Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Frumoasa mea rochie de mireasa!! :)

Recommended Posts

Ma adresez fetelor care vor sa se casatoreasca si isi gasesc mai greu o rochie de mireasa in care sa se simta printese, comode si degajate, fara sa stranga de burta ca le ies suncile in evidenta....o astfel de rochie mi-am gasit eu cand am avut anul trecut nunta, in iunie, m-am simtit foarte bine, am putut sa dansez si sa ma misc fara probleme, si credeti-ma ca am cautat foarte mult pana am gasit rochia la care visam. Dispun asadar de o rochie de mireasa , marimea 42, pe care imi doresc sa o vand...o puteti vedea in albumul meu "nunta" , si daca doriti sa o vedeti si sa o probati, trimiteti-mi un PM, si ...tinem legatura!!!!

MULTAM

Chiar daca nu sunteti in cautarea unei rochii de mireasa, nu-i nimik, astept pareri despre album. [pup][olala]

Onitza & bebe Paul

http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Draga Onitza chiar daca nu fac parte din grupul celor carora tu te-ai adresat cu acest mesaj, (deoarece sunt maritata de ceva ani buni si nu mai am motive sa ma uit dupa o rochie de miresa) nu pot sa ma abtin sa nu-ti scriu ca ai fost o mireasa tare frumushica, ca albumul arata foarte bine si mi-au placut teribil comentariile [:D] tale despre fiecare poza si sunt convinsa c-ai sa reusesti sa 'mariti' rochia foarte curand. [:D]

Mult succes!id="blue">

Zuziliciid="Lucida Console">[zana]id="red">id="size3">

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine.id="blue"> Voltaireid="Book Antiqua">id="size1">

Onitza nici eu nu sunt in cautare de rochitza de mireasa. Ai postat mesajul acesta si la "Botezuri, nunti, petreceri..."?

Acolo este posibil sa gasesti fete interesate de rochitza, care - apropo - aeste foarte frumoasa. Tu ai fost o mireasa superba!

Danielaid="red"> si puiul Oana Mariaid="red"> (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIAid="red">

quote:Originally posted by nushulica

daca as fi din bucuresti as trece sa o vad si pe viu[:D][:D]ca in poze arata foarte bine si mie imi trebuie ca la toamna[9cer][8**]ma marit oricum sa stii ca ai fost o mireasa tare frumoasa[pup]

id="quote">id="quote">Nushulica FELICITARI! Sa fie intr-un ceas bun si sa-ti iasa nunta asa cum iti doresti! [pup] id="blue">Zuziliciid="Lucida Console">[zana]id="red">id="size3"> Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine.id="blue"> Voltaireid="Book Antiqua">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...