pisi_ella Publicat Mai 1, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2005 Buna, mamici! Peste 2 luni voi naste a doua oara, prin cezariana. Sunt 2 ani si 2 luni intre cele doua operatii. Spuneti-mi, va rog, cele care ati trecut prin asa ceva...cum e dupa a doua cezariana? Te refaci mai greu? Ca asa am auzit! Pot aparea probleme? Tre' sa ma refac cat pot de repede, ca o sa am doi copii de ingrijit! Ajutor nu prea am...eventual 2 saptamani dupa nastere si atat! Asa ca...tre' sa-mi intru repede in forma![biz] Voi cum v-ati descurcat dupa a doua cezariana? Va pupam, _Ella, [copil]Emma & [bibe] din burtica http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ochinegri Postat Mai 1, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 1, 2005 Felicitari ! Nu stiam ..... Nastere usoara ! Cu drag, Lili Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrruzza Postat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2005 Vazut album!! Este superbaaaa Ema, sa-ti traiaca!! [flo] mamica lui Rares(10.03.2005) http://community.webshots.com/user/andrruzza _________________________ "Neasteptatul se produce intotdeauna" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iris Postat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2005 VA FI BINE ! stai linistita, acum stii ce se va intimpla, nu vei mai avea tot necunoscutul ala in fata si oricum esti in forma fizica buna presupun , datorita bebe 1; din ce am trait si din ce am vazut si la alte femei, cezariana 2 e mai usor de recuperat iar bebe2 e altfel luat in primire, cum s-ar spune, si va fi ceva mai usor de "abordat" ! ei, si nici nu vei mai prea avea timp de miorlaieli si vaicareli ca tre sa treci la treaba, si va fi bine; va fi amuzant sa il vezi pe bebe1 ce reactie va a vea fata de bebe 2 si vei avea si clipe grele... iti doresc bebe sanatos si muuulta putere si rabdare! s iris Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adjadyn Postat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2005 si eu m-am intrebat adesea..cred ca prin aceeasi situatie o sa trec si eu..oricum multa sanatate!!si multa energie dupa nastere! adjadyn Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitub Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 Si eu sunt pe cale sa am a doua cezariana cam in doua luni si jumatate, insa fetita mea e mai mare si deci mai usor de ingrijit plus ca tanti care sta cu Miruna sigur ma va ajuta si cu bebe 2 atat cat ii va permite timpul. Insa, din cate stiu eu, refacerea dupa a doua cezariana este mai usoara, si de asemnea cum ti-au zis si fetele abordarea psihica este pozitiva, iar tu mai ai si proaspat in memorie cum te-ai descurcat cu Ema. Pupici si capul sus, caci va fi bine! Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 27 saptamani + (DPN 1 august) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emaaimee Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 Ellaid="red">,la unul din controale am vorbit cu o tipa care avea varsta sarcinii ca a mea si era la al 3-lea copil si trebuie sa faca si pt bebe nr 3 cezariana pt ca are bazinul f ingust.Si pe cei 2 i-a nascut prin cezariana,mi-a spus ca nu a avut probleme si ca nu ii era frica nici acum pt ca s-a refacut repede. Asa ca cheer-up[:D],se poate,pupici,mai vorbim noi la mamici de iul-aug...Sper ca nu te superi ca am intervenit aici chiar daca nu am trecut printr-o cezariana. [gravi] si pestiuc iubit&saltaret de 30s4z Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tinatache Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 Va fi bine, nici o grija! Eu mi-am revenit mai repede la a doua, nu am avut deloc rabdare sa stau in pat si miscarea ajuta mult. Stiam la ce sa ma astept, atata doar ca mi-era tare dor de bb1 si voiam sa ajung cat mai repede acasa:) Dar ti-as recomanda sa faci rost de ajutor pe mai multa vreme, nu doar 2 sapt. Nu e neaparat sa stea in casa cu tine dar macar din cand in cand sa iasa afara cu unul din bebei. Nastere usoara! Cristina ----------------------------------------------- accepta, sau schimba! id="red"> iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi_ella Postat Mai 5, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 5, 2005 Uufff, si mie imi va fi fff dor de Emma, deja imi vine sa plang!!! Mai ales ca numai cu mine a stat de cand s-a nascut, nu am plecat nicaieri fara ea!! Uffff!!! Asa mi-e groaza sa nu planga dupa mine....Bine, si cu ta-su se intelege foarte bine, il iubeste la nebunie...Mai vine si maica-mea la noi...care se joaca cu ea si Emma mea rade de se strica...S-ar juca cu ea ore in sir...Sper sa nu-i fie ff dor de mine. Bineinteles ca o sa vina la mine zi de zi si o sa stea cat se poate de mult. Insa mi-e frica sa nu planga noaptea dupa mine...Ca dormim impreuna[:(] Sper sa doarma si cu ta-su la fel de bine....Ajutor o sa am la curatenie, angajam o femeie...In rest...nu stiu. Mai vedem. Sa vedem cum stam cu banii, ca nu stam prea pe roze....Avem rata la Banca ...Sanatate sa fie...Ne-om descurca noi!quote:Originally posted by tinatacheVa fi bine, nici o grija! Eu mi-am revenit mai repede la a doua, nu am avut deloc rabdare sa stau in pat si miscarea ajuta mult. Stiam la ce sa ma astept, atata doar ca mi-era tare dor de bb1 si voiam sa ajung cat mai repede acasa:)Dar ti-as recomanda sa faci rost de ajutor pe mai multa vreme, nu doar 2 sapt. Nu e neaparat sa stea in casa cu tine dar macar din cand in cand sa iasa afara cu unul din bebei. Nastere usoara!Cristina-----------------------------------------------accepta, sau schimba! id="red">iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-oid="quote">id="quote">Va multumesc la toate pentru raspunsuri! Sper din tot sufletul sa fie bine!_Ella, [copil]Emma & [bibe] din burticahttp://community.webshots.com/user/emmaandreea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.