aniela23 Publicat Aprilie 21, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 21, 2005 probabil suna dulce titlul subiectului dar ce simt eu acum pt fratele meu e ca-mi vine sa-l gatui sa-i vina mintea la cap...Dragilor,sa va spun care e situatia....poate impreuna gasim o metoda sau un tratament ceva care combate idiotenia si nesimtirea fratelui meu... Frate-miu locuieste impreuna cu nevasta-sa, copilul lor de un an, taica-miu si sora-mea (14 ani) in apartamentul cu 3 camere al tatalui meu,in romania.Facturile sunt platite la comun si mananca toti la comun.''La comun''...vorba vine, ca de fapt numai taica-miu plateste tot in casa aia.M-am saturat de situatia de acasa, m-am saturat ca de fiecare data cand trimit si eu bani pt o haina mai buna sau un pantof lu' sor-mea sa nu ajunga nimic la ea pt ca saracul taica-miu tre' sa plateasca lumina si gazele si telefonul din banii primiti...Tatal meu are o amarata de pensie de vreo 3 milioane+plus cateva sute de mii pe care le ia sora-mea ca pensie de urmas (mama fiind decedata), iar frate-miu ia cei 7 milioane si ceva care se dau pt bebei acum in romania, plus ca mai ''invarte'' una-alta si mai ia si bani de acolo, plus ca ar putea lua si salariu daca s-ar hotara sa-si caute ceva de munca.Si totusi, cu toate astea, taica-miu e cel care se zbate lunar cu facturile ca nesimtitu de frate-miu nu intelege ca tre sa contribuie si el cu ceva.La ultima cearta serioasa cu el, luna trecuta, mi-a spus ca i-a dat lui tata un milion jumate, si ca alti bani nu-i mai da pana in mai ca are alte planuri cu banii.Mie una mi se pare grozav sa traiesti cu un milion jumate 2 luni, 3 persoane...asta inseamna 250.000 lei pe luna de persoana, boierie nu alta...si tot el e cu gura mare cum ca taica-miu e nebun , ca cere bani tot timpul si ca trebuie internet la azil.Ma supara atat de tare situatia asta incat nu mai tin minte de cand n-am mai avut o noapte linistita de somn.Bine-nteles ca taica-miu i-a cerut fratelui meu sa-si ia familionul si sa se mute cu chirie dar frate-miu are dreptul la o parte din apartament, ramasa dupa lege de la moarte lui maica-mea (mai exact jumatate ar fi al lui tata iar cealalta jumatate se imparte la 4, cati copii suntem, iar frate-miu ar avea o patrime), asa ca a spus ca se muta din apartament numai atunci cand i se va plati partea lui de apartament.Ce ma ingrijoreaza mai tare este faptul ca tata are probleme serioase cu inima , si-mi spune sora-mea ca atunci cand se cearta cu frate-miu i se congestioneaza fatza si are probleme de respiratie si tare tare mi-e teama sa nu-i stea inima intr-o zi (a mai avut un atac de cord inainte).Ca nebunul de frate-miu ar fi in stare s-o dea pe sora-mea afara din casa daca tata n-ar mai fi... De craciun, tin minte ca trimisesem si eu niste bani acasa pt o bucata de soric si niste bomboane de pom si a trebuit taica-miu sa-i dea si pe aia lui frate-miu ca-l pacalise pe el o agentie ca daca plateste o anumita suma de bani i se elibereaza instantaneu viza pt anglia...Si n-a mai avut saracul tata liniste cu el pana nu i-a dat banii (altfel i-ar fi scos ochii toata viata ca i-a distrus viitorul).Bine-nteles ca toata treaba a fost tzeapa, toata lumea a vazut ca e marlanie numai frate-miu nu....IAR EU NU POT SA INTELEG CUI SEAMANA DE E ATAT DE IDIOT, ca toate neamurile mele sunt istetzele de felul lor... ce sa ma fac cu el oameni buni, am incercat si cu vorba buna si cu cearta, le-am sugerat sa imparta cheltuielile lunare la 2 si sa plateasca o parte tata si o parte el,nimic nu merge, lui i se pare ca si cele cateva sute de mii pe care le plateste din cand in cand ii sunt luate pe nedrept. Din cand in cand, aproape lunar, primesc cate un email de la el in care imi cere bani , bine-nteles...la fel a fost si ieri, de exemplu,mi-a cerut cu nonsalanta 400 lire, ca vrea el sa faca niste afaceri..... Oameni buni, ce sa ma fac cu el:(? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.