Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pestisori... pestisori... (10)

Recommended Posts

Continuare la Pestoaicele sunt pe aici?id="red"> 1 2 id="purple">id="Comic Sans MS"> 3 4 5 6 7 8 9

Lista pestoaicelor ce inoata in apele [dc]
id="brown">19 februarie - [flo] danamuntiid="red"> cu [copil] Eric Gabrielid="blue"> webid="size1"> 23 februarie - [flo] crig72id="red"> cu [copil] Mariucaid="red">24 februarie - [flo] Yasmineid="red"> cu [copil]Andreasid="blue"> si Yasminid="red"> webid="size1">26 februarie - [flo] Sigrid26id="red">27 februarie - [flo] danyceid="red"> cu [copil] Almaid="red">27 februarie - [flo] lirisid="red"> - aspiranta nu pentru mult timp!28 februarie - [flo] Rodicaid="red"> cu [copil] Andreiid="blue"> si Mihaiid="blue"> webid="size1">28 februarie - [flo] Clauditzaid="red"> 28 februarie - [flo] Lauretaid="red"> cu [copil] Inisaid="red"> webid="size1">28 februarie - [flo] daniela danezaid="red">1 martie - [flo] Crismirid="red"> cu [copil] Robert-Cristianid="blue"> webid="size1">2 martie - [flo] fulguletzid="red"> cu [copil] Davidid="blue"> webid="size1">3 martie - [flo] puiuDanaid="red">4 martie - [flo] Papadieid="red"> cu [copil] Catrinaid="red">4 martie - [flo] Vanessaid="red"> cu [bonjovi] Andutuid="blue"> si [copil] Catalinid="blue"> webid="size1">4 martie - [flo] Felisid="red"> cu [copil] Mihaiid="blue"> Pozele mele!id="size1">4 martie - [flo] clauditzadennisid="red"> 5 martie - [flo] i_carmenid="red">5 martie - [flo] alinkavid="red"> cu [copil] Alexid="blue"> webid="size1">5 martie - [flo] pufymicid="red"> cu [copil] Alesioid="blue">6 martie - [cheers] Sasukeid="blue">7 martie - [flo] Letaid="red"> cu [copil]7 martie - [flo] Allice2004id="red"> cu [copil] Andrei Florinid="blue">8 martie - [flo] mirelamid="red"> cu [copil] Andreiid="blue">8 martie - [flo] Rayuelaid="red"> cu [copil] Ameliaid="red"> webid="size1">8 martie - [flo] Emillyid="red"> cu [copil] Ilincaid="red"> 8 martie - [flo] Alinaid="red">8 martie - [flo] lillyid="red">8 martie - [flo] mirela danid="red">10 martie - [flo] angeid="red"> - mamica de doua ori10 martie - [flo] naomi ioana id="red"> cu [copil] Naomiid="red">10 martie - [flo] amikid="red"> cu [copil] Alexandraid="red">12 martie - [flo] Anca oltean id="red">12 martie - [flo] Salisaid="red"> 13 martie - [flo] oanaraluid="red"> cu [copil] Bianca Mariaid="red"> webid="size1">14 martie - [flo] simiid="red">14 martie - [flo] Ellyid="red"> cu [copil] Dariaid="red">16 martie - [flo] Nallyid="red"> cu [copil] Sebastianid="blue">16 martie - [flo] Ioana Co id="red"> cu [copil] Dariusid="blue">16 martie - [flo] elyanneid="red"> cu [copil] Elenaid="red"> webid="navy">id="size1">16 martie - [flo] orhideeid="red"> cu Dianaid="red"> 17 martie - [flo] Denisamid="red">18 martie - [flo] Scarmanusid="red">18 martie - [flo] Denii micid="red"> 20 martie - [flo] Marutaid="red"> [vampa] [pup]20 martie - [flo] Anacamiid="red"> cu [copil] Sebastian Alexandruid="blue"> webid="size1"> id="navy">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 144
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hristos a inviat!id="size5">id="navy">

[paste][paste][paste]

Fie ca lumina Sfintelor Sarbatori Pascale sa intre si in casele voastre si sa va lumineze mereu viata.

Sa aveti parte numai de Bucurii si Iubire!!!

[gravi]6+

AO

quote:Originally posted by salisa

Hristos a inviat!id="size5">id="navy">[paste][paste][paste]Fie ca lumina Sfintelor Sarbatori Pascale sa intre si in casele voastre si sa va lumineze mereu viata.Sa aveti parte numai de Bucurii si Iubire!!![gravi]6+AO

id="quote">id="quote">Adevarat a inviat!Cristina si[copil] MariucaPovestea nasteriiPoze noi pentru voiid="blue">

Buna pestisori, [pup]

cum sunteti?cu burtile pline, odihnite, fericte?

Marutaid="red"> se pare ca ai fost libera zilele astea de nu ne-ai dat nici o veste despre voi..cum ai petrecut?Mercic mult de emailuri si scuza-ma ca nu ti-am raspuns[batcap]

Nallyid="red"> mai traiesti?[:D] cum mai e Sebi cu dintisorii?cum a fost la Buzau?[pup]

fulguletzid="red"> daca ne vizitezi mai da-ne vesti despre David[pup]

Salisaid="red"> cum te mai simti?ce zice bb mic?[;)]cind ziceai ca mergi la medic?undeva in mai dar nu am retinut data si mesajele s-au evaporat[V]

elyanneid="red"> noroc cu tine ca nu ne mai gaseam in acvariu[:D]

Felisid="red"> de voi am mai citit cite ceva[pup] stiu ca ai facut un ligheam mare cu beof[;)]

Cristinaid="red"> numai bine si voua![flo]

no, sper sa va treziti pestisori si sa deveniti vorbarete[balcon]

Acum sa va zic de noi ca am petrecut in familie frumos, eu am baut [alcool] de la tuica, vin rosu,[pahar] alb pina la bere[bere] si martini[bang] am facut o burtoie de trebuie sa ma apuc musai de dieta[bang]

linca a inceput cu crizele de personalitate de ne scoate din minti si nu stim cum sa reactionam, am facut ieri sedinta cu parintii[:D] si ne-am pus de acord cum sa reactionam in situatii de "criza"

M-am pus pe fapte mari si mi-am propus sa-i scot masa din timpul noptii ca e mare si zau ca nu-i trebuie sa manince noaptea...mi-am dat seama ca e chestie de obisnuita trezitul ei si mincatul unui bibe de lapte.

Cam atat despre noi ca o sa va plictisiti citindu-mi mesajul.

pupici la pistici cu lipici!

Emilly cu gaza ei[9cer]id="size1">

Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)id="violet">id="size1">

Emilly cred ca asta era numele subiectului dat de tine... eu asa am retinut[:D]... daca nu e asta corecteaza-ma...

Si cum sa ne plictisesti cu mesajele tale? Imi face placere de fiecare data sa citesc ce mai faceti... Daca nu scriu nu inseamna ca nu sunt cu ochii pe voi... Mai greu e cu scrisu' la mine.... ma mobilizez mai greu [:D]

Noi am fost plimbarete de Paste... am fost la tara la un prieten pentru ca si-a serbat ziua si am stat in curte, la iarba verde... Am pus si poze... sa vedeti maimuta intre flori...

[pup]

[foto]Eliana si [copil]Elenaid="red"> (23.10.2004)

Buna dragi pestisori,

Cum va simtiti dupa sarbatori?

Noi nu ne-am omarat cu mancatul, ca in alti ani asa ca suntem bine.

Emilly!id="blue"> Da sunt bine, cu aceleasi simptome...., deja suntem obisnuiti.

Am fost si la medic pe data 2 mai, ai retinut tu bine..., ne-am facut si analize...si consulatie ginecologica....si am avut binenteles si un mic interviu....in ceea ce privesc antecedentele in familiile noastre.

In final a fost ok.

Doctorul ne-a recomandat o echo....avand in vedere ca si eu si sotul avem gemeni in familiile noastre.

Dar acu asteptam , va fi optiunea celor de la spital daca ne fac acu sau peste cateva saptamani.

Am inceput sa iau acid folic...si cam atat.

Mi-am ales si spitalul unde voi naste....si de acu asteptam urmatorii pasi.

Eliana!id="red"> Ti-am vazut printesa in fotografii..., este o scumpa ...sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!

Pupici tuturor pestisorilor!!!

[gravi]7+

AO

Buna pestisori, [pup]

Felisid="red"> bun si tortul[:D] grija in schimb la silueta[:D]inca mai alaptezi asa-i?

Elianaid="red"> pur si simplu superbe pozele, gaza e dulce foc, foc...mai si ce de copaci infloriti...la noi abia acum au inmugurit si unii boscheti au inverzit.Se lasa asteptata primavara si ploile ne-au timpit de vreo 2 saptamini[bang]

Salisaid="red"> ma bucur mult ca sunteti bine[pup] ar fi una sa faci gemeni, ai scapa de doua sarcini si de grija ca trebuie sa-i faci apoi un fratior si nu mai gasesti timpul potrivit, nu ca l-am gasi vreodata...noroc ca Dumnezeu stie ce ne trebuie si cind ne trebuie.

Noi suntem bine, in continuare ne chinuim cu dezvatul de laptic din timpul noptii si sper sa nu o deochi pe gaza mea dar cred ca a prins mesajul[:D]

Avem si noi ceva poze nou noute si daca aveti timp si placere puteti sa-mi admirati galusca[:D]

http://community.webshots.com/user/emilly74

pupicei si o zi frumoasa in continuare!!

Emilly cu gaza ei[9cer]id="size1">

Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)id="violet">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...