Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bebelusul scade in greutate

Recommended Posts

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cu cantarul de la Chicco si eu am probleme. De cand copilu a inceput sa se miste cand il asez pe cantar se deeregleaza. E foarte sensibil si la orice miscare isi pierde din echilibru si arata aiurea. Stiu multe persoane care si-au cantarit copilasul doar lunar la doctor si chiar au fost mult mai putin stresate decat mine[bang].

Ana Maria si bebe Victor Stefan [bibe](15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Distribuie pe alte site-uri

buna, fetita mea tocmai a implinit 6 luni, la nastere a avut 3,950, si dupa 2 saptamani avea doar 3,500. Ce am facut? Nimic.La sfatul pediatrei am lasat fetita sa-si gaseasca singura ritmul de mancare. Mi-a fost greu caci ma stresam ca tine, dar surpriza, pana la sfarsitul lunii avea 4,360.A pus in 2 saptamani 860 gr.Acum, cand ma gandesc in urma, nu-mi vine sa cred.

Se stie ca fiecare copil are ritmul lui de crestere.Eu am monitorizat foarte strict evolutia fetitei mele, atat cantitatea mancata cat si greutatea si pot sa-ti spun ca a luat in greutate in salturi. Adica daca se spune ca tre sa ia intr-o luna cam 750 gr (media) asta nu inseamna ca tre sa puna 25 gr pe zi, nuuu.Poate o saptamana sa stagneze, apoi sa salte dintr-o data.Sper ca m-am facut inteleasa.

Si cum bine a spus lidiadanaila, 80 ml la o masa...e chiar bine de tot. Nu-ti face griji si cand nu trebuie, fii atenta dar nu te stresa din orice. Printre altele copilul simte stresul tau si-l agiti fara rost.pupici si multa sanatate.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Daca mananca atata e f bine! Cantarul meu imifacea o figura si mai simpatica, o puneam dupa supt si imi arata mai putin dect inainte!!![alcool][alcool][alcool]

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

id="right">

Scaunul l-am dat pt. analize, dar cu urina inca ma mai chinui sa o recoltez. Am luat de la Babes vroo 4 pungulite, dar nu vrea sa faca in punga. pur si simplu nu merge. plus ca inainte trebuie sa fie spalata cu sapun, pun punga care atinge kk . cine a reusit sa=mi spuna si mie cum sa pun punga, in sus sau in jos. sau stau cu bborcanul toata ziua .[:X]

Ligia nu sunt medic dar pot sa-ti spun ca un copil de nici 2 saptamini care maninca 80ml la o singura masa nu are nimic.Dar nu este bine sa-i dai completare lapte praf caci in timp va renunta la sin ca din biberon curge mai usor,daca tu crezi ca nu ai suficient lapte foloseste o pompa tip seringa si dupa fiecare supt mai stoarce putin lapte,in citeva zile vei avea lapte mai mult decit suficient.Fii bucuroasa si nu renunta la alaptat este bine si pentru tine si pentru bb.Iti spun din proprie experienta,fetita mea nu a supt deloc,a fost mica la nastere(2kg)si m-am stors 3 luni,am ajuns sa storc1,5L lapte.Nu e deloc usor pentru mama asa ca dai sa suga cit mai mult timp.Mult succes si crestere usoara!

Alina si [copil]Alexandra

id="red">LIGIA nu trebuie sa te sperii, toti copii au oscilatii de greutate.Fetita mea s-a nascut de 4100kg si 54 cm iar acum la un an si 3 luni are 9kg si este inalta si vioaie.Pe langa faptul ca nu a mancat la piept decat 2 saptamani eu nu am insistat cu mancarea, cat a dorit atat a mancat.

Trebuie sa fi relaxata si calma si sa incerci sa alungi gandurile negre, doar asa te poti intelege bine cu bebelusul si o sa creste-ti repede.

Sa ti traiasca bebelusul si sa va bucurati de el.

DRAGOSTEA LA INVINGE PE TOATE.

neliana anghel

Mai fratilor, aruncati cantarele alea pe geam!! Pai va nevrozati, mai!!! Eu am cantarit-o pe Emma numai o data pe luna, la cabinetul dr. si a fost ok.

Ligia, te incearca o frumoasa depresie post-natala si cu cantarirea asta obsesiva mai rau iti faci! Bb o sa creasca, stai linistita!! Tu vezi totul deformat acum, din cauza starii vecina cu nebunia prin care trece orice mama lauza [bang] Si eu am trecut prin asta. Toate trecem. Trebuie sa-ti impui sa fii calma, ca nervii nu fac bine la laptic! Ai putina rabdare, bb o sa ia in greutate!

Iar proba suptului nu se recomanda. Nevrozeaza!! Ai lapte? Bb papa? Asta e tot ce conteaza!! STAI LINISTITA!! Si vad ca dr. aia a ta mai mult te streseaza!!! Ufff!

Sper sa auzim vesti bune!

[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Sfatul meu este in primul rand sa arunci pe geam biberoanele din casa. Alapteaza copilul EXCLUSIV la san, ca daca ii dai biberon vei vedea ca intr-o luna cel mult nu va mai manca san. Si oricum e pacat sa-i dai lapte praf cand tu ai lapte. O sa-ti ajunga laptele, stai fara grija.

In al doilea rand, cantareste copilul doar o data pe saptamana si nu te stresa. Si nu te lua dupa medici alarmisti. Cantarele pot arata diferit chiar si cu 200 grame (al meu de acasa arata cu 200 grame mai mult decat cel de la cabinetul pediatrei, copil cantarit in aceeasi zi avea cu 200 grame mai mult acasa de fiecare data - ambele cantare fiind Chicco).

Copilul sigur e bine, mananca, doarme, isi vede de treaba lui de bebelus. Si a mea a scazut si a inceput sa ia in greutate abia dupa 10 zile, abia 60 grame (cica), dupa care a luat ca lumea, 1 kg intr-o luna.

Sanatate si mult calm, o sa vezi ca va fi bine!

FARA BIBERON!

Sunteti extraordinare!

Cand citesc mesajele, imi mai trece si mie din depresie.

O prima miscare facuta a fost sa "arunc" cantarul de la chicco si sa folosesc alt cantar. Evident asta arata 3,4 (deci mai mult).

Acum sa vedem cu asta ce treaba facem!

Oricum sunt mult mai optimista pt ca bebe e rosu in obrajori, a facut buculite, e activ si nu arata deloc a bebe bolnav.

Greseala mea a fost sa le spun la bunice ca ascazut in greutate, astfel incat acu ma suna de 2 ori pe zi sa ma intrebe daca a mai crescut. Am luat o hotarare simpla: daca sunt singura acasa nu raspund la telefon (sora-mea stie sa dea bip pe mobil ca sa se anuntze ca ea va suna). Daca e e sotul acasa, raspunde el, ca el nu are depresie si ii suporta pe toti [:D].

Pupici la toate mamicile si la bebelusi!

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...