo]Freia si [copil] Alexaid="quote">id="quote">Intri pe site la sensiblu, cauti dupa denumire si afli la ce punct farmaceutic este disponibil in stoc si pretul. Acelasi lucru poti sa-l faci si la helpnet. In mod sigur gasesti.Petruta & bb Mihai [copil]http://community.webshots.com/user/gabrielmil Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indra Postat Aprilie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2005 Eu stiu ca cea mai dotata farmacie in ceea ce priveste vaccinurile este farmacia 2Na( doina.. cred ca asa se scrie) cea care este in spatele magazinului Unirea la KM 0. Poate gasiti acolo Dana & Anisia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.