Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce sa fie,fetelor....????

Recommended Posts

Va salut pe toata lumea!De mult citesc diverse articole de pe forum dar nu am devenit membra decat de curand.Am 27 de ani si un baietel de 15 luni,prima sarcina a fost perfecta de la cap la coada,am vrut insa sa nasc prin cezariana si asa a fost,la Alba Iulia.Ne-am dorit al doilea copil si se pare ca sunt insarcinata in vreo 6saptamani.Suntem bucurosi dar uite ca azi dimineata am sesizat o mica scurgere,maronie ca si culoare,deloc abundenta.Mu stiu ce sa fie,va trebui sa urmaresc.Sa fie inceputul unui avort spontan?Ce ziceti ,ati trecut careva prin asa ceva?

Astept raspunsul vostru!Merci din inima!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Maxima si felicitari pt. sarcina!

Si eu am avut in sapt. 6 o mica scurgere maronie si m-am alarmat de numa. Insa fetele de aici m-au linistit, la fel si medica mea. Daca aceste scurgeri nu sunt abundente si nu sunt insotite de dureri, in mod normal nu sunt periculoase. Doct. mi-a dat sa iau utrogestan, 4/ zi, mai mult ca sa linisteasca nebuna. Dupa aceea am mai avut aceste mici scurgeri in sapt 8 si 10 (nu stiu de ce, s-a intamplat din 2 in 2 sapt). Si iata-ma acum la 15 sapt. foarte sanatoasa si cu o bebelina la purtator.

Te pup si sarcina usoara iti doresc!

Si eu am avut la fel prin sapt 13-14 si mi-a reaparut dupa 2 sapt si m-a tot tinut si prima si a doua oara, au fost si ceva crampe, scurgerile nu f abundent si tot asa, maronii, am sunat imediat dr. ceea ce trebuie sa faci si tu si sa mergi la consult. eu am luat de atunci utrogestan vaginal si mai iau si acum dar mai putin. Si suntem in sapt. 28 si bebelinul creste mare si eu la fel.

Multa sanatate si bafta!!!

Ioana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...