Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

TARIFE

Recommended Posts

nu stiu sigur daca aici e cel mai bun loc sa postez, dar incerc...as vrea sa stiu CAT SA DEA SOACRA MEA LA GINECOLOG( ELIAS/DR VLADAREANU) pt o histerectomie...cineva mi-a spus ca tre sa platim in rate la el..aidca cere bani, nu primeste cat ii dai? va rog sa imi raspundeti cat se paote de repede...

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE

SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE

SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE

NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"

(NICHITA STANESCU)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pai stiu ca e urat...dad DA asta vreau sa stiu..cu ce suma sa ii multumim doctorului..cat sa fie? am auzit mai nou pana la 500 de euro si sa nu fim penibile

(NICHITA STANESCU)

quote:Originally posted by megbeng

pai stiu ca e urat...dad DA asta vreau sa stiu..cu ce suma sa ii multumim doctorului..cat sa fie? am auzit mai nou pana la 500 de euro si sa nu fim penibile"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELESI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRESI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELENE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"(NICHITA STANESCU)

id="quote">id="quote">wow! 500de euro? si dai atatia bani? pentru ce? eu m-as duce la politie dc. mi-ar cere. medicii nu au DEMNITATE?Nu ii poti multumi cu o sticla de vin vechi?Bau!

NU AM ZIS CA A CERUT!!!!! NU E VORBA DE DEMNITATEA DOCTORULUI

vrea sa ofere soacra-mea, ca ea se opereaza si ne intereasam ce tarife se vehiculeaza....am auzit diferite variante....IN GENERAL 100 DE EUOR...PE UN ALT TOPIC CINEVA A ZIS CA AR CERE F MULT, ASTFEL INCAT SA NU POATA PLATI FEMEIA DECAT "IN RATE"

pardon, am uitat caps lock apasat si nu mai sterg acum...

(NICHITA STANESCU)

Tu ai zis tarif. ii dai din obligatie,ca altfel te-ar trata urat nu s-ar uita la tine? sau ii dai de placere?

nu este obligatia lui de medic si apoi de OM sa aiba grija de tine? de ce are un tarif? te trateaza in functie de banii pe care ii poti oferi?

Tarifele nu sunt fixe?

"vrea sa ofere soacra-mea, ca ea se opereaza si ne intereasam ce tarife se vehiculeaza....am auzit diferite variante....IN GENERAL 100 DE EUOR...PE UN ALT TOPIC CINEVA A ZIS CA AR CERE F MULT, ASTFEL INCAT SA NU POATA PLATI FEMEIA DECAT "IN RATE"

ori vrea sa ofere ori e nevoita?

eu nu inteleg.

de fapt tariful asta e o spaga?

Bau!

megbeng n-am nici o idee cat merge spaga,dar ma gandesc sa nu citeasca el aici sau vreo asistenta ceva sau eu stiu care altii din cate domenii.

Dar carola...esti o draguta dar parca nu esti din ro:)bine ca n-ai avut nevoie de medic ,sau familia,prietenii,cunostintele...in majoritatatea cazurilor se merge cu o atentie,care variaza de la medic la altul si nu e in functie de cat de bun e medicul respectiv,pentru ca sunt si medici extraordinari care nici flori nu accepta..asta de care spune meg ..e criminal,sa dai spaga in rate..e incredibil

..pai si cand te duci sa nasti mai urli odata,mai bagi 50 de mii la moasa si tot asa,cel putin asa mi.au povestit multe fete,inclusiv mama care a nascut in '93.Am avut eu o operatie acum vreo 4 ani si atunci se vehiculau scoruri de sute de dolari la operatii mai usoare decat la soacra lui meg (cand stai in salon de 16 auzi multe)

500 de euro???hai sa vb serios...asta nu mai e spaga..salarul pe cat timp???acuma stim na..doctori..dar si aici in austria sunt bani dar in romania nici nu mai vb..ma gandesc cat mi-ar fi luat in romania dintrun salar de profesor sa adun banii astia..si cica sa mai si treiesc...

adjadyn

of, mai bine rog moderatorii sa stearga topicul asta...credeam ca vorbim realist aici, am cerut o info precisa, nu filosofia spagii![alcool]

ne ascundem pe dupa deget ca doctorii nu primesc spaga? repret, ca vad ca e cazul: NU A CERUT OMUL BANI..E UN DOCTOR RESPECTABIL...vrea femeia sa ofere in semn de recunostiinta o suma de bani, dar mai bine revin la prima afirmatie: stergeti, va rog, moderatorilor, acest subiect.

noapte buna!

p.s: nu am zis eu de spaga in rate, a zis-o alta colega de pe forum, in sectiunea nasterea pe glob/dr tutunaru...cititi si voi....

(NICHITA STANESCU)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...