stoichitescu cristina Publicat Aprilie 23, 2005 Raport Distribuie Publicat Aprilie 23, 2005 Cind l-am nascut pe iubitul meu pui am anuntat in salon ca il va chema Robetr-Cristian. Dupa mine au mai aparut inca doua mamici cu numele principal al copilului - Robert.Acum, cind a mai crescut si iesim in cartier la joaca am constatat ca ne cam incurcam in "Roberttzei". csth Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Aprilie 23, 2005 Raport Distribuie Postat Aprilie 23, 2005 Si pe copilul meu tot asa il cheama (n-are doua prenume), dar noi ii spunem "Bobita", "Bobitucu", "Bobel", "Bobic" si mai sunt cateva diminutive[:D]. Ce coincidenta, pe mama lui tot Cristina o cheama[:)]! Mai stim in Romania un baietel de cateva luni care se numeste Robert-Andrei. Il vom vedea peste o luna. Cristina Robert, 14.12.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibarta Postat Iunie 27, 2005 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2005 si eu am un Robert[cool] Da` se supara rau daca ii spunem Robi[mariaj] Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002 http://community.webshots.com/user/gabibarta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DidiAlex Postat Iunie 27, 2005 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2005 Si io am pui..Robert - Alexandru (12.09.2004). ii spunem Robertzel..dar nu se supara inca pt ca e prea mic. Alex Mult noroc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.