Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce varsta avem?

Recommended Posts

• Răspunsuri 86
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si eu la fel, 29 de ani arat de 23 si ma simt de 16

culmea e ca o sa nasc peste 2 luni, dar nu ma simt deloc ca o viitoare mama, I meen mai responsabila, mai matura.neeee, deloc. ma simt la fel ca atunci cand eram adolescenta, eu ma simt inca un copil.

o fi normal?!m-am intrebat de multe ori....si copilul care o sa vina....oare o sa ma maturizeze??hmmmm o sa vedem

pana una alta io ma simt bine asa.

Distribuie pe alte site-uri

Bunaoara si io tot la 16.. numa ca i arat [:D] si ca am 25 aproape...Si ma vede lumea cu carutzu si se intreaba ce mi-o trebuit copil la varsta mea...

Bey acu nu e musai sa te maturizeze nasterea. Pe mine m-a "indragostit" de copil, m-a transformat in paranoica in ce priveste anumite pericole si in extremista in legatura cu anumite experiente. Dar matura?....nu prea.. si copilul meu se bucura tare de "imaturitatea" mea..

Acum, chiar conteaza cati ani avem, efectiv? Clar e minunat sa nu ne aratam anishorii dar sa ni-i introducem in decizii si gandire... Iar de "maturitate", sa ma fereasca Dumnezeu cam toata viata!

[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )

Eu am 35 de ani,ma simt inca tanara,desi uneori,ma apuca cate o criza existentiala(imi pare rau ca trece atat de repede timpul!),iar la celalata varsta perceputa din exterior,nu ma pot pronunta,las pe altii sa aprecieze...

dori

eu am 25 ... si de curand m-a intrebat cineva la niste cursuri de dansuri pe care le frecventez , in ce clasa sunt [:D]... m-am simtit taaare bine , mai ales ca treceam printr-o perioada de oboseala accentuata cu multe nopti nedormite si aratam super naspa ...

cred ca varsta pe care o arati depinde mult si de imbracaminte , daca te machiezi sau nu , etc ... eu nu ma fardez deloc si cred ca si de asta par mai pustoaica uneori ...

iar psihic ma simt ca la 16 ani, ceea ce nu stiu cat de bine e ... ca ar trebui sa fiu mai matura ... si uneori chiar mai dau in mintea copiilor si imi cumpar carti pe care le-am indragit cand eram mica si reviste de benzi desenate si de trei ani din cadoul de ziua mea nu lipseste un volum din Harry Potter [:D]

Eu am 24,dar sufletul a ramas tot un copil strengar pus pe sotii.

Cel mai mult imi place cand ma duc in piata cu cupilul in marsupiu si vanzatoarea imi spune:"spuneti domnisoara"[:D] si dupa ce se uita la ce port pe umeri[:D]"ma scuzati doamna"[:D]si mie imi vine sa rad pt ca nu pot sa ma vad batrana.

Nu conteaza varsta;sufletul sa ramana vesnic tanar.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004

http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...