Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum este corect?

Recommended Posts

Am o problema pe care doresc sa o supun judecatii voastre, ca fiind impartiali in ceea ce ma priveste.

O postez aici, la Discutii, avand aspecte din mai multe sectiuni.

Am divortat amiabil in urma cu cativa ani. In urma unor negocieri destul de tensionate, dar civilizate, incluzand si aspecte materiale, fosta mi-a incredintat fata minora, ca sa o cresc eu; argumentele mele au fost spre binele copilului, iar ea a fost de acord in final. Evident, am promis ca oricand va putea sa-si vada copilul, fara sa fie nevoie de programe stabilite de judecator.

Primii doi ani dupa divort am locuit impreuna, n-au fost probleme; urmatorii doi am locuit separat, dar iar n-au fost probleme, faceam si concedii impreuna, iar fosta venea la fata oricand, mai ramanea si peste noapte.

Apoi m-am insurat. Fireste, accesul s-a blocat acasa la mine. Intre timp, parca fara motiv, relatia de amicitie cu fosta s-a cam stricat; am devenit dintr-o data vinovat de tot ce n-a mers intre noi. A aprut regretul ca a fost de acord sa-mi dea fata (desi nu are timp de ea). Stiu ca este instigata si au aparut critici de genul "ce fel de mama esti?".

S-a schimbat (in rau) si m-a acuzat ca i-am smuls copilul de la san prin amenintari (in cadrul negocierilor, am mai avut schimburi de cuvinte neortodoxe). A solicitat fata din ce in ce mai des.

Am inceput sa o refuz, in unele momente. Este in clasa a 4-a, are program, activitati extrascolare (atletism, engleza); prin recasatoria mea are acum si o sora cu care isi petrece timpul liber, in week-enduri avem programe diverse.

Dupa cateva certuri, am stabilit de comun acord, un program: petrece la ea primul week-end din luna si sarbatoarea de Pasti. Exista si exceptii, cand o mai solicita din unele motive, iar eu nu m-am opus pana acum. In afara de asta, i-am promis ca daca fata va dori mai mult si va fi posibil, nu ma voi opune (de exemplu vacanta la bunica).

A fost de acord (i-am cam impus aceasta situatie), dar doreste acest angajament si daca fata, uneori, nu-i de acord. Adica sa o oblig eu.

...Si a aparut prima ocazie. Acum de Pasti. Fata nu a vrut sa mearga la ea, a vrut cu mine. Si eu am obligat-o sa mearga la ea.

Dar nu va pot spune ce a fost in sufletul meu. Si va intreb: cum este corect sa procedez?

http://community.webshots.com/user/tora97

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...