martha78 Publicat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 2, 2005 Am niste dureri foarte mari, usturimi si chiar nu stiu ce sa mai fac, aceste dureri ma chinuie de mult timp, insa pana acum nu am reusit sa aflu exact cauza si tratez doar efectul; e groaznic pentru ca acum mi-au aparut si sangerari dupa contact Aveti idee ce ar putea fi sau ati trecut cumva prin asa ceva? If hope were not, heart would break. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi Postat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2005 Te referi la durerile si usturimile din timpul actului sexual? Nu trebuei sa stai asa, se impune vizita la medic si discutii pe aceasta tema. Experienta mea:de citiva ani mi se intimpla aceasasi lucru, ba chiar ajunsesem sa-mi fie frica sa o fac, mergeam la medic fff des, de 4 ani fac tratament pt sterilitate secundara, dar nici un medic nu a luat in calcul motivul pt care mie mi se intimpla asta, mi s-a recomndat geluri( eram uscata). In martie am sc himbat medicul si am ajuns la laparoscopie, in 5 aprilie a avut loc interventia unde s-a descoperit "o frumusete" de chlamydie care reusise cu aderentele ei sa-mi imbrace ovarele si prinsese si trompele- care au fost curatate. Primul contact l-am avut la 12 zile si nu mica mi-a fost mirarea cind am constatat ca nu ma mai durea si nu ma mai ustura nimic.Eram umeda si ma simteam normala. Niciodata nu m-a mai durut sau usturat de atunci si...recuperez cu virf si indesat timpul pierdut- doar vrem sa concepem un bebelus [zid] Te rog nu sta asa! Elena Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danna2002 Postat Mai 2, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2005 se impune un drum la medicul gynecolog pentru ca nu cred ca e cazul sa stai asa. offtopic: Ca sa o vindec pe o tipa de jena de dus la gynecolog i am zis ca ...cei care obteaza sa se faca medici de acest fel sunt pasionatzi de asta...si deci ducandu te acolo nu faci de cat sa ii alimentezi pasiunea acelui medic.. E valabil cred pentru orice om care are o meserie..Cred cu tarie ca trebuie sa fi pasionat ca sa faci ceva.. deci fugutza la medic..noi nu putem sa tzi prescriem nici un leac..:( [flo] Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri! danna2002 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimercedes Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Martha, sunt mai multe afectiuni care au aceste simptome. Printre ele sunt si Chlamidia (cum au zis deja fetele), dar si "banala" Candida (care insa netratata are efecte destul de urate) sau o infectie urinara. Deci, raspunsul e sa mergi cat de repede poti la medic sa iti faci niste analize ale secretiei vaginale si niste analize de sange. Multa sanatate, Adi [cheers] "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camy062004 Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 din ceea ce descrii tu cu siguranta e ceva ,adica o infectie a aparatulu genital,aceleasi simptome le-am avut eu, si la aflarea analizelor sa depistat a fi infectie urinara destul de urata zic eu,dureri la urinat usturumi si chiar temperatura,pt. acceasta infectie a trebuit sa ma internez de urgenta ca nu-mi scadea febra de loc,bine poate nu-i si cazul tau dar totusi ceva este si pana nu mergi la medic pt. niste analize nu o sa afli exact ce este.mult succes si sa ne tii la curent. camy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyanne Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Daca ai sangerari dupa contact e posibil sa fie vorba de cervicita (rana pe col). Durerile tot de la asta pot fi... Rana se cauterizeaza daca nu se vindeca dupa tratament... Nu e atat de grav, dar daca nu este tratata se poate ajunge la lucruri mult mai grave in timp... Asa ca mergi la dr. cat mai repede sa-ti faca analize la secretie, pap... [foto]Eliana si [copil]Elenaid="red"> (23.10.2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martha78 Postat Mai 3, 2005 Autor Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Multumesc mult pentru raspunsuri! Problema este ca eu am fost la medic, am ajuns sa ma duc aproape in fiecare luna, insa tratamentul pe care eu il urmez se pare ca nu ma ajuta Urmeaza sa fac o HSG poate asa voi descoperi exact ce si cum este... If hope were not, heart would break. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.