Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aspirante optimiste (131)

Recommended Posts

Aspirantele optimiste care vor trece foarte curand la gravidutzeid="red">:

Adar (Andreea),Victoria (Veronica), Gabela (Gabriela), Pepsica (Antonia), Bety (Beatrice), Pia (Oprina), Tumpi (Ionela ), Codri (Codruta), BurlacuP (Paula), MirelaV (Mirela), Alinuche (Alina), Beatrix (Melania), Cornelia1172 (Cornelia), Valentinag (Valentina Georgeta], Adelais (Maria-Alice), Madyn (Nicoleta Magdalena), Lulu77 (Alina Mariana), Mariaa (Maria), Gabid (Gabriela), Karula (Raluca), Ellena (Elena Lacramioara), Stef, Salmida (Adia Florentina), Ioana1971 (Ioana), Speranta (Angelica), Robert si Alina (Robert si Alina), Ilie si Suzana (Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), simona, narcis (Narcisa), Dorina, Remy (Camela), Mihaela & Cristi (Mihaela si Cristi), Mirela & Danut (Mirela si Danut), Lili (Liliana), Aura, OtiliaLia (Otilia), Furnicutza ( Doina Tina), Buflea, romaniaau (Florina), Lucia Munteanu (Manuela Lucia), Ilenya (Ileana), Camisv (Camelia), flory76 (Florentina-Iuliana), irinacodrina (Irina Codrina), Ankka13 (Anca), Tzuc (Ecaterina), gogosar (Natalia Anca), erix, giugiuca, steliana04 (Steliana), martha78 (Mihaela), Tinabeve (Valentina), deca (Carmen), eva alicia, alina constantin (Alina Ioana), dinah (Elena), Anca Wish (Anca), Chi (Cristina), claudia123 (Claudia), asi (Stanca), annaa (Ana Aurica), ardit ( Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia (Felicia), nounou(Florina), RUXMAX (Ruxandra), GeorgianI( Georgiana), TERBITZA(Florina), dandana (Daniela), RO ANA (Liliana), Ellina (Elena), LindaG (Linda), danap ( Daniela), musete (Laura- Lucia), Denisam (Denisa-Maria), acina (Anca), heleny (Heleny-Elena), Gabriela Elena, Relya (Mirela), poliana, mishi (Mihaela), Floran (Florina), Nanae (Iuliana), costiniuc (Ana Maria), Ileana, oanamagda (Oana Magdalena), adimercedes (Adriana), madalina.badescu (Madalina), Cristinna, Lumit (Luminita-Violeta), Catrinel 17 (Catrinel-Cosmina), Vale (Valerica), nicol78(Elena-Nicoleta),Mirona (Mirona), pusichet, Costi(Elena),Fanta (Stefana), inapopescu (ina), zisaCami (Elena-Camelia), elli (Manuela), Sarrahh (Maria), Danubia (Danubia), viorela hoff (Viorela Hoff), Sorina7 (Sorina), Alé, dariana (Aurora Cristina), roxit, andra10 (Andra), Delia21 (Delia), Silvia_Pui(Claudia-Silvia), Liana30, R.R.(Rodica), Salomea (Elena), Jonica (Ioana), Marunzika (Ana Maria), liadi (Diana Lia), Maki (Otilia Eva), asteryaro (Elena Cristina), Misi (Simona Daniela), Ariadna33(Carmen), Natalia26 (Raluca Elena), betty13ro (Beatrice Irinel), Tmihaela, thea_m(Teodora), luiza1318(Elisabeta), piciulici, dedi (Adela), ela2004 (Ionela), pupina bulina, GildaT (Eleonora), shylili (Florentina Luciana), lachione (Mihaela Laura), emoison, medeea76, cenusareasa (Lidia), puiusu (Oana), Hitomi(Simona), andan, bibyrox (Rozalia), maria alexia (Maria), mcbeal (Monica), laurici75, kim, camypro (Camelia), gabiu (Gabriela), Anku, Aysha2(Gabriela), danangie (Daniela Angela), Tzuni (Ella - Mihaela), Alisia (Alina), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt, carmen e( Carmen ), tania-z, pupesita (Mihaela), Pmihaela, cicuta (Luminita si Rodica), Lauricipani(Laura), Cristinna, puiudana2004(Dana), dionisiade(Florentina), PamELLA, iriss27, paula2003, utocatalina (Catalina),iepurila, a ancutza78(Anca), andicu, Anca, Avalon, Roxee(Raluca), Laura Ioana

[gravi]-dute

mstroie (Mariana), Androix (Andreea), cornelia (Cornelia), babygirl (Adina), monu (Monica-Iuliana), Ruxel (Ruxandra Laura), Maruta, Merry Marry, Mercedes (Mercedes), andreea.a, totha, cipi, elenutza, mariamunteanu (Maria Raluca), Sheherezada (Florentina), Aurasa (Aurelia Marinica), Monica-Elena (Monica Elena), geaninaelena(Geanina Elena), laura_s (Laura), Lory2004 (Loredana –Elena), Mika1 (Mihaela), Anis (Alina), Irda,Andan, nique15(Ioana), tpaula (Paula), fabya (Rodica), Denisa 73, Ioana75 (Ioana), nicole74, lulu75 (Luminita-Loredana), Tia (Florina), Flavia Hurducas, lucia_cs (Lucia), RalucaN (Raluca), natydea (Raluca Andreea), Diafera (Aurora Elena), Lucia_B (Lucia), Tonnia (Antonia), Mirela Anca, anya (alina), Hildegard, Laura 72819

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 140
  • Creat
  • Ultimul răspuns
scumpelor,totu e bine.mult mai usor fata de laparoscopia la care a trebuit sa ma si deschida si sa taie aderentele.Dar is tare ametita si inceata si cu stari de voma,dar acasa la ora asta.of,numa sa vina si bebele ca-s obsedata rau de tot .Va pupicesc si multumesc de incurajari.

Buna fetelor[hia]

Pe subiectul acesta nu am mai scris, numai pe altele. Pot sa vin si eu printre voi? Si eu sunt o aspiranta, chiar daca optimismul s-a cam dus, din pacate. [V] Daca nu era acest forum as fi trecut mult mai greu prin toate incercarile.

Va pup pe toate,

Crinuta [biz][flo][pup][pup]

Si eu am vazut ce a scris T despre IAS si CAP[cool]...vreti sa stiti ce mi-a raspuns mie la o intrebare, iata:

Intrebare:id="red"> La cit timp de la laparoscopie pot sta la soare la plaja?

Raspuns: id="red">pe chaisse-long sau pe paturica? :)))) [:-)))]

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Neata fetele!

Azi am inceput ziua ca lumea[bang]femeii de servici care imi facea curat dimineata i s-a facut rau[V]i s-au inclestat mainile.dintii,nu mai auzea nika...m-am speriat de moarte!nu mai vazusem pe nimeni in asemenea situatie...a venit salvarea repede,dar doctora aia care a venit,i-as fi dat numai pumni in gura[haibat]ma atita lipsa de respect pentru OM....nu mai am cuvinte...

[paste]Paste Fericit!

Speranta moare ultima!

Valentina

poze

Dragelor,ai vostrii scumpi consorti cum se comporta in caz de nevoie?Acuma eu nu vreau sa fiu nerecunoascatoare pentru ca mai greseste si el,a facut totusi o gramada de gesturi mari in timpul celor 3 ani de cand suntem impreuna.De exemplu s-a oferit sa plateasca el ,spitalizare,doctor tot ce a tinut de ultima interventie si a spus ca accepta decat cel mai bun doctor si spital si...binenteles pretu pe masura caci asigurarea mea nu imi acoperea histerescopia asta sau cum s-o numi,dar....in fine,si-a luat si liber toata ziua sa fie cu mine si sa aibe grija de mine,din nou,apreciez si-l ridic in slavi din nou pt asta,si ...ieri ma simteam tare nasol,adica imi vajaia capu,parca se invartea casa cu mine,stari de voma,dureri de burtica destul de serioase....si-l rog si eu pe omul meu,eu fiind cocotata in varfu patului sa-mi dea atentie,adeca,un pahar cu apa....si surpriza...el se uita la tv si era o emisiune despre noul papa de la Roma...si imi zice ca sa astept pana fac astia o pauza si dau reclame,ca vezi doamne era f interesanta si importanta emisiunea si daca pierdea un minut era tragedie.Si m-a apucat o jale si o depresie si o ciuda pe el....eu sunt tare pacifista si urasc certurile si violentele de orice fel...dar pe bune ca i-as fi tras cu un papuc in cap de-l aveam la indemana.Ce sa zic,am sunat o prietena,si dsoamne multam ca m-a calmat ea,caci altfel iesea un taraboi,de sa te ti nenica.Pai ce ma fac eu de o sa am bebe si vin acasa si nu ma simt bine,ca pe baza milei lui....vai si amar si de mine si de bebe.Mi-e frica de chestia asta,va spun cu mana pe inima.Nu stiu acuma,dramatizez eu acuma,sau...totusi am si eu dreptate?De asta-i bine fetelor sa mai avem si prietene si sa nu ne lasam pe o persoana ca tare-i aiurea cand ai surprize de genul asta.Voi ce ziceti?Aveti si voi elemente de astea prin ograda voastra,sau doar eu ?

Deliaid="red">, barbatii au momente d'astea pe care probabil ca nu le constientizeaza. Nu cred ca trebuie sa pui la suflet, astea sunt scapari.

[pup] si [flo]

Carmen

„Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem; trebuie sa si credem, nu numai sa planuim.”

Anatol France

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...