Giova Publicat Aprilie 21, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 21, 2005 buna!!! sper ca cineva dintre voi a auzit de aceasta carte. ea se numeste "Dieta pe grupe de sange".id="red"> mi-a spus un doctor de ea, ca e foarte buna. am cautat-o in Cluj, Timisoara- s-au vandut ca painea calda. In Alba Iulia nimeni nu a auzit de ea. as putea s-o comand printr-o librarie dar nu stiu decat titlul. POATE STIE UNA DINTRE VOI DE EA, LA CE EDITURA a fost tiparita. va rog mult. este foarte buna. multumesc.id="purple"> http://community.webshots.com/user/ioananemes Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karina Postat Aprilie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2005 Da click mai jos: cura de slabit - grupa de sange dieta grupelor sanguine Karina [sofer] + Bogdanel [copil] Ajutati-l pe Mihaita !id="Book Antiqua">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giova Postat Aprilie 21, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2005 mersi Karina.am dat si eu peste site-ul respectiv. dar as vrea sa cumpar cartea. fetele vorbeau si ele de o carte, dar nu dau informatii despre ea. http://community.webshots.com/user/ioananemes Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emaaimee Postat Aprilie 21, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 21, 2005 Eu am cartea in engleza,daca te ajuta cu ceva uite cum se cheama:4 blood types,4 programmes for a healthy life-LIVE RIGHT FOR YOUR TYPE de Dr.J.D'Adamo(with Catherine Whitney) Mie mi-a placut catrea,f interesanta si dupa bebe ma apuc serios de "treaba" [gravi] si pestiuc iubit si saltaret de 28s6z Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi si mami Postat Aprilie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 22, 2005 Faaaaaassssssss... Sorry. Eu am grupa A si am slabit la greu cu carne. Nu m-am regasit mai deloc in tabelul ala si, credeti-ma, chiar am grupa A. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emaaimee Postat Aprilie 22, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 22, 2005 Nimeni nu contesta ca poti slabi cu diverse retete(si eu am experienta bogata in domeniul dietelor-reusite si nereusite). Ideea principala din aceasata carte e ca poti slabi in concordanta cu nevoile ale nutritive organismului tau(dupa grupa de sange si reactiile chimice dintre gr ta sanguina si mancare) si poti corecta/intarzia aparitia unor boli tot prin nutritie(la care sunt predispuse gr x ori y).Iar mie asta mi se pare superimportant! [gravi] si pestiuc iubit si saltaret de 29s Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emi si mami Postat Aprilie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 23, 2005 Eu nu sunt medic fetelor, sunt un simplu profan. Va rog, explicati-mi si mie cum e cu reactiile astea chimice dintre sangele meu si mancare. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzilici Postat Aprilie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 23, 2005 quote:Originally posted by Emi si mamiEu nu sunt medic fetelor, sunt un simplu profan.Va rog, explicati-mi si mie cum e cu reactiile astea chimice dintre sangele meu si mancare.id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] Tot de la o afoana ....dar de reactiile [alcool] in sange stii ceva? Eu cred ca-i la fel. Unele alimente dauneaza si atunci apar colesterolul si alte 'uratenii' in sange, altele ajuta. De cand ma stiu in fiecare primavara mai toata lumea face o cura cu urzici "pentru schimbarea sangelui". Stiau ei batranii aia care-i treaba cu urzica si fara prea multa carte dar cu experienta din belsug.[:D]V-am si succes! Astept si eu o parerea profesionista caci a mea e doar din experienta. [flo2]id="blue">Zuziliciid="Lucida Console">[zana]id="red">id="size3"> Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine.id="blue"> Voltaireid="Book Antiqua">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.