Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cea mai simpatica fetita

Recommended Posts

Iasminn Maissa 3luni (27 ianuarie,3,070 kg)este de o veselie iesita din comun.Rade mai tot timpul.Exceptia exista in momentele in care o doare burtica.Este ffff constipata.Mananca numai san.Am renuntat la sucul de fructe pt ca nu o ajuta cu nimic.Cine ma poate ajuta cu un sfat? (nu termometru, supozitor cu glicerina sau alte nebinii ex.coada de muscata)

Simina L. Gratiela

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Felicitari, sa traiasca!

De ce nu supozitor? Foloseste cu incredere! Nu creaza dependenta. Si noi am folosit de cate ori a fost nevoie si nu s-a creat nici o dependenta, nu lasa copilul sa se chinuie.

Uite aici despre constipatie:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14779

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Sucul de morcov, de portocale mai incearca poate o ajuta, si de ce nu folosesti supozitor cu glicerina sau termometru uns cu glicerina boraxata? Cand o sa pape mancare o sa-si regleze scaunele si cand o sa pape si lapte praf . E foarte bine sa pape la san e cel mai bun lapte.

Sarbatori fericite!

Otilia

Am trecut si eu prin asta si am reusit cumparand prune uscate de la piata ,le-ampus in apa fiarta si le-am lasat 4 ore apoi am mancat eu doua prune dimineata , 2 pranz,2 seara timp de 2 zile,are sa se duca in lapticul care il papa de la tine si o sa aiba un efect surprinzator de bun.Poti cauta si pe internet sa vezi ca prunaeste cea mai buna pt constipatie...incearca , nu ai nimic de pierdut,numai cadupa ceda rezultat,nu mai manca pt ca s-ar putea sa dea in diaree.

Pafta multa si miar placea mult sa lasi un mesaj sa imi spui daca a mers, in cazul ca incerci [flo]

gogomarla

Si fiica-mea are probleme cu constipatia sa ca stiu cum este sa o doara burtica .Eu am incercat cu supozitor cu glicerina din cind in cind ,cu o lingurita de ulei de masline in biberon(una pe zi)dar cel mai bine o ajuta atunci cind ii dau pampersul jos si face putina gimnastica si ridicind-o de picioruse.Incearca poate merge.

Lelia, ce intelegi tu prin constipatie?Iasminn are scaunul tare sau il are la cateva zile? Ca daca face kk-utza mai rar si nu e de consistenta tare atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi....pentru ca tu spui ca alaptezi exclusiv. Andreea facea kk la 4 zile atunci cand ii dadeam numai tzatzi...facea putin mai greu(se inrosea) dar kk era normal.O data a facut la 8 zile...am sunat dr. in a 6-a zi si mi-a zis ca e ok daca ii dau numai lapticul meu si este vesela, nu are febra.Mi-a spus sa o stimulez cu termometrul, lucru pe care l-am facut o singura data cu retinere.Nu am folosit niciodata supozitoarele.

Subscriu ce au zis Mieke si Babisa

Sanatate micutei

lelia,

nu cred ca se poate vorbi de constipatie la copilul alaptat la sin. Chiar daca face la citeva zile. Nu mai folosi coada de muscata...cine ti-a spus???/ Termometru poti folosi, cu glicerina, asa cum au spus si mamicile mai sus. Combina-l cu masaj pe burtica in sensul acelor de ceasornic, ca sa miste gazele in intestine, tinut pe burtica cit poate ea de mult, sau chiar pe burtica ta, lipita ede tine. Eu cred ca tipa de la colici. E virsta, oricum.

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

daca kk e de consistenta normala (adica nu bile f uscate) atunci las-o-n pace!!!

Copilul alaptat nu e constipat! daca face mai rar inseamana ca s-a asimilat tot lapticul!!!id="red">

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...