Oana_B Publicat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 3, 2005 [colegi] Oana_B Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ela76 Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Hristos a inviat!id="green"> Oana_B, multumim pentru deschiderea "volumului" 54; Claudelu cred ca are listuta, o asteptam! Ma apucasem sa caut pe unde era ultima mea postare de la subiectul trecut [alcool] Zici ca nici n-am existat pe acolo (cred ca m-au urmarit pe mine cand am postat ultimele dati si hatz, au sters tot ) Noi iar am fost la Odobesti, am botezat-o sambata pe fetita fratelui lui Virgil - a fost o cuminte nu a zis nimic-nimic toata slujba, nici macar cand a bagat-o popa cu capul in apa. Ziceam eu de Cristina ca a fost cuminte cand avea o luna-doua, dar vara-sa o intrece pe departe! A doua zi i-am facut eu baita, am stat la masa cu tot neamul (sau o mare parte din el), am alergat dupa Cristina non-stop... De fapt, le-am lasat pe bunici sa se desfasoare si m-am abtinut cat am putut sa nu ma duc in urmarire si eu Ca ziceati de cazaturi si lovituri. Si Cristina are destule la activ, una chiar ieri: tata a lasat-o pe jos, dar ea s-a dezechilibrat si a venit putin cu fruntea de tablia mesei din curte, asa ca s-a pus pe un plans cu sughituri si lacrimi siroaie, de bietul tata a ramas marcat si amarat ca n-a fost in stare sa aiba grija de ea. Mai greu a fost sa-l linistesc pe el decat pe Cristina. Cu mancarea tot cu fitze si toane suntem, dar deja m-am obisnuit si nici nu ma mai stresez. Doctorita a cantarit-o saptamana trecuta si cica are 9,5 kg , dar s-a aratat multumita de cum arata si cum evoleaza. Acum, nici Cristina nu statea linistita, eu as zice ca are mai multe kile, o s-o cantaresc eu acasa zilele astea. A dat o raguseala zdravana peste noi de vreo 2-3 zile. Cea mai nostima e Cristina care nu mai reuseste sa chiuie ca inainte si suna ca un magarus adevarat! Mi-a fost putin teama sa nu faca si rosu in gat si febra, dar se pare ca am scapat. In weekend-ul urmator iar trebuie sa trag o fuga la Odobesti, ca sa merg la proba la croitoreasa, ca acusica trebuie sa fiu nasa de cununie si nu mai am nimic care sa-mi vina bine. In felul asta o antrenam si pe Cristina cu statul in masina, pentru concediul pe care vrem sa-l facem pe la inceputul lui iunie. Gata, va las, ca e tarziu si sunt rupta de oboseala. In plus, ma supara si o maseluta care a binevoit sa faca o infectie frumusica la radacina si acum trebuie sa iau antibiotice. Tot inainte! ("Vorbim" maine, cand doarme Cristina!)id="size1"> [flo] Ela si [copil] Cristina (21.04.2004) Albumele noastreid="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudelu Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 [colegi] Primele parti:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 id="maroon">id="Comic Sans MS">,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30, 31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52,53 [foto]Cei mai scumpi si mai frumosi![foto]id="Century Gothic">id="size4"> 16 februarie amelieid="red">(Crina-Amelia/Bucuresti), Andreeaid="pink">,id="purple"> 23 februarie Oani id="red">(Ioana/Brasov), fetitaid="pink"> (2,6kg)id="purple"> *****id="orange"> 2 martie crina catalinaid="red">, [copil] Codrinid="teal"> ( 3300 g si 51 cm)id="blue"> 3 martie vasceid="red">(Canada),[copil] David Theodoreid="teal"> (3,45kg si 51cm)id="blue"> 4 martie Adina Iuliaid="red">, Olivia Karla id="pink">(3,5 kg si 51 cm)id="purple"> web 4 martie manditaid="red">, Adriana Claudia id="pink">(1.900g)id="purple"> web 6 martie bibuga id="red">(Ildi/Mures), [copil] baietelid="teal"> (3.750kg ,54 cm)id="blue"> 7 martie Maluba id="red">(Beatrice),[copil] Darius-Gabrielid="teal"> (4,2kg si 53cm) id="blue">web 7 martie asiid="red"> (Stanca/Cluj),[copil]id="blue"> 9 martie codrituid="red">(Montreal/Canada),[iepu]5 Tudorid="teal"> (2.6kg si 49cm)id="blue">,web 11 martie spic de grau id="red">(Luminita/Paris), [iepu] Davidid="teal"> (2.4kg si 47cm)id="blue"> web 13 martie Klaus29id="red"> (Claudia/Craiova), [copil] Andreiid="teal"> id="blue">,album 14 martie oanadragid="red"> (Oana-Toronto/CA), [copil] Chrisid="teal">(3,3kg si 51cm) id="blue"> 15 martie dely99id="red"> (Delia/Sibiu), [copil] (3,850 kg si 58 cm)id="blue"> 15 martie LauraFloid="red"> (Laura/Galati), [iepu]8+1m Dariaid="pink"> (3.700g/52 cm/apgar 9),cezarianaid="purple"> 16 martie gabivalceanu id="red">(Gabi/Pitesti), [iepu]2 Ioanaid="pink">(2,8 kg)id="purple"> 16 martie iamonaid="red">(Bucuresti), Andrea Cristinaid="pink">(3,7 kg)id="purple"> 16 Martie Irismetalid="red">, [iepu]8+6m Stefan Catalinid="teal"> (4 kg si 53 cm, scor Agpar +10 cu felicitari)id="blue"> 17 martie KIKISOR id="red">(Anamaria/Cluj), [copil] Andrei-Alexandruid="teal">id="blue"> 19 martie Veveid="red">(Irina/Nh,USA), [iepu]6 Laur Andrei id="teal">(3,08kg si 46cm,apgar10)id="blue">1,2,3,4 20 martie Soleil id="red">(Flaviana/Bucuresti), [iepu] Tiana Maria id="pink">(3150 g si 51 cm)id="purple"> web 20 martie Cosmy id="red">, Cristiana-Dariaid="pink">(3550g/52cm,apgar 9) id="purple"> 20 martie tinutzaid="red"> (Bucuresti), [copil]Robertid="teal">id="blue"> 22 martie Dalinaid="red">(Bucuresti), [copil] Andreiid="teal"> (3450g 51cm scor 9)id="blue"> 23 martie ematutuiid="red"> (Ema/Constanta), [iepu]6 George Raduid="teal">id="blue"> 25 martie Oakeid="red">(Bucuresti), [iepu]Vladid="teal"> (2800g)id="blue"> web 25 martie SimoVid="red"> (Simona/New York)id="orange">, [iepu]8+2m Miaid="pink"> (2,5kg )id="purple">,[iepu]5 Lucasid="teal"> (3,3kg)id="blue">,web 26 martie ellysid="red"> (Mihaela/Bucuresti),[iepu]8 Elena-Larisaid="pink"> (3.900 kg si 52 cm) id="purple"> 27 martie ruprichid="red"> (Daniela/Bucuresti),[iepu]5 Robertid="teal"> (3.100 kg-49 cm)id="blue"> 29 martie alonaid="red">(Anca/Canada),[iepu]6 Theodoraid="pink">id="purple"> 30 martie inaioana id="red">(Ioana/Ploiesti), [iepu]11 Katjaid="pink"> (3 kg SI 48 cm)id="purple"> web 31 martie Mickyyy id="red">(Adriana/Bucuresti),[iepu]2 Malina Ioana id="pink">(3800g si 53cm)id="purple">web 31 martie mikaelaid="red">(Mihaela/Ploiesti), [copil] Radu Paul id="teal">(3800g si 52 cm)id="blue"> *******id="orange"> 1 aprilie Diana76 id="red">(Diana/Bucuresti),[iepu]5 Maria Cristina id="pink">(3600g)id="purple"> web 1 aprilie Claudelu id="red">(Claudia/Arad), [iepu]6 Raul Andrei id="teal">(3500g/51cm/apgar 8) id="blue"> web1, web2 3 aprilie simona_minteuanid="red">(Cluj-Napoca), [copil]David Bogdan id="teal">(3.800kg 57cm)id="blue"> 4 aprilie cipstyleid="red">(Cristina/Germania), [iepu]7 Anelisa Elena id="pink">(3810 g si 55 cm)id="purple"> web 5 aprilie malina mircu id="red">(Malina/Pitesti), [iepu]4 Daniel Ioan id="teal">(3400 g)id="blue">web 5 aprilie mobriq id="red">(Monica/Belgia), [iepu]8 Eduardid="teal">id="blue"> 7 aprilie denis id="red">(Denisa/Bucuresti), [copil] George Cosmin id="teal">(3500 g)id="blue"> 7 aprilie Nedda id="red">(Daniela/Boston,USA),[iepu]7 Lara-Diane id="pink">(3101g si 51cm)id="purple">web 7 aprilie bindiu id="red">(Camelia/Bucuresti), [iepu] Tudorid="teal">(3,150 kg si 51 cm)id="blue"> 8 aprilie mirindaid="red">,prima sarcina, Anaid="pink"> (3250 g,50cm)id="purple"> web 8 aprilie blerinaid="red"> (Bucuresti/Romania), Jo-elleid="pink">id="purple"> 12 aprilie Rayuela id="red">(Elena/Göteborg,Sweden),[iepu]6 Amelieid="pink">(3500g)id="purple"> web 13 aprilie katalinaid="red"> (Catalina), [iepu]3 Robert Mihaiid="teal">(3.700g, 52 cm )id="blue"> 14 aprilie Nally id="red">, [copil] Sebastianid="teal"> (2,650kg si 48,5 cm)id="blue"> 15 aprilie KULTAid="red">(Finlanda), [iepu]Danielaid="pink">id="purple">,web 16 aprilie LaviBid="red"> (Lavinia/Germania),Hannaid="pink">id="purple"> 17 aprilie georgescu oanaid="red">(Oana),[iepu]2 Maria Alexandra id="pink">(3350g/49cm)id="purple"> 18 aprilie Pucku id="red">(Corina/Canada),[iepu]6 Stephanieid="pink"> (4900g/52cm/apgar 9)id="purple"> web, 19 aprilie mama_lui_andreiid="red">(Roxana/Bucuresti-24 mai 1980), [iepu]2 Andrei-Alexandru id="teal">(3600g/54cm/apgar 10)id="blue"> web 20 aprilie Laura22 id="red">, [copil] Justin Georgeid="teal"> (2.900 kg)id="blue"> 20 aprilie mariana tacheid="red">(Cluj), [iepu]8 Stefan Adrianid="teal"> (4200 g si 57 cm)id="blue"> 20 aprilie acrisid="red"> (Cristina/Targoviste), Amalia Elenaid="pink">id="purple"> 21 aprilie Ela76 id="red">(Mihaela/Bucuresti), [iepu]8 Cristina (3.550kg si 52cm apgar 9)id="purple"> web 21 aprilie piciulica id="red">, [copil] Ericid="blue"> 22 aprilie ama lucaid="red"> (Bucuresti), [copil] Luca (3.600, 49 cm)id="blue"> 26 aprilie Simoneid="red">, Iulia Alexandra (3100 gr si 48.5 cm)id="purple"> web 26 aprilie irinacid="red">, [iepu]6 Ilinca (3.100kg si 50 cm)id="purple"> 26 aprilie bebe2004id="red"> (Andreea/Constanta), [iepu]7 Alexandru (9:15am,3700g,52cm)id="blue">,webid="navy"> 28 aprilie grasuta id="red">, Ana Maria (3000g si 49cm)id="purple"> 29 aprilie Alina33id="red">, [copil] Dragosid="blue"> webid="navy">id="Comic Sans MS">id="navy">id="Comic Sans MS"> SCOR:id="red"> 35id="blue">[greutati] - 29id="purple">id="size3">id="Comic Sans MS"> Aniversariid="blue"> IANUARIEid="teal"> 02 ian '81-Gabrielid="blue"> (sot Maluba)id="orange"> 19 ian '77-Nickid="blue"> (sot irina c)id="orange"> FEBRUARIEid="teal"> 09 feb '72-mirindaid="red">id="orange"> 21 feb '01-Agnesid="pink"> (fetita Veve)id="orange"> MARTIEid="teal"> 03 mar '??-mariana_tacheid="red">id="orange"> 04 mar '98-Catalinid="purple"> (baiatel katalina)id="orange"> 08 mar '75-Rayuelaid="red">id="orange"> 12 mar '75-Claudiuid="blue"> (sot Claudelu)id="orange"> 17 mar '76-irina cid="red">id="orange"> 23 mar '70-Eduardid="blue"> (sot LaviB)id="orange"> APRILIEid="teal"> 02 apr '69-ruprichid="red">id="orange"> 05 apr '77-bebe2004id="red">id="orange"> 17 apr '76-Ela76id="red">id="orange"> 24 apr '68-Puiuid="blue"> (sot katalina)id="orange"> MAIid="teal"> 15 mai '76-katalinaid="red">id="orange"> 24 mai '80-mama_lui_andreiid="red">id="orange"> IUNIEid="teal"> 03 iun '68-Irismetalid="red">id="orange"> 07 iun '76-Cristianid="blue"> (sot spic de grau)id="orange"> 18 iun '76-Luigiid="blue"> (sot mama_lui_andre)id="orange"> 19 iun '79-Puckuid="red">id="orange"> 24 iun '76-spic de grauid="red">id="orange"> IULIEid="teal"> 08 iul '73-Flaviusid="blue"> (sot Veve)id="orange"> 16 iul '79-Claudeluid="red">id="orange"> 24 iul '70-Theodorid="blue"> (sot mirinda)id="orange"> AUGUSTid="teal"> 23 aug '75-Virgilid="blue"> (sot Ela76)id="orange"> 27 aug '80-Malubaid="red">id="orange"> 28 aug '68-Oszkarid="blue"> (sot Pucku)id="orange"> 30 aug '77-georgescu oanaid="red">id="orange"> SEPTEMBRIEid="teal"> 04 sep '75-Veveid="red">id="orange"> 14 sep '77-Mariusid="blue"> (sot LauraFlo)id="orange"> 15 sep '75-LauraFloid="red">id="orange"> 28 sep '76-Mickyyy id="red">id="orange"> 28 sep '69-sot Mickyyyid="blue">id="orange"> OCTOMBRIEid="teal"> 17 oct '97-Vladid="purple"> (baietel alona)id="orange"> 25 oct '76-Cristianid="blue"> (sot bebe2004)id="orange"> 27 oct '78-malina_mircuid="red">id="orange"> 31 oct '74-LaviBid="red">id="orange"> NOIEMBRIEid="teal"> 01 nov '71-Claudiuid="blue"> (sot alona)id="orange"> 03 nov '77-Catalinid="blue"> (sot malina_mircu)id="orange"> 13 nov '72-alonaid="red">id="orange"> 13 nov '72-Victorid="blue"> (sot Irismetal)id="orange"> DECEMBRIEid="teal"> 20 dec '65-Catalinid="blue"> (sot Rayuela)id="orange">id="size1"> Mai fetelor, pai cum sa nu va iubesc eu pe voi, dar ce sa fac, a venit vara pe la Arad si trebuie sa profitam, nu?? Plus ca Raul ma termina, bine ziceati voi, ca abia acum incepe distractia [alcool] Nu mai sta nici in carucior, face crize ca vrea pe jos si uite asa decat in carucior mai bine pe jos sau cel mai bine in brate [bang] Noi avem o gasca de vreo 5 copilasi toti nascuti la interval de 3-4 zile, toti au 1 an si o luna si tare mult se iubesc unu pe altu [box][mariaj][duel][blabla], distractie maxima [bang] La amiaza am reusit si eu sa trag un puiut de somn, dar acum parca sunt si mai obosita ca inainte[alcool] Ma ustura pielcuta de nu mai poci, sunt rosie ca focu(sa-mi surada norocu[:D])id="size1"> Alinaid="red">, am vazut poze, mi-a placut cel mai mult de Thea[;)] Cuscraid="red">, ti-ai luat sandelele?? Tragem noi si un YM ca doar nu dejaba mi-am schimbat si camera[:D] Sa vezi ca in asta sunt mai frumoasa[:-)))] Care-i AMR-ul?? Lauraid="red">, asta e doar inceputu[:D] Bine ca n-a fost mai rau! micutei Daria! Apropo, printre piticotii din gasca avem si o fetita Daria...tot timpu imi sare gandu la voi[:D] Oanaid="red">, ce misto ca te-ai intalnit cu Malina, Gabi si Diana! ce noroc pe tine! Alex cum e acum?? Simoid="red">, pai vad ca si voi v-ati petrecut bine de PAste! Poze ceva?? Mickyyyid="red">, ma bucur enorm ca esti bine! sarcina usoara in continuare!Pupicei mamicii si cumintelei de Malina! Ela id="red">si eu patesc la fel cu bunicii[:d] Au mustrari de constiinta daca pateste Raul ceva din "cauza" lor...dupa ce linistesc pruncu ma pun sa-i linistesc si pe ei[:D] PS: Eu nu mai pot copia listuta din celalalt capitol, asa ca am s ao rog pe OanaB id="red"> sa o copieze si am sa ma ocup eu daca nu va suparati s ao actualizez, ca deja am pierdut-o pe Aranyaid="red">!id="navy">id="Comic Sans MS"> Claudiaid="orange"> si Raul id="teal">(01id="navy">.04id="orange">.2004id="teal">)id="navy"> Martieid="teal"> Aprilieid="navy"> 2004id="orange">id="Script MT Bold"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedda Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Buna mamici! Tocmai ma vaitam ca nu pot sa vad forumul si uite ca de data asta se incarca pagina. Sper sa si apuc sa trimit mesajul ca altfel ma dati disparuta. Am petrecut bine de Paste si vad ca si voi la fel. Alona, id="red">am vazut-o pe Thea. E o dulce. Dar m-a uimit si Vlad cat de mare e. Imi place poza aceea in care sunteti toti 4 si tati ii pune coarne lui Vlad. Elena, id="red">si Amelie e tare scumpa. Poza de care zice si Clauid="red"> e foarte frumoasa. Nu te supara ca n-ati petrecut de Paste. Va luati voi revansa cand veniti in Ro. Clau, id="red">eu chiar iti laudasem ouale vopsite in mesajele care s-au sters. De pantofi nu mai stiu daca am zis dar zic acum: sa-i porti sanatoasa! Laura, id="red">imi pare rau sa aud de "aventurile" Dariei. Cred si eu ca te-ai speriat dar bine ca i-a trecut. Trimitem si noi niste [pup]pe cucui, sa se vindece cat mai repede. Oana, id="red">parca imi amintesc ca Malinaid="red"> e din Ploiesti. Cum de v-ati intalnit in Pitesti? Sau am incurcat eu "borcanele"? Ce vaccin i-ai facut Alexandrei de a avut asa reactie? Sper ca i-a trecut acum si ii trimitem si ei . Ela, id="red">va sa zica Cristina are o verisoara apropiata de varsta ei. Se vor intelege ca doua surori. Sa va traiasca finuta! Sa ne povestesti cum a fost si ca nasa de cununie. Da' voi chiar v-ati luat rolul de nashi in serios anul acesta! Lavi, id="red">sa stii ca am apucat sa-ti vad invitatia la chiftele inainte sa se stearga mesajele! Multumesc frumos pentru ea! (Tot la chiftele ma gandesc de cateva zile si am hotarat sa fac si eu chiar maine. ) Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004id="blue">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedda Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Simo, id="red">multi pentru Mia si pentru Lucas! Veve, id="red">sper ca ati ajuns cu bine in Ro si ati mancat deja cozonacii toti! Speram sa ajungi si la un computer cat mai repede si sa ne dai de veste. Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004id="blue">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruprich Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 Buna fetele! Mickyyyid="red">:ne bucuram ca esti bine.Iti dorim numai bine si nastere usoara. Fetele de pe alte meleaguri: vreau sa cumpar si eu pentru puiul meu un "walker bikeid="blue">".Aici nu am gasit cu toate ca am fost in mai multe magazine de prin Bucuresti.Am cautat si pe net, dar de aici din tara nu putem cumpara. Am gasit ceva la fisher-priceid="blue">costa 30 $, insa nu pot comanda. Le puteti vedea aici: este vorba de primul model dar si al doilea m-ar interesa http://www.fisher-price.com/us/products/thumbnail.asp?catid=walkers&from=ToysByType&catname=Walkers&type=assistant&lMinAge=.00&lMaxAge=1.00 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 Neata! Nu ca ar avea vreo importanta, da' mi se parea mie ca am cam putine saptamani ieri cand mi-am actualizat profilul personal, eu stiam ca intru in saptamana 35 si acolo aveam doar 33, asa ca am zis ca oi fi baut eu gaz si-am uitat sa numar cum trebuie [alcool]! Dar de fapt n-am baut gaz, insa am uitat cu desavarsire ca s-au pierdut datele din ultima saptamana si implicit si ultima actualizare a profilului personal ! Asa ca sunt mai aproape decat credeam de intalnirea cu Mara (sau Maya, sau cum ne-o mai trece prin cap s-o botezam, ca inca nu reusim sa ne hotaram asupra unui nume!) Elaid="red">, Cristinuca arata tare bine la cele 9,5kg ale ei, eu zic ca n-are sens sa-ti faci griji, mai ales ca e tare zvapaiata si consuma o gramada de energie! Claudeluid="red">, asta-i doar inceputul, stai sa vezi cand va capata suficient curaj sa mearga netinut de manuta prin parc, abia atunci incepe distractia ! Cel putin pe noi ne-a disperat Malina, cu bona e de-o cumintenie inexplicabila, merge numai de manuta sau in carucior, insa cand iese cu noi la plimbare e dezastru. Vrea sa mearga doar singura, tot timpul in alta directie decat cea in care vrem noi, daca s-ar putea numai prin iarba si prin balti, alearag toti cainii (ham ham -ul cum ii striga ea), smulge toate buruienile si vrea sa le guste, a invatat-o taicas-o in leagan si n-o mai putem dezlipi de acolo decat cu un concert de plansete, si lista ar continua la nesfarsit!id="Comic Sans MS">id="purple"> Mickyyyid="red">[gravi] (35 saptamani) si [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [foto] Album Malina & Povestea nasterii id="left"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LauraFlo Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 In sfarsit merge si site-ul ! Tare rau e fara voi ! Multumim pentru pupici ! Tare dulci au fost ! Vad ca a fost ceva activitate aici la noi, am vazut pozele ( frumoase fete si frumosi baietei avem ) am primit pupicii vostri si noi va spunem ca va iubim si va pupacim dulce de tot . Ieri ne-am plimbat pe faleza Dunarii . Daria a fost super incantata de apa, ar fi vrut sa se si balaceasca putin, sora mea era cu rolele si Daria cum le vedea cum ciripea : brum, brum. A fost putin nedumerita la inceput ( nu vazuse decat masini cu roti nu si oameni cu roti ) dar cand a vazut cate nebunii se pot face pe role n-a mai contenit din hohote. Eu sunt o catastrofa si in picioarele goale, asa ca ei ii va reveni sarcina de a se plimba cu Daria , cand va mai creste bineinteles . A alergat dupa toti cainii, noroc ca majoritatea era in lesa, s-a plimbat prin iarba....A fost o nebunie, a dormit de la 9 pana la 7 neintoarsa. Eu fug la o portie de cafea. Cine vine cu mine ?id="Comic Sans MS"> [bis] bebelusa DARIA id="blue"> si mamica LAURAid="red"> id="Comic Sans MS">[bis] Album MARTIEid="red">-APRILIEid="blue"> 2004id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruprich Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 Mickyyyid="red">: eu sunt pentru Maraid="size4">id="red">. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickyyy Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 Chiar, legat de nume, am si eu o nedumerire, Mara e nume de sfant sau nuid="red">?! id="Comic Sans MS">id="purple"> Mickyyyid="red">[gravi] (35 saptamani) si [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [foto] Album Malina & Povestea nasterii id="left"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.