Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de mai-iunie 2005 (48)

Recommended Posts

47: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47480

[flo][pup]

Marinaid="Arial">id="blue">

[flo][flo][flo][flo][flo]

1. Lauradaria .................. UM 22.07 ........ DPN 02.05 [fetita]

2. Nelia ....................... UM 26.07......... DPN 2.05

3. At Andreea .................. UM 26.07 ........ DPN 2.05 [baietel] THOMAS

4. Babylino .................... UM 27.07 ........ DPN 3.05 [baietel] ANDREI

5. Cristinel ................... UM 31.07

6. Loreen ........................................ DPN 5.05 [fetita] DELIA

7. Irinuta ....................................... DPN 5.05-12.05 [fetita] ANGELA ALEXANDRA Polizu, dr. Magda Petracheid="brown">

8. Anky .......................................... DPN 8.05 [baietel]

9. Mios .......................................... ???- .05 [baietel]

10. Fran .......................................... DPN 13.05 [fetita] PATRICIA

11. Mikka ......................................... DPN 15.05 [fetita]

12. Mstroie ..................... UM 4.08 ........ DPN 14.05 [baietel] DAVID Dr. Ion Ionut - Giulestiid="brown">

13. Nefertari .................. UM 4.08 ......... DPN 12.05 [fetita] FREYA Dr.Badiu - Municipalid="brown">

14. Ada 74 ..................... UM 4.08 ......... DPN 11.05 [baietel] SERGIU

15. Micorint ................... UM 5.08 ......... DPN 12.05 [fetita]

16. Cornelia ................... UM 6.08 ......... DPN 12.05 [baietel] STEFAN

17. Sirod ........................................ DPN 12.05 [baietel]

18. Simonaeus .................. UM 8.08 ......... DPN 15-20.05 [fetita] ANNA dr. Hamid, Filantropiaid="brown">

19. Carolinah .................. UM 9.08 ......... DPN 14.05 [am] Dr. Georgeta Badea, Municipalid="brown">

20. Ile2003 .................... UM 9.08 ......... DPN 15.05 [fetita] MARA DIANA

21. Ile .......................................... DPN 16.05 [fetita]

22. Androix .................... UM 11.08 ........ DPN 18.05 [baietel] FILIP STEFAN Elias - dr. Tutunaruid="brown">

23. Alina Balan ................ UM 11.08..........DPN 10.05 [baietel]

24. Mygirl ..................... UM 11.08 .................. [fetita] ALEXANDRA

25. Corail ..................... UM 13.08 .................. [fetita]

26. Mariamunteanu .............. UM 13.08 ........ DPN 20.05 [baietel] [baietel]

27. Carmen-Emiliana ............ UM 14.08 ........ DPN 21.05 [baietel]

28. Chris (rdunare)............. UM 14.08 ........ DPN 21.05 [fetita]

29. FlorentinaG ................ UM 15.08 ........ DPN 22.05 [fetita]

30. Luana ........................................ DPN 22.05 [baietel]

31. Andutzy .................... UM 18.08 ........ DPN 24.05 [baietel] DRAGOS ALEXANDRU Cantacuzino, dr.Luminita Enacheid="brown">

32. Pisik4ever ................. UM 18.08 ........ DPN 22.05 [fetita]

33. Beatriced .................................... DPN 22.05 [baietel] ALEX

34. Mamaruta ................... UM 19.08 .........DPN 27.05 [fetita] Dr Mateescu - Eliasid="brown">

35. Mihamiha ................... UM 19.08 ........ DPN 26.05 [baietel] LEON Municipal - Dr Badea Iulianid="brown">

36. Gusta ...................... UM 19.08 ........ DPN 26.05 [fetita] MARA

37. Cloreta .................... UM 19.08 ........ DPN 29.05 [fetita]

38. Koko Nicol ................. UM 20.08

39. Roisin ..................... UM 21.08 ........ DPN 27.05

40. Matilda ...................................... DPN 29.05

41. Red Rose ................... UM 22.08 ........ DPN 28.05 [fetita] MARA IOANA

42. Ade_x ...................... UM 23.08 ........ DPN 03.06

43. Lucas ...................... UM 28.08 .................. [baietel] Polizuid="brown">

44. Mercedes ................... UM 30.08 ........ DPN [fetita]

45. Gabitzam ................... UM 30.08 ........ DPN 25.05 [baietel] ANDREI STEFAN Cantacuzino - dr.Ruxandra Dumitrescuid="brown">

46. Anra ......................................... DPN 02.06 [baietel]

47. Doroteea...................................... DPN 03.06 [fetita] EVA

48. Margott ...................................... DPN 10.06 [baietel] DAVID

49. NewMami .................... UM 1.09 ......... DPN 08.06 [baietel] PATRICK

50. Babygirl ................... UM 2.09 ......... DPN 09.06 [fetita] EMA dr. Vladareanu - Eliasid="brown">

51. Aurasa ..................... UM 3.09 ......... DPN 10.06 [baietel] CATALIN dr.Corina Grigoriu - Municipalid="brown">

52. alina_a ...................................... DPN 10.06 [baietel]

53. Tora97 ..................... UM 3.09 ......... DPN 2.06 [fetita] ANA ILEANA Caritas - dr Badea Stefanid="brown">

54. Crissi ..................... UM 3.09 ......... DPN 7-10.06 [baietel]

55. Monu ....................... UM 6.09 ......... DPN 13.06 [fetita] ALEXIA IOANA conf dr Anca - Municipalid="brown">

56. Mickyyy .................... UM 6.09 ......... DPN 19.06 [fetita] MARA Municipal - dr. Radoi Cristianid="brown">

57. Lazy........................ UM 7.09 ......... DPN 12.06 [baietel]

58. Pengunica .................................... DPN 15.06 [baietel] BEN STEFAN

59. Iuliana .................... UM 8.09 ......... DPN 14.06 [fetita] DIANA MARIA

60. Denisa73 ................... UM 8.09 ......... DPN 14.06 [baietel]

61. Danelutza .................. UM 8.09 ................... [fetita] ISABELLA

62. Ruxel ...................... UM 10.09 ........ DPN 09.06 [fetita] BIANCA

63. Amutza ....................................... DPN 17.06 [am]

64. Crissu ..................... UM 10.09 ........ DPN 26.06 [fetita] IULIA Municipal - dr. Radoi Cristianid="brown">

65. Isto2005 ................... UM 13.09 ........ DPN 19.06 [baietel]

66. Liliann ...................................... DPN 23.06 [baietel]

67. Elly_b ..................... UM 15.09 ........ DPN 22.06

68. Speranta nu moare .......... UM 16.09 ........ DPN 26.06 [fetita] Cantacuzinoid="brown">

69. Aditza_79 .................. UM 16.09 ........ DPN 26.06 [fetita] BEATRICE

70. Mihaelanghl ................ UM 17.09 ........ DPN 20.06 [baietel]

71. Aska ....................... UM 18.09 ........ DPN 25.06

72. Luluku ..................... UM 20.09 ........ DPN 23-27.06 [fetita]

73. Sim76 .........................................DPN 26.06 [fetita]

74. Andreea.a .................. UM 24.09 ........ DPN 01.07 [baietel] ERIC ANDREI Municipal - dr. Radoi Cristianid="brown">

75. Nicodoh

76. Karmen

77. Gabimovi

32 [baietel] 33 [fetita] 2 [am]

Gabitzaid="blue"> si bebe Andrei Stefan [copil] DPN 31.05.05

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 144
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hop si eu la spartul targului...

mare lucru nu am mai facut...primesc telefoane de la cunostiinte sa ma intrebe cum a fost...si-mi vine sa urlu...Dar mai am doar 5 ZILE..pe bune...si gata.Am inceput sa am contractii mai des decat pana acum, chiar dureroase uneori, insa sper ca voi rezista pana luni...

Vorbeati de ceai de zmeura si de fenicul.Mi-am luat eu de la farmacie pentru stimularea lactatiei si are un gust oribil...poate efectul nu va fi la fel.

Cornelia unde este magazinul DOCE?

M-a pus putin pe ganduri ce spunea mamancita de la mamici din martie-aprilie legat de "cadouri" la neonatolog.Ce sa inteleg ca daca nu-i dai si la ala risti sa nu se uite la copil cu responsabilitate...?!

Loreen, Bianca (15.10.96) si Delia 38sapt.si 5zile

Buna fetelor,cum va simtiti?.Eu ma bucur ca a venit mama,imi este de mare ajutor,mi-a adus si niste picaturi de nas pentru sinuzita(Vibrocil),sint foarte bune asa ca, pot sa respir in sfirsit ca lumea.

Loreenid="purple">,credeam ca ai nascut deja,eram chiar curioasa cum a decurs nasterea,vroiam sa iti fac galerie.

[gravi]Anca 37sapt.[baietel] si Bioanca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Buna dimineata!

Loreen, eu i-am dat si neonatologului 500.000. Nu cred ca nu s-ar fi ocupat de Maria, nimeni nu poate fi asa de inconstient, dar am vrut sa ma asigur. Mie mi-a adus-o pe Maria la f. putin timp dupa ce am nascut (eram intr-un salon cu lauze), mi-a spus ca este f. bine, ce greutate, lungime, Apgar are, mi-a dat-o in brate (dar nu la san!) si cam atat. Poate asa se practica de obicei, dar cat am stat acolo, nu i-a fost adus copilul altei fete.

Mag. Doce e celebrul mag. cu "marfuri confiscate", cu produse TCM: e unul pe str. Interioara (spre z. industriala), un fel de depozit, apoi unul langa Bowling si unul la Brick.

Anky, super ca a venit mama ta. Eu am "beneficiat" tot timpul d eprezenta mamei mele (suntem vecine [:D]), pt. ca altfel nu stiu cum m-as fi descurcat cu burtica si Maria. Se gaseste si la noi ceaiul Milupa de fenicul. I l-am luat si eu Mariei. Acum am luat unul de la Hipp. E groaznic gustul de fenicul, oricum. Mie mi s-a facut rau inainte sa iau Milupa si nici nu l-am mai gustat si pe asta.

Va pup,

Cornelia [gravi] (37 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

'Neatza pe racoare ! Ati auzit ca vine iarna peste noi ?

LOREEN - Ce-i al neonatologului e pus deoparte ! De dat trebuie sa-i dai - insa nu sunt nici eu lamurita cam cat .

M-am trezit azi-noapte(12) cu o greata demna de trim.I . Norocul meu e ca n-am pe cine stresa, asa ca am privit cuminte la TV pana pe la 4 dimineata .In drum spre serviciu am adormit - noroc ca statia de destinatie e la capat ![|)]

INTREBARI DE TRIM. III

Stiti daca se gasesc in farmacii ceaiuri solubile pt stimularea lactatiei ?

Eu cu Ergometul tot nu sunt lamurita - il aducem de-acasa sau nu ?

De tarifele pt cezariana ati mai auzit ceva ?

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

nefe, incerc sa-ti rasp[und eu:

1.am inteles ca ceaiul ala de la Miniblu este solubil, dar dupa cum ai citit au niste gusturi oribile, poate si ala de la Milupa sa fie solubil

2.cu ergometul parerile sunt impartite, cica e bun dupa unii si prost dupa altii. intreaba doctorul cind te duci data viitoare.si vezi ca nu se gaseste in farmacii. este un inlocuitor.

3.preturi???!!!!![:D]he, he depinde unde nasti!la ce spital si cu ce doctor, sa-ti spun de doctorul meu este nerelevant, ca e top de top.si eu cind am aflat am cazut pi spati.

Nefertari, ceaiul de fenicul de la Milumil si Hipp este solubil. Am vazut parca in revista Mami reclama la ceai special pt. alaptat de la Humana si Hipp, tot solubil, dar nu am vazut deocamdata in magazine.

Ma intereseaza si pe mine tarife la medici (stiu ca difera mult) la nasterea cu epidurala. La noi e destul d erara, asa c atariful difera de nasterea normala, dar asa vrea sa stiu cam cu cat creste, ca sunt in ceata. Am "auzit"[:D], dar m-am cam speriat: 200 EURO + anestezist, ca la cezariana. Eu am dat acum doi ani pt. nastere normala 120-130 Euro (am dat in lei si am rotunjit). Pe atunci era f. bine (se putea si mai putin, depindea d erenumele medicului si de ...buzunar), dar din cate aud, au mai crescut preturile.

Va pup,

A, uitasem de ergomet. Sunt si eu in ceata. Poate nu uit sa intreb medicul, dar oricum nu se gaseste. Dr-ul meu este mare fan ergomet. Cand a aflat de la mine ca intr-o zi nu am primit (eu ma bucurasem, ca aveam niste hemoragii d ela el [:D]), le-a certat pe asistente. Si mi-a dat reteta sa continui si acasa tratamentul cateva zile.

Va pup,

Neata la fete!

Mai, mai, sa ma ingrijorez, ca nu mai vazusem continuarea la nr. 47... Si nu mai stiam daca a mai deschis cineva alt subiect... Dar v-am gasit!

[9cer]La noi este un soare si este asa de frumos afara si cand va aud ca vine ploaia si o sa fie frig ma intristez.

La noi in spatele blocului exista un parculet unde poti sa stai la soare pe banca s-au la masa iar pe langa scaune sunt foarte multe flori. De la lalele, narcise galbene, albe pana la flori albastre care nu stiu exact ce sunt si zambile. [biz] Nu va mai zic cat de frumos pot sa miroase... Plus niste pasarele care canta parca sunt canari...[harp] Pai tot sa stai la soare si sa te relaxezi...

Bebe este bine la fel si eu... Si dupa cate am remarcat dorm mai bine noaptea, fara dureri de spate...[bang]

Pupici la burtici si o zi excelenta...

[gravi] 35 saptid="blue">

beatrice

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...