Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Vreau un sfat.....Puiul meu de 5 ani are de cateva luni o carie la o maseluta.Am ezitat sa-l duc la un stomatolog la gandul ca fiind atat de mic va ramane cu frica....Acum mi se pare ca s-a marit.Totusi nu-mi vine sa-l las asa din 2 motive : sa nu se inflameze sau/si sa se transmita la maseaua definitiva, atunci cand ii va veni randul.Ce sa fac si, mai ales, unde sa-l duc ? Exista stomatologi special ptr. copii ? Multumesc mult
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Veronica,

Eu cred ca ar trebui sa te duci cu el la dentist.

Fetita mea are doar 2 ani si 8 luni si a avut 2 carii.

Am fost la dentist,mai ales ca una era mai adanca si o durea.

A fost ok,a plans un pic ,dar a stat cuminte si linistita pe scaun.

Si amandoua cariile i le-a facut odata.Aici este dentist special pt copii.

Nu stiu in Romania,dar poate ca si acolo or fi.

Sanatate si numai bine

Ani& Bianca Allison

Si eu am fost cu Marc la dentist la 1 an jumate cand i-a sarit smaltul pe un dinte(nici nu era carie inca) si la 2 ani si 3 luni ,cu o carie pe acelasi dinte.In rest are niste dintisori foarte frumosi si sanatosi dar daca mai apare ceva nu as ezita sa il duc la doctor,oricate crize de urlete si dat cu fundul de pamant ar face.

sveronica,nu are de ce sa-ti fie teama;in primul rind trebuie sa gasesti neaparat un medic stomatolog care treateaza copii si care cu calm si blindete aseaza copilul pe scaun si ii explica ce face fiecare aparat si de ce este asa important ca oamenii sa mearga la medic, ca ii face bine si le rezolva problemele;

trebuie sa-i explici copilului ca medicul stomatolog e prietenul oamenilor nu dusmanul lor,ca tratamentul pe care-l face cu aparatele dentare il fac bine si nu va avea dureri mai tirziu,

succes!

M.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...