Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

gel anticeluluitic

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am 2 monstre cadou din reviste,dar nu le-am fol inca pt ca fol acum alta crema de la guinot care,cica slabeste si distruge celulita.De unde atata??

Astept si eu pareri sa vad daca e buna de ceva asta de la Vichy.

Din 2 monstre nu cred ca pot sa imi deau seama.

Distribuie pe alte site-uri

quote:Initial creeata de adjadyn

cine a folosit LIPOSYNE de la VICHY, sa-mi poata spuna daca si-a facut efectul, cat de bun e???adjadyn

id="quote">id="quote">Salut,Eu am folosit si folosesc Vichy , anticelulita. Anul trecut am folosit si Roc .Mie imi plac amandoua.In fiecare seara fac masaj cu crema. Folosesc crema cam trei luni , apoi o pauza si iar se foloseste. Plus gimnastica , zi de zi.Apoi, capsule de ceai verde, ortosiphon si ananas( cate doua din fiecare in fiecare zi).Eu zic ca rezultate sunt.Cu drag,Criss

Buna fetelor,as vrea sa va intreb daca stitzi despre vreo crema care sa alunge oboseala ce se acumuleaza peste zi in picioare?Cateodata simt ca nici nu mai pot sa le misc.Stau mult in timpul zilei in picioare si seara parca imi iau foc.Ideea este ca nici nu am rabdare sa ma odihnesc , poate si acesta e un motiv de am asa multe probleme cu picioarele,sau poate faptul ca nu recunosc ca si eu incep sa imbatranesc?

Sa ai ce-ti doresti si sa iti doresti ceea ce ai....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...