kiwwy Publicat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 2, 2005 Dragi parinti,am si eu o mare dilema.Peste 3 saptamini ne luam concediu si vrem sa mergem la mare cu copiii,dar nu stiu cum e mai bine sa procedam pentru cel mic care are un an.Sotul meu insista sa merg eu cu copiii amindoi cu trenul si el sa vina cu masina.Avem toate conditiile pentru masina(scaunel,aer conditionat)dar nu stiu sigur cum e mai bine sa procedez.e o distanta destul de mare 1000 km.Copilasul meu cel mic isi pierde foarte repede rabdarea in masina,si acesta este singurul motiv pentru care poate ar fi mai bine sa luam trenul.Va rog mult sa ma ajutati,cum ar fi mai bine ? Va multumesc anticipat, cezara Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmen77 Postat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2005 Pai la 1 an banuiesc ca doarme macar o data pe zi ... asa ca 2-3 ore le aveti linistite. In rest ... luati cu voi multe jucarii, apa, faceti opriri dese si eu zic ca va fi ok. Sau, daca sotul rezista, o solutie si mai buna ar fi sa calatoriti noaptea, plecati seara pe la 9-10 cand e ora de culcare a copilului, si conduceti toata noaptea, dimineata sunteti la mare, tu poti iesi sa te plimbi cu copilul si sotul se odihneste cateava ore. Noi asa am procedat la excursiile mai lungi, numai ca e mai obositor pentru voi, tu va trebui sa stai treaza sa il mai tii de vorba ... si o sa fiti amandoi obositi ... dar pe de alta parte .. decat sa iti urle copilul cateva ore in timpul zilei .. parca e mai usor asa .. noaptea . Drum bun va doresc! Mid="size5">id="blue">aid="size5">id="orange">tid="limegreen">id="size5">eid="red">id="size5">iid="blue">id="size5">id="blue"> [foto] Pid="size4">id="blue">oid="size4">id="blue">zid="blue">id="size4">eid="blue">id="size4">Noiid="blue">id="size4">id="blue"> [foto] Carmenid="size2">id="pink"> id="Comic Sans MS">si [copil] Matei Gabrielid="size2">id="blue">id="Comic Sans MS"> - 27.10.2003id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreea_tx Postat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2005 Odata ce aveti masina ce rost are sa trambalezi copii cu trenul.Fiind cu masina poti sa mai faci pauza sa se mai aeriseasca copii putin dar cu trenul ce faci atatea ore.Plus ca poate mai vor papica pe drum sau la toaleta sau poate este aglomeratie in tren si atunci ce faci.Sigur ca o sa ai locuri probabil dar daca se plictisesc sau ii apuca somnul deci eu zic ca cel mai bine este cu masina. andreeat Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussimiuc Postat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2005 quote:Originally posted by andreea_txOdata ce aveti masina ce rost are sa trambalezi copii cu trenul.Fiind cu masina poti sa mai faci pauza sa se mai aeriseasca copii putin dar cu trenul ce faci atatea ore.Plus ca poate mai vor papica pe drum sau la toaleta sau poate este aglomeratie in tren si atunci ce faci.Sigur ca o sa ai locuri probabil dar daca se plictisesc sau ii apuca somnul deci eu zic ca cel mai bine este cu masina.andreeatid="quote">id="quote">sunt intrutotul de acord cu Andreea.Miha si puiul Roberthttp://pg.photos.yahoo.com/ph/mariussimiuc/album?.dir=f3f8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photosUneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2005 Bineinteles sa mergi cu masina. Pe tren e multa murdarie, copilul o sa puna mana pe banchete unde sta multa lume murdara, o sa-si bage mainile in gura, o sa vrea la toaleta, in timp ce trenul merge n-o sa reusiti sa faceti mare lucru acolo stii cum te izbesti de peretii aia jegosi in timpul mersului, mi se face rau cand ma gandesc si cu 2 copii singura pe tren, greu ma abtin sa nu zic vreo 2 despre posesorul ideii... "Fiecare pasare, pe limba ei piere..." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete Postat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2005 Eu as opta pentru masina. Daca se plictiseste, poati opri de cate ori este nevoie. Si in masina ai conditii pe care nu le ai cu trenul, oricat de select ar fi trenul. Tatiana si Bia. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2005 Cezara, Acum 1 luna si noi am plecat la Iasi cu bubulacul ca sa-i taiem motul de 1 anishor. Eu si bebe am plecat cu trenul din mai multe considerente, dar cel mai important a fost ca nu stii ce nebun se nimereste pe sosea cand trecem noi pe acolo. Apoi, ca si al tau, bubulacul nostru nu are 5 minute liniste. Cred ca nici daca mergeam noaptea nu as fi rezolvat problema. Asa ca mi-am luat bilet la vagonul de dormit, la clasa 1, tipa de la agentie a aranjat sa fiu singura cu bebe, patul a fost suficient de mare cat sa incapem amandoi si sa dormim linistiti. La intoarcere a fost chiar si mai simpatic, ca nu am mai gasit la clasa 1 si singurele locuri libere erau la vagonul de dormit, ala cu 6 paturi si fara lacat la usa. Dar si tipa de la agentie a fost super simpatica, ca nu a mai dat bilete la nimeni in compartimentul meu, iar insotitorul de tren super haios ca ma tot linistea ca daca am nevoie la toaleta are el grija sa nu-mi fure nimeni copilul (vagonul oricum e "sigilat") si uite asa am calatorit in conditii excelente si am mai si dormit linistiti amandoi. Asta cred ca e al 5-lea drum care-l fac cu bebe asa, primul a fost la 2 luni 1/2, si de fiecare data am gasit multa intelegere si la agentie si la insotitorii de tren. Cu masina probabil dupa 5-6 ani o sa ne incumetam, cand o sa fie si bubu mai mare sa aiba rabdare sa priveasca peisajul . P.S. Asta nu e un sfat, e doar o relatare Multi pupici pt. mamici si pt. pitici Oake si Bebitza http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Eu as merge cu masina si as face mai multe opriri... daca se plictiseste in tren si vrea jos? sa mai fii si singura cu ei... Drum bun si vacanta super va doresc!!!!! Andreea & Gogo (DN 10.10.2004) <http://www.andora.bravehost.com/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lz_cecilia Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Draga Kiwwy, si noi am fost la mare, dar cu masina.Nu exagerez dar aproape tot drumul pana la mare fetita noastra, care abia implinise 1 an, a dormit tot drumul, parca era sedata. Se trezea sa manance, o schimbam si somn de voie in scaunelul ei.A fost una din cele mai frumoase vacante de care imi amintesc cu fff multa dragoste. M-as duce de 5 ori pe an daca as putea...[8D]. Va doresc drum bun si o vacanta la fel de minunata cum a fost a noastra [dual]. Pa si pusy! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Mergeti toti cu masina. Drum bun! Cristina Robert, 14.12.2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.