Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pe cind isi bea singur lapticul ?

Recommended Posts

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

noi am scapat mai repede[:D]la 9 luni bea singur.Mergeam la culcare si aveam o sticla pregatita in pat sa i-o dat cand miorlaie si intr-o noapte am dormit bustean si dimineata-sticla goala[il]

in perioada aia bea foarte multe lichide si ii aliniam ca soldateii cate 3 sticle si dimineata erau toate goale[:D]

daca ma credeti eu nici nu mai tin minte macar cum era cand nu bea singur...sigur ca ii dadeam eu dar mi s-a sters din memorie total,parca nici n-ar fi fost.

Tin minte doar cand avea vreo 5 luni ii faceam lapte praf la 3 dimineata -terminata de oboseala ..noroc ca bea o sticla in 10 minute.

Distribuie pe alte site-uri

am uitat sa-ti spun,in perioada aia foloseam sticla Avent care aveau ´doua tortite.Cred ca fara ele nu putea tine sticla in somn (pentru ca precizez ca nici macar nu se trezea cand bea..Doamne cat de dulce era cand era de 9 luni si prin somn pipaia in jur pana dadea de sticla[:D]..si avea o dexteritate fantastica-ca si acum,de altfel..eu cautam pana spumegam de nervi sticla prin pat,el o gasea prin somn[:D]

Pai daca te ambitionezi putin, de miine!

Al meu baiat a fost mereu puturos la mincat, si nu punea mina pe biberon nici de frica, asa ca pe la un an am inceput eu sa-i iau minutele si sa i le pun pe sticla sa o tina, apoi am renuntat sa-i mai tin eu biberonul si i-am zis "tine-l daca vrei sa bei!" si de voie, de nevoie, a inceput sa si-l tina singur. La 10 luni jumate il poate tine si bebeul tau, doar sa exersezi un pic.

pup u,

andra

Luca Pituid="blue">

Noi bem singurei de la 7 luni. Dar Emi a fost intotdeauna mai independenta.

Eu zic sa-i pui manutele pe biberon, sa-i arati cum sa-l tina si, daca nu-l tine el, nu-i dai tu sa pape.

O sa protesteze, dar imediat o sa invete, vei vedea. Foamea e profesor bun. La 10 luni e mai mult decat capabil sa se hraneasca singur cu biberonul.

Atentie, pe la 1 an si 3-4 luni o sa vrea sa pape singur cu lingurita. Nu-l impedica! E o faza foarte importanta, daca il impiedici de frica sa nu se faca precum porcusorul, mai tarziu iti va fi foarte greu sa-l inveti sa manance singur.

Multa bafta si [pup] pentru tine si bb!

Al meu odor a baut singurel de pe la 6 luni. II fixam biberonul cu ajutorul paturicii si dupa ce termina de papat il scuipa.

Apoi, crescand a inceput sa si-l tina singurel, cam pe la 7-8 luni, ii cumparasem sticla din aceea cu manere.

Acum are 17 luni (biberonar-sef) si vrea numai el sa-si tina biberonul. Se mai intampla sa-l luam la noi in pat ca sa pape lapticul si vrem sa-l ajutam sa-i ridicam un pic sticluta ca ni se pare ca trage aer si-l vedem cum se enerveaza si se intoarce pe partea cealalata ca sa-l lasam in pace.

Incearca si vei vedea ca o sa ai succes.

Numai bine,

Ciuf si Luca

http://community.webshots.com/user/ciufa

Si fetitza mea ,de pe la 8 luni isi tine biberonul singurica ,asa ca acum e mai usor si pentru mine .

Invata-l pe bebe cum sa tina biberonul si va invata repede .

Pe mine ma uimesc copii astia mici cat de repede invata .

id="left">Nu-ti face griji ca are 10 luni si inca nu-l tine singurel ,sigur cat de curand va reusii.

Eryka & bb-lina scumpa[copil] (03.iunie.2004)id="Comic Sans MS">id="red">id="size2">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...