elilenus Publicat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 20, 2005 Buna parinti. Fetita mea are 5 luni jumate, a mancat doar lapte de san pana la 5 luni fix cand am inceput sa-i dau suc de fructe. A mers foarte bine, ii placea la nebunie. Vreo zece zile a durat pana sa-i inlocuiesc masa de la 10 cu sucul de fructe (mere cu portocala sau morcov). Pana azi a mancat sucul ca nehalita. Am introdus de cateva zile supa. Doar zeama. Supa nu o prea agrea dar manca ceva. Azi nu a vrut suc...neam. Supa, neam. Strangea din buzitze sa nu lase nimic sa curga in gura. Si se stramba de parca ii dadeam lamaie. Am incercat pt prima oara cereale Milubrei. Neam. Nu a vrut. Ce se intampla? Dati-mi un sfat, ziceti-mi ce credeti voi. Uf. Nu-i mai place sucul pe care l-am ingrosat de cateva zile cu pulpa. Ii placea foarte mult, deschidea gurita sa-i tot dau si se supara rau daca plecam cateva secunde de langa ea. Voi ce ziceti, o sa-i revina pofta de mancarica? elena si ANA (2.11.2004) http://photos.yahoo.com/elenapangica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andra_ Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 Stai linistita, o sa-i revina pofta de mincare, si tu ai zile cind iti vine sa maninci si altele in care n-ai chef, la fel si copii nostri. Daca a mincat, inseamna ca ii place, nu are o problema cu mincare respectiva, doar o zi mai proasta. Luca a mincat cu greu si-n scirba de la inceput, niciodata aproape nu a deschis gura din proprie initiativa sa manince ceva, totusi creste fr. bine. Nu-ti face griji, nu inseamna ca refuza diversificarea, e doar un refuz momentan, poate pur si simplu nu ii e foame! Luca Pituid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 Are si ea momente si momente, incearca sa-i dai doar suc mai variaza, vezi ce -i place, sau pune-i putina banana in sucul care-i place mai mult si vezi ce reactie are. Nu trebuie fortata cu mancare pentru ca o sa aiba aversiune fata de lingurita. Mai bine se lasa si se reia cu ce ii placea ei. Sanatate multa! Otilia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihi Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 Sa sti ca si ai mei faceu mofturi si unele mancaruri cu ligurita le refuzau dar cand le dadeam cu degetul mancau. Despre zeama aia lunga de supa nici nu s-au prea atins abia cand am bagat si un taietel au inceput sa le placa acum Lorand imi spune "Mami mie sa-mi dai in fiecare supa cu taietei!" Asa ca eu am inceput cu pireul de zarzavat si printre linguritele de pireu mai bagam si desupa! Iar braiurile le combinam ba cu mar ras ba cu banana! Stai linistita ca o sa-ti mance si urechile!id="size2">id="blue"> Mihi mami lui Lorand(7.04.01)&Arpad(7.10.03)id="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lz_cecilia Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 Ai mare grija sa nu-i dai zilnic acelasi lucru(suc), mai schimba-l. Eu am patit asa cu Sara care s-a scarbit de cartofi piure... In orice caz iti va trebui fff multa rabdare pt. ca abia acum incepe " marea diversificare" si vei avea momente in care iti vine sa[bang][bang]. Sa cresteti mari si frumosi!! Ps: "Rabdare pana la sfarsit, nu pana la prasit.." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teodora D. Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 elena, iti spun si eu-rabdare si perseverenta! e normal sa refuze gusturile noi, mie mi-au trebuit 10 zile sa-l obisnuiesc cu sucul de morcovi, dar dupa aceea i-a placut la nebunie; am incercat in fiecare zi, chiar daca cu o zi inainte m-a refuzat cu indarjire si pana la urma l-am "convins". se spune ca bebelusii alaptati 5-6 luni se adapteaza mai greu la gusturile noi, dar pana la urma tot le accepta. eu am alaptat 6 luni exclusiv si acum papa absolut tot ce-i dau, nu refuza nimic. nu dispera, mai incearca!id="Comic Sans MS">id="teal"> Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)id="Comic Sans MS">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.