Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

In urma unui tratament cu antibiotice, baiatul meu (2 ani si 2 luni) a facut candida pe limba, manifestata prin pete rosii si albeata la baza limbii. Medicul mi-a recomandat glicerina boraxata (ca sa-l ung pe limba). Inchipuiti-va ca nu sta el sa scoata limba pentru ca sa-l ung, asa ca i-am pus pe tetina biberonului glicerina boraxata. Nu prea da rezultate.

Aveti alte idei? V-ati confruntat cu aceasta problema?

Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Carmen Ghilescu

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am incurcat borcanele si nu mai am posibilitatea sa reeditez, nu-i nimic.

Vroiam sa scriu asa: nu se unge limba cu glicerina boraxata ci se curatza guritza cu glicerina boraxata pusa pe o compresa sterila, infasurata in jurul degetului. La farmacie se prepara glicerina boraxata cu stamicin pentru candida bucala.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimireaid="blue"> (D.N. 02.10.2004)

Trebuie totusi sa gasesti o modalitate sa il ungi pe limba, e singura solutie. Incearca sa rogi pe cineva sa il tina si tu sa ii strecori degetul cu vata in gurita. Cere insa neaparat la farmacie sa iti prepare glicerina boraxata cu stamicin sau nistatin, glicerina chioara nu are efect; sa nu te sperii, o sa strambe din nas, antifungicul adaugat in glicerina ii confera un gust amar. Se mai poate si cu gargara cu apa cu bicarbonat, da' imi dau seama ca la un copil de 2 ani gargara e ceva de domeniul sf-ului. Daca nu trece exista si niste pastile eficiente, ketoconazol sau diflucan, dar nu am idee daca pot fi data la un copil atat de mic, se dau in infectii mai grave cu candida, trebuie discutat cu pediatrul; oricum, glicerina cu stamicin ar trebui sa dea rezultate.

Andra,[mamica]de printesa [fetita](15.11.2004)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...