candy24 Publicat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 3, 2005 Al meu are 2 ani si 4 luni si nu vrea nici la olita ,nici pe wc nu stiu ce sa mai fac.Voi cum a-ti procedat?L-am pus pe olita de mic dar a respins-o in continuu .Am incercat si cu sotul sa se duca amindoi la baie,dar tot nu merge.Nu mai stiu cum sa-l iau.Imi spune dar dupa ce face.Sper ca acum cand o veni caldura o sa scapam .Il las si afara fara pampers si o sa-mi iau schimburi cu mine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirunaa Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Pe Ioana , care acum are 12 ani, am crescut-o fara pampers si la 1 an si 6 luni nu mai facea nici noaptea pe ea. Rares, are 1 an si 10 luni si face tot in pampers.Nici nu vrea sa auda de olita sau wc.Spune ca face kk si pipi dar atat.Cand o incepe perioada de caldura o sa incep sa-l las fara pampers la inceput prin casa.Si vad cum o merge.... Toate cele bune! M.P Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lona Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Fiul meu a facut in pampers pana la doi ani si cateva luni. Apoi il "pandeam" peste zi si, daca aveam noroc sa surprindem momentul, il duceam la baie. Pana la trei ani a dormit cu pampers, pentru ca mi se pare inuman sa trezesti copilul si sa-l asezi la olita. Apoi i-am luat un colac mic, aplicabil peste cea mare de la baie, si l-a distrat teribil (pana atunci trebuia sa-l tinem, se temea sa nu cada!). Pediatrul mi-a spus ca aceasta obisnuinta nu are legatura cu educatia, ci este un reflex care se declanseaza pe creier. Nu te teme, n-am auzit de copil de 5 ani cu pampers, asa ca in curand va veni si momentul acela. Pana atunci, succes si rabdare. Toate cele bune si Hristos a inviat! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lz_cecilia Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Hristos a inviat!! Noi am scapat de pampers la 2 ani si 4 luni, dar numai dupa ce a primit cateva palme la fundicul gol...[q]. A fost ultima solutie, nu mai stiam ce sa fac..stia sa rada de alti copii care aveau scutece, dar ea..Acuma, la 2 ani si 8 luni face la wc, pe capacelul ei roz. Curaj, in vara asta sper sa scapati, noi nu am scapat vara trecuta..[bang]. Pa si pusy!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cryssdany Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Baietelul meu are 3 ani si 5 luni.Face la olita numai ziua de 6 luni.La inceput l-am pus des pe oala si il tineam pana facea pipi apoi ii puneam pampers.Daca nu il puneam noi pe oala,facea in pampers linistit.In momentul in care l-am lasat fara pampers a mai facut de cateva ori pe el,pana a inteles ca nu e comod sa se ude.Acum ii pun masinute pe un scaunel si sta pana face.Cred ca le trebuie o ocupatie in momentul ala.Ei au asa multa energie ca nu pot sta locului prea mult timp.Trebuie sa le umplem timpul cu joculetele lor favorite pentru ca statul pe oala sa nu li se para plictisitor. laptes Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirelaIulia Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Iulia a renuntat,cu ajutorul lui mami,la 1 an si trei luni.Asta pentru ca ne-am ocupat de asta de la 7 luni cand ne-am cumparat prima olita pe care stateam zilnic. Va pupu pe toti!!! http://community.webshots.com/user/mirelaiulia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emilly Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Si eu mi-am propus sa-mi dezvar galusca de pampers. Deci e mai bine sa incep sa o dezvat vara.Am tot citit subiectele legate de olita si zau ca parca nimic nu e potrivit[bang] Poate ar fi bine sa facem un subiect ceva de genul "mamici cu copilasi de dezvatat de pampers" undeva la clubul scutecelor, sa ne dam cu parerea impreuna, ce ziceti? numai bine! Emilly cu gaza ei[9cer]id="size1"> Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)id="violet">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
timea Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Exista scutece pentru invatat sa faca la olita, din alea in care simt ca-s uzi... de ce nu incerci? Timea si Mara 10 sept. 2004 http://community.webshots.com/user/timea2004 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxij Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Abia la 3 ani, dar nici nu ne-am straduit, am luat-o dupa metoda americana, face el cand e "pregatit". Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adela Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Si noi la 2 ani si 10 luni. (adica atunci cand a vrut si ea si a fost pregatita) Adela [cit] , mamica de Julia [zana]id="size2">id="violet">id="Times New Roman"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.