lidiadanaila Publicat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 20, 2005 Astept cu nerabdare, sa-si tina singur biberonul cu lapte si sa bea...dar nimic. Cel cu ceai , il mai ia, se mai prosteste...dar in final tot eu il ajut. Bebe are 10 luni juma'...cind o sa bea singur- singurel ??[flo][flo][flo] lidia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 De la 1 an n-a mai vrut sa i-l tin eu. Cristina Robert, 14.12.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica dulce Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 noi am scapat mai repede[:D]la 9 luni bea singur.Mergeam la culcare si aveam o sticla pregatita in pat sa i-o dat cand miorlaie si intr-o noapte am dormit bustean si dimineata-sticla goala[il] in perioada aia bea foarte multe lichide si ii aliniam ca soldateii cate 3 sticle si dimineata erau toate goale[:D] daca ma credeti eu nici nu mai tin minte macar cum era cand nu bea singur...sigur ca ii dadeam eu dar mi s-a sters din memorie total,parca nici n-ar fi fost. Tin minte doar cand avea vreo 5 luni ii faceam lapte praf la 3 dimineata -terminata de oboseala ..noroc ca bea o sticla in 10 minute. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica dulce Postat Aprilie 20, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2005 am uitat sa-ti spun,in perioada aia foloseam sticla Avent care aveau ´doua tortite.Cred ca fara ele nu putea tine sticla in somn (pentru ca precizez ca nici macar nu se trezea cand bea..Doamne cat de dulce era cand era de 9 luni si prin somn pipaia in jur pana dadea de sticla[:D]..si avea o dexteritate fantastica-ca si acum,de altfel..eu cautam pana spumegam de nervi sticla prin pat,el o gasea prin somn[:D] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andra_ Postat Aprilie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2005 Pai daca te ambitionezi putin, de miine! Al meu baiat a fost mereu puturos la mincat, si nu punea mina pe biberon nici de frica, asa ca pe la un an am inceput eu sa-i iau minutele si sa i le pun pe sticla sa o tina, apoi am renuntat sa-i mai tin eu biberonul si i-am zis "tine-l daca vrei sa bei!" si de voie, de nevoie, a inceput sa si-l tina singur. La 10 luni jumate il poate tine si bebeul tau, doar sa exersezi un pic. pup u, andra Luca Pituid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela1075 Postat Aprilie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2005 Alexandru are aproape 10 luni si isi tine singur sticla de pe la 8 luni. Initial i-o dadeam eu si apoi o tinea el dar acum stie sa si-o ia singur. Pupici Danaid="green"> si Alexandruid="blue">(28.06.2004)[copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mammy2706 Postat Aprilie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2005 Si Andrei (de 9 luni) isi tine singur biberonul; dupa amiaza adoarme in timp ce bea singur apa sau suculet in patut (biberon fara tortite). Poate ar trebui sa-i dai biberonul gol sa se joace cu el, asa invata cum sa-l tina ... mamica lui Andrei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi si mami Postat Aprilie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 22, 2005 Noi bem singurei de la 7 luni. Dar Emi a fost intotdeauna mai independenta. Eu zic sa-i pui manutele pe biberon, sa-i arati cum sa-l tina si, daca nu-l tine el, nu-i dai tu sa pape. O sa protesteze, dar imediat o sa invete, vei vedea. Foamea e profesor bun. La 10 luni e mai mult decat capabil sa se hraneasca singur cu biberonul. Atentie, pe la 1 an si 3-4 luni o sa vrea sa pape singur cu lingurita. Nu-l impedica! E o faza foarte importanta, daca il impiedici de frica sa nu se faca precum porcusorul, mai tarziu iti va fi foarte greu sa-l inveti sa manance singur. Multa bafta si pentru tine si bb! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuf Postat Aprilie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 22, 2005 Al meu odor a baut singurel de pe la 6 luni. II fixam biberonul cu ajutorul paturicii si dupa ce termina de papat il scuipa. Apoi, crescand a inceput sa si-l tina singurel, cam pe la 7-8 luni, ii cumparasem sticla din aceea cu manere. Acum are 17 luni (biberonar-sef) si vrea numai el sa-si tina biberonul. Se mai intampla sa-l luam la noi in pat ca sa pape lapticul si vrem sa-l ajutam sa-i ridicam un pic sticluta ca ni se pare ca trage aer si-l vedem cum se enerveaza si se intoarce pe partea cealalata ca sa-l lasam in pace. Incearca si vei vedea ca o sa ai succes. Numai bine, Ciuf si Luca http://community.webshots.com/user/ciufa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eryka Postat Aprilie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 23, 2005 Si fetitza mea ,de pe la 8 luni isi tine biberonul singurica ,asa ca acum e mai usor si pentru mine . Invata-l pe bebe cum sa tina biberonul si va invata repede . Pe mine ma uimesc copii astia mici cat de repede invata .id="left">Nu-ti face griji ca are 10 luni si inca nu-l tine singurel ,sigur cat de curand va reusii. Eryka & bb-lina scumpa[copil] (03.iunie.2004)id="Comic Sans MS">id="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.