iuliana badescu Publicat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 20, 2005 Daca cineva o folosit antibiotice cand o fost gravida ,poate sa imi zica si mie daca o cauzat cu ceva la bebe.Ca eu am fost obligata sa iau de 2 ori pana acum si nu sunt deloc impacata cat este de bine .Eu am luat amoxiciclina 750mg ,40 de tablete ,din cauza sinuzitei care nu ma lasa deloc ,sunt in a 18 saptamana si nu stiu ce riscuri sunt sau daca bebe ar fi afectat cu ceva .Va multumesc. iuliana badescu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittycat Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 Nu enici un risc, amoxicilina este unul din antibioticele permise in sarcina. Oricum, sper ca inainte de a lua amoxicilina ai discutat cu medicul ginecolog care iti supravegheaza sarcina. Daca nu, sa stii de acum incolo: orice bulina in sarcina se ia NUMAI CU AVIZUL MEDICULUI GINECOLOG. Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.