Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bitdefender

Kittie

Recommended Posts

Mey oameni, avetzi? cunoastetzi???

ca eu, in disperare de cauza mi l-am instalat si de atunci ma confrunt cu ferestre care-mi apar non-stop in dreapta ecranului, jos, intrebandu-ma tot soiul (pana si cand imi deschid my documents ma interogheaza daca vreau sa dau voie..)...

Poate nu stiu eu sa configurez, cu toate ca m-am uitat, am scos bifele de la notoficari on-screen si tot degeaba.. intr-adevar, probleme cu virusii nu am mai avut (inainte foloseam Norton) dar nici nu pot lasa BD deschis caci mi se blocheaza calculatorul sau mana pe yes din ferestrele care apar..

Ce-i de facut?

[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

si eu am, asa era si la mine ma exaspera, acum am ultimul Bitdefender (nu stiu cum ii zice) dar asta ma lasa in pace, rar ma intreaba.

poate nu e bine, nu stiu, dar iti spun cum e la mine.

poate aflam mai multe pareri. si eu astept

[paste]tuturor

Antonela &[zana]Andradaid="red">id="size1">id="pink">[majoreta]

Nu stiu ce sa-ti spun, si eu il am si nu ma deranjeaza, cind ma intreaba cite ceva ii raspund amabil [;)] daca vreau sau nu si gata.

Ma fereste de toti virusii, calutii Trojan si alte minunatii (inclusiv de spam-uri), se "pune la zi" singurel si nu-mi blocheaza calculatorul. [cool]

Eu am BitDefender 8 Professional Plus (daca asta conteaza). Chiar nu stiu ce se intimpla la tine. E normal ca daca instalezi vreun program nou sa te intrebe daca-i dai voie sa-ti modifice o cheie din registru, in rest... fii mai explicita?...

~Otilia&LaAdelita~ [fetita] id="Comic Sans MS">id="violet">

Shi io tot 8profi plus il am si nu e numa la instalari se introduce in vorba.. Di igzemplu cand deschid calculatoru incepe distractia - e deajuns sa vreau o simpla conectare la ym si uite cum intreaba vrei aia, vrei ailanta, vrei asa si pe dincolo? Dau yes de fiecare data, rabdatoare, ba chiar si marchez ca vreau sa mi se memoreze aceasta preferinta, ca antivirusul meu sa permita deschiderea portului pentru conectarea ym.. Buuun, am trecut pasul cu ym (care dureaza o eternitate pana cand se conecteaza, de la instalarea bd), urmeaza, sa zicem, deschiderea banalului MyDocuments.. Ei bine? DA?! SI aci ma intreaba daca sunt sigura ca vreau.. Dupa ce ma exprim ca da, urmeaza orice pagina de net care, pana la afisarea completa parcurge cateva ferestre bune de sigur vreti ca exploreru sa faca, sa dreaga sa sparga sa lipeasca sa innebuneasca utilizatoru??!!! Dupa vreo 3 zile d'astea am ajuns la capatul rabdarilor si am dat exit politicos din bd. Cu toate astea, il vad inca in task manager bdss bine mersi si consumand o gramada de memorie... Dumnezeu stie de ce. E adevarat ca nici eu n-am mai avut probleme cu virusii la calculator.. dar in stilul asta mi se viruseaza cerebelu. Ma gandeam eu ca nu stiu seta minunea si ca e prea performant pentru mine ... de asta intrebam si chestionam. Si din ce se vede e o problema la mine, ca nu se mai plange nimeni [xx(]

Incearca sa dezactivezi controlul registrilor.

Parerea mea este ca nu trebuie dezactivat pentru ca este util in cazul in care navighezi mult pe internet si poti sa "prinzi" tot felul de executabile din paginile de web.

Intr-adevar, mai apare acel disconfort cu aparitia ferestrelor.

Dar trebuie sa te hotarasti intre securitate si confort...

Eu il folosesc la munca pe toate statiile din retea si pot spune ca ishi face treaba.

bogux.

Multumim din inima partidului !!!

Pana una-alta ma bagasem si eu pana la coate in istoria cu firewall si ii mai dadeam din cand in cand disable.. da ma infricosa perspectiva intrusilor asa ca-l loveam cu enable din nou si din nou amorteam pe yes la ferestrele ce apareau in dreapta jos...

Deci, multumim inca o data..

Boo

quote:Initial creeata de Kittie

Mey oameni, avetzi? cunoastetzi???ca eu, in disperare de cauza mi l-am instalat si de atunci ma confrunt cu ferestre care-mi apar non-stop in dreapta ecranului, jos, intrebandu-ma tot soiul (pana si cand imi deschid my documents ma interogheaza daca vreau sa dau voie..)...

id="quote">id="quote">Ferestrele de tip pop-up din dreapta jos apar datorita firewall-ului care e activat, datorita monitorului de registry care verifica daca se fac modificari pe acolo, etc. E absolut normal ca in momentul instalarii regulile de acces din firewall sa fie restrictive, adica sa nu permita accesul de la / la anumite site-uri, aplicatii, chei din registry. In momentul in care accesezi o pagina web, sau deschizi o aplicatie care incearca sa se conecteze la net sau sa modifice registry, firewall-ul te intreaba daca vrei sa permiti actiunea respectiva. Depinde de tine ca utilizator daca vrei sau nu sa permiti accesul. Cu timpul vei introduce suficiente reguli in firewall asa incat pop-up-urile acelea 'enervante' vor aparea din ce in ce mai rar.
quote:Poate nu stiu eu sa configurez, cu toate ca m-am uitat, am scos bifele de la notoficari on-screen si tot degeaba.. intr-adevar, probleme cu virusii nu am mai avut (inainte foloseam Norton) dar nici nu pot lasa BD deschis caci mi se blocheaza calculatorul sau mana pe yes din ferestrele care apar..
id="quote">id="quote">Un scut (shield) antivirus are atat avantaje (protectia) cat si dezavantaje (te enerveaza cu intrebarile gen "vrei sa...?"). Nu iti recomand sa dezactivezi protectia BitDefender, ci mai bine sa iti rezervi un pic de timp pentru a te familiariza cu produsul. Exista pe site manuale de utilizare, exista suportul tehnic 24/7 care iti poate raspunde la intrebari si te poate ajuta in configurarea antivirusului, dar in cazul specific al shield-ului pot sa-ti spun ca e putin probabil sa ajungi la interactivitate zero. Nu calculatorul e stapanul tau, ci tu esti stapanul lui, iar BitDefender exact asta incearca, sa ofere utilizatorului controlul asupra aplicatiilor, si nu invers :)
quote:Ce-i de facut?
id="quote">id="quote">1. Dezactivarea protectiei, eventual dezinstalarea. Astfel nu vei mai fi deranjata de intrebarile BD. Dar probabil ca in max 3-4 saptamani (daca in intervalul asta nu tii calculatorul inchis) o sa iti para rau ca ai renuntat la protectia AV.2. Ceva rabdare in configurarea protectiei. Daca nu ai timp sau chef sa o faci, poti apela la suportul tehnic al BitDefender, la manuale, etc. Intotdeauna se gasesc solutii mai bune decat renuntarea la protectia antivirus. Dupa cum s-a mai postat aici, e mai bine pana la urma sa previi decat sa tratezi :)
quote:[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )
id="quote">id="quote">Adi Pircalabu, sot de Lucia, tatic de Liviu, angajat de BitDefendermama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

quote:Originally posted by arty

problema e de la firewall-ul care vine cu BD, incearca sa-l dezactivezi.

id="quote">id="quote">Se poate dezactiva firewall-ul doar daca utilizatorul are un grad f. ridicat de siguranta in sine, in modalitatea in care el utilizeaza calculatorul, in sistemul de operare, in aplicatiile instalate sau pe care urmeaza sa le instaleze, in site-urile accesate, in Mama Omida, in Basescu, etcetcetc.No flame, please :)Adi Pircalabu, sot de Lucia, tatic de Liviu, angajat de BitDefendermama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...