Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Diphereline - rog informatii !!!

Recommended Posts

Hristos a inviat !

in urma laparoscopiei pe care am facut'o saptamana trecuta, se pare ca am endometrioza. doctorii au curatat cat au putut, dar e necesar sa urmez tratament cu diphereline 3 sau 4 luni.

rog fetele care fac / au facut tratament cu diphereline sa ma ajute cu informatii: efecte secundare, rezultate dupa tratament, orice alte informatii pe care le detin.

multumesc mult !

rog moderatorii sa ma directioneze inspre alte subiecte daca s'a mai discutat despre asta. multumesc !

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Alexa Ioana, ºi eu am fost diagnosticatã cu chist endometriozic acum 2 ani. Din pãcate mie mi-au scos chistul cu tot cu ovar. Doctoriþa la care m-am dus dupã (ºi la care merg de atuci) mi-a spus de Diphereline cum cã este un tratament recent, care constã în 6 luni de tratament (câte 1 fiolã pe lunã injectabil). Nu se ºtie dacã are efecte secundare sau dacã are efect permanent sau doar temporar. Ce pot sã-þi spun este cã acþioneazã direct pe hipofizã, inducând un fel de "castrare chimicã", dupã care urmeazã o "resetare" a sistemului hormonal.

Eu am zis pas, voi face tratamentul dacã voi mai face endometriozã, între timp am luat 6 luni Mastodynon

Nu ºtiu cât am putut sã te ajut. Succes!

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...