Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

informatie : Dieta pe grupe de sange

Recommended Posts

buna!!!

sper ca cineva dintre voi a auzit de aceasta carte. ea se numeste "Dieta pe grupe de sange".id="red"> mi-a spus un doctor de ea, ca e foarte buna. am cautat-o in Cluj, Timisoara- s-au vandut ca painea calda. In Alba Iulia nimeni nu a auzit de ea. as putea s-o comand printr-o librarie dar nu stiu decat titlul. POATE STIE UNA DINTRE VOI DE EA, LA CE EDITURA a fost tiparita.

va rog mult. este foarte buna.

multumesc.id="purple">

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am cartea in engleza,daca te ajuta cu ceva uite cum se cheama:4 blood types,4 programmes for a healthy life-LIVE RIGHT FOR YOUR TYPE de Dr.J.D'Adamo(with Catherine Whitney)

Mie mi-a placut catrea,f interesanta si dupa bebe ma apuc serios de "treaba"

[gravi] si pestiuc iubit si saltaret de 28s6z

Nimeni nu contesta ca poti slabi cu diverse retete(si eu am experienta bogata in domeniul dietelor-reusite si nereusite).

Ideea principala din aceasata carte e ca poti slabi in concordanta cu nevoile ale nutritive organismului tau(dupa grupa de sange si reactiile chimice dintre gr ta sanguina si mancare) si poti corecta/intarzia aparitia unor boli tot prin nutritie(la care sunt predispuse gr x ori y).Iar mie asta mi se pare superimportant!

[gravi] si pestiuc iubit si saltaret de 29s

quote:Originally posted by Emi si mami

Eu nu sunt medic fetelor, sunt un simplu profan.Va rog, explicati-mi si mie cum e cu reactiile astea chimice dintre sangele meu si mancare.

id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] Tot de la o afoana ....dar de reactiile [alcool] in sange stii ceva? Eu cred ca-i la fel. Unele alimente dauneaza si atunci apar colesterolul si alte 'uratenii' in sange, altele ajuta. De cand ma stiu in fiecare primavara mai toata lumea face o cura cu urzici "pentru schimbarea sangelui". Stiau ei batranii aia care-i treaba cu urzica si fara prea multa carte dar cu experienta din belsug.[:D]V-am [pup] si succes! Astept si eu o parerea profesionista caci a mea e doar din experienta. [flo2]id="blue">Zuziliciid="Lucida Console">[zana]id="red">id="size3"> Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine.id="blue"> Voltaireid="Book Antiqua">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...