Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ajutooor, pentru ...curaj si inima usoara!!

Recommended Posts

Laura, nu tine copilul intr-o "colivie", ca stiu ce spun.

M-am simtit asemeni unei pasari in colivie, in toti anii copilariei, tot dintr-o grija exagerata a parintilor mei. Nu-i judec pentru asta, pentru ca stiu ca ei mi-au vrut binele, doar ca n-au inteles ca un bine exagerat poate provoca si rau mai tarziu.

Prima mea excursie a fost in clasa a 4-a, apoi una in clasa a 10-a, apoi doua in facultate si atat.

Alte iesiri care le-am facut in toti acesti ani, au fost alaturi de parinti. Crezi ca e bine? Eu zic ca nu. Copilul se caleste si iesind singur in societate.

Stiu ca esti cu sufletul la gura pana se intoarce din excursie, dar ai sa vezi ce fericit va fi baietelul ca a vazut locuri noi. Si cate iti va povesti...

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Alina, [flo], merci! Nici eu nu vreau ca fiu-meu sa fie "legat" de mine, mi-l vreau "independent si responsabil"[;)], cum spune el acum, mai in joaca mai in serios...[:D]

[^]adi2003, sunt de acord cu tine...

Cu toti, de fapt, si doar aici, pe DC, mi-am permis sa fiu putin nebuna si mult nelinistita-deh, suflet de parinte, nu zic de mama sa nu jignesc dragii de tati- altfel sunt tare si ii insuflu incredere lui Cati chiar atunci cand greseste "las' ca data viitoare ai sa vezi ce usor o sa-ti fie- sa faci, sa dregi, sa nu faci cutare lucru!".

Las' ca trece si-asta...[:)]

Laura, mama lui Catamic

Felicitari, Laura pentru curaj!

Abia astept sa ne povestesti cum a fost... Nu de alta, dar eu ma inscriu la categoria fricoase si nu i-am dat voie fetitei (6 ani) intr-o excursie asa lunga, doar pe linga Bucuresti, maxim pina la prinz. Stiu ca ar trebui s-o las sa "zboare", dar la "scenarita" cred ca bat pe oricine. Ultima oara cind s-a pus problema era inca iarna asa ca n-a fost nevoie sa iau in considerare problemele mici care imi treceau prin cap, argumentul cu drumul periculos a fost suficient.

Insa la toamna merge la scoala si va trebui s-o las, asa ca mai invat si eu de la voi.

Distractie placuta puiului si tie o zi usoara!

Buna dimineata, mamici de pitici!

Incep prin a-mi cere scuze pentru intarzierea mea cu raspunsul, joi a fost excursia, vineri n-am avut timp sa respir la treaba asa ca iata-ma aici, acum!

Excursia a fost superba, fiu-meu de doua ori pe-atat si pentru prima data in viata mi-a spus ca "e rupt de somn"!!!! (Asta la 22:30 seara, cand au ajuns, plecati la 06:30.) Au vizitat ansamblul sculptural al lui Brancusi de la Targu Jiu, casa memoriala de la Hobita, manastirea Tismana si la intoarcere au oprit la McDonald's.

Cata era fascinat de acea Coloana a infinitului(cum e de tot ce tine de infinit "cum adica nu se sfarseste?! TOTUL se termina la capat![bang][:D]") inca inainte de excursie si ma gandeam cu ce impresii va veni. I-am dat si un mobil la el, cica sa traiesc si eu peripetiile cu el, da' de unde, ma gandeam sa stiu ca e acolo si ca e bine! Si de la ce ma asteptam eu sa aud despre ochii cu care vede el acele lucruri, am auzit doar niste repezituri gen "Hai, mama, ca-mi vine randul la topogan si la trenulet!". Copiii nostri au descoperit...parculetul de distractii de langa Masa tacerii si Poarta sarutului. La Mac au intarziat destul si nu mai conteneau educatoarele cu scuzele, insa cred ca partea asta le-a fost prichindeilor cea mai draga din toata treaba...

Una peste alta totul a fost si bine si frumos, au cantat, ai ras si s-au distrat, pana la 00:00 din noapte am stat cu puiul meu si-am tooooot povestit si-am chicotit (era rupt de oboseala dar prea emotionat sa adoarma, era molcut si dulce...). S-a descurcat si cu mancarea si cu celelalte-"Scuze, n-am auzit cele 7 apeluri ale tale!", asa ca eu am vorbit abia spre pranz cu el si-apoi numai cu educatoarea...

Un lucru mai spus si gata, m-am lungit destul, spre disperarea voastra :) Nu cred ca ar fi trecut la fel de usor ziua aia pentru mine daca nu ati fi fost voi!!! Multam' din suflet! Recunoscatoare,

Laura, mama lui Catamic

felicitari Cata si sa mai pleci in excursii (scurte!)!!! ce mai ai baiat mare!

[*]Fetita mea este Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 [*] http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

paginuta personala:

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Voi o sa radeti dar fii-miu are 8 ani si sambata e prima excursie in care se duce singurel(a se citi fara mami, tati sau bunici).L-am lasat din toate considerentele enumerate de voi dar nu pot sa spun ca dau pe afara de nerabdare sa vina sambata.[:D]Asa ca paranoia creste o data cu varsta (parintelui).

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...