Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce ati face in locul meu?

Recommended Posts

Va scriu pentru un sfat.

Locuiesc cu tati si bb in 3 camere (proprietatea mea) care au fost cumparate din banii bunicii (a vindut casa la tara) la care au adaugat si parintii mei cam o treime. Mamaia locuieste cu noi, are 82 ani si de ceva vreme nu mai putem convietui din motive de igiena... plus alte nimicuri. I-am propus o gramada de variante dar nu vrea - ca orice batrin ii e teama de schimbare si vrea sa moara aici unde s-a obisnuit. Nici noi nu mai putem continua asa. Deja am lungit-o prea mult.

Variantele noastre ar fi sa inchiriem sau sa cumparam ceva dar sa intretinem in acelasi timp apartamentul care ne va reveni cindva.

Inchirierea imi displace - cum sa fac ca acea casa sa fie ACASA? Avem un bb pentru care am facut multe imbunatatiri aici de la centrala termica la tapet (cu ursuleti[:D]), parchet. Acolo nu va mai fi la fel.

Ca sa cumpar o garsoniera nu avem nici macar avansul necesar sau salarii mari. Si nici prieteni instariti.

Ne-ar trebui un imprumut pe care sa-l restitum dupa o perioda variabila si pentru care am garanta cu casa aceasta. Exista vreun produs bancar de acest tip? Sau o alta solutie?

Voi cum ati proceda?

Scuze pentru subiect dar imi pocneste capul...

mami INA si bb Teo

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...