Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Prietenii omului (11)

Recommended Posts

annie-xtreme - catelusul Jazzid="blue">id="blue">

aysha - papagalul Guevara, 1 anid="green">

louisea - motanul Banditid="navy">id="navy">

viorela-hoff - catelusa Smolitaid="red">

conchita - catelul Kengiid="maroon">

Ramonika - doua minuni de pisici : Vladutz Tigrutzid="orange"> siid="orange"> Alina Bubulinaid="orange">id="orange"> siid="orange"> pisica Maritzaid="orange">

Sanca - pisicile Mishu si Sasha (<1 an) si catelul Oreoid="blue">id="blue">

Ciuf - catelul Cezarid="red">

Victoria - 3 pisici si 3 cateiid="brown">

Motanik - catelul Pufi si papagaliiid="navy">id="navy">

missiday - motanelul Bennyid="green">id="green">

maruta - motanul Arristotel Zamisarsid="red">, catelusa Dolly si papagalul Perusitaid="red">

orchid - papagalul Roccoid="purple">id="purple">

Danna - catelusa Azaraid="teal">, fetitza Ambra si mamica ei Muraid="blue">id="teal">

lilandaid="blue"> - catelul Ilieid="blue">

anamariame - motanelul Stickyid="orange">id="orange">

laureta - motanul Pufiid="green">

papadie - pisica wilde Marinaid="navy">

scarmanus - pisicile: Suzi si Liliid="purple">id="purple">

blue13 - pisica Tzuka si motanul Cookieid="brown">

flori76 - catelusa Lisaid="orange">id="orange">

corneliaa id="blue">- pisoiul Krokoid="blue">

energy - catelusa Sonia si motanul Oliverid="teal">

cinta - pisicuta Zuzeid="red">

firicel - motanelul Tzetzeid="green">

cafelutza - pisica Tzutzulicaid="purple">

loredanap - motanul Tantzaid="orange">

ionella3003 - pisica Gambuta si motanelul Caponeid="brown">

Jazz - pisoiul Sighi, un beagle - Chomsky, un elkound norvegian - Angel si un Brittney Spaniel - Bentlyid="blue">

Giana - chow-chow Samid="navy">

Simonitza - motanelul Pikiid="red">id="red">

tumpi - motanul D'artagnian si pisicuta Negrutaid="green">id="green">

Daisy - catelusa Thea - printesa, catelul Pury - Giga - Conte de Savoya si testoasa Mamucid="purple">

slakje - catelul corcitura de maltez cu yorkshire terrier Tomid="brown"> id="brown">

roxy79ro - catelul Neroid="orange">

carmita_baby - motanelul Melloid="blue">id="blue">

gazella - catelul Puffo si feciorul Felixid="teal">id="brown">id="teal">

sinzi_anaid="red"> - Cora o dalmatianca nebunaid="red">

liana30 - catelusa Heraid="purple">

adusca - catelusa lup alsacian Negrutaid="green">

------------------------

Bandit[pis]in actiuneid="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Salut

Sper ca ati petrecut bine...Si noi am fi petrecut bine daca restul familiei mele nu l-ar fi indopat pe Jazz oribil pe la spatele meu. Bietul caine zace si acum.

In alta ordine de idei, Alina, iti dam noi niste dinti, ca avem prea multi. Lui Jazz nu i se schimba caninii de sus (adik ii are si pe aia vechi si pe aia noi). Si trebuie sa mergem la doctor :((. Is foarte suparata.

Ma intorc la munci,

Ana

Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!

Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana id="red">id="size1">

Jazz marishor

quote:Originally posted by annie_xtreme

SalutSper ca ati petrecut bine...Si noi am fi petrecut bine daca restul familiei mele nu l-ar fi indopat pe Jazz oribil pe la spatele meu. Bietul caine zace si acum.In alta ordine de idei, Alina, iti dam noi niste dinti, ca avem prea multi. Lui Jazz nu i se schimba caninii de sus (adik ii are si pe aia vechi si pe aia noi). Si trebuie sa mergem la doctor :((. Is foarte suparata.Ma intorc la munci, Ana[:D] cu ce l-au indopat? Tom mananca doar mancarea lui de catei, o data la 2 3 zile linge niste iaurt, daca face vreo fapta buna primeste o bucatica de "konijn" .Atat [:D] si nimic mai mult.Mi-e si mie frica de acelasi lucru , caninii, cu domnul director, mai ales ca lui si dintii de lapte(caninii) ii crescusera inauntru, deci cu mici probleme.Ok,pa,Alina.Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana id="red">id="size1"> Jazz marishor

id="quote">id="quote">

Pai cu de toateeeee :((Nici Jazz nu mananca altceva in afara de bobite, iaurt si legume/fructe (adik asta ii dau eu). Matusa-mea in schimb s-a gandit ca ar fi bine sa ii dea si cate doua sarmale, sa stearga toata grasimea de pe oale cu paine etc. Plus, pustoaica aia mica (am povestit mai demult de ea) a impartit jumi juma cu Jazz tot cozonacul pe care l-a primit (vreo 3 felii).

Legat de dinti - am inteles ca rasele astea mici is predispuse la probleme cu dantura. Dar am vorbit cu "medicul de familie" si mi-a spus sa astept, sa erupa macar 2/3 din noii canini si vedem dup-aia cum facem. Inca mai e o speranta sa ii impinga astia noi pe aia vechi.

Pupici

Ana

PS Am mentionat ca la tzara bestia a dormit in capul meu? (si asta nu este un fel de a spune). Eram asa obosita ca nu mi-am mai dat seama...

Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!

Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana id="red">id="size1">

Jazz marishor

[:D] Or fii crezut ca-i fac un darab de bine daca-i dau bunatate de sarmale si cozonaci.

Eu de fiecare data cand merg cu Tom la cineva, mai ales daca sunt si copii, le spun sa nu-i dea nimic de mancare(mai ales copiii vor sa-l indoape cu bomboane, prajituri, etc).Le explic ca nu e voie de la bun inceput.

[hia]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...