Vic Postat Mai 9, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2005 Fetele au dreptate. Eu am 2 baieti. La primul am fost foarte stresata, mereu aveam impresia ca nu mananca suficient si de-aia nu doarme noaptea, ca nu ia in greutate, ca e slab si tot asa. Lumea imi zicea ca e bine si ca la 10 ani n-o sa ma bucur de cata mancare o sa ceara. Si sa stii ca asa a fost! Acum ma uit la poze de cand era mic si ma intreb de ce-l vedeam eu asa slab. La al doilea nu mi-am facut atatea griji si a fost mult mai simplu si mai usor. A crescut bine, vesel, relaxat, a luat bine in greutate, iar la 2 ani jumate avea 20kg si nu parea gras. Mai rau e ca de-atunci a ramas acolo, desi a crescut in inaltime (acum are 4 ani). Dar e vioi, manaca, daca ii e foame cere mancare, falcute tot are... Asa ca nu te stresa, cat e vioi e bine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Lucia Postat Mai 9, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2005 Ligia faci o mare gresesala ca-i dai completare lapte praf cu biberonul fiindca iti va refuza sanul dupa aceea. Da-i numai san iar daca nu se va satura va cere sa suga mai des, uneori si la o ora dupa ce a supt. Iti spun din proprie experiente fiindca am un bebe de sapte luni, caruia ii dau si acum san, dar din biberon fiindca am gresit ca tine si i-am dat completare, dar de la cinci luni. Nu-i mai baga biberonul in gura deloc. Numai sanul si laptele tau se va adapta cerintelor lui. L.Popa Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.