Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

E o idee buna sa cauti toate subiectele despre decalotare. Vei afla multe. Parerea mea despre decalotare: ai putintica rabdare si o sa vezi ca va fi ok. Trebuie doar sa dai o atentie deosebita igienei locale, il speli sub apa si (poate) poti sa incerci usor de tot sa decalotezi, insa in nici un caz sa nu fortezi si sa nu mergi la chirurg sau sa lasi pe cineva sa-ti "arate" cum se decaloteaza "pe uscat". De spalat, trebuie spalat, in fiecare seara, la baita.

Succes!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Distribuie pe alte site-uri

S-a discutat mult pe tema decalotarii, unii medici sunt pentru (mai multi din Romania), iar in alte tari sunt impotriva decalotarii. Daca bebe poate urina fara durere deci nu are fimoza nu se recomanda decalotarea, daca are durere incearca la baita cate putin.

HRISTOS A INVIAT!

Otilia

Eu nu m-am "omorat" cu decalotarea, si din pacate nu e ok. A facut fimoza de la 2 luni si jumatate, iar acum la 4 luni se vede si mai clar ( asta numai la dr, cand a tras tare de piele), asa ca ar trebui operat.

Crinuta si [copil] Rayan

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Daca trebuie decalotat nu mai amana. Ce astepti, sa se infecteze si sa coaca. Eu am amanat 9 luni si am chinuit copilul. Dupa incizie am spalat bine zona si am aplicat unguient cu antibiotic timp de 1 saptamana. Si acum la fiecare baita spal cu atentie acea zona.

azaleea 69[RO]

id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...