iren Publicat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Publicat Mai 3, 2005 Am cam inceput sa beau dimineatza cafea pe stomacu gol, in loc s-o beau dupa ce iau micu dejun (adeka un castron plin de birchemüsli cu iaurt sh-o lingura pliiina cu miere[:D]), ca altfel nu ma pot trezi din zombaiala. Aveti idee, face rau, sau e ok, daca p-orma oricum maninc? Multzam [flo] Iren dubla mamicaid="red">[zana] Bogdanelu nazdravanuid="blue"> [aerob] si Julia zbintuitaid="purple"> In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi_ella Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Da, cafeaua bauta pe stomacul gol face rau...asta in timp, nu imediat! Am simtit-o pe pielea mea in studentie! Bine, era asociata si cu tzigara, normal! Dupa vreo doi ani am dat intr-o gastrita destul de nasoala si mi-a venit mintea la cap. Ma durea stomacul rau de tot uneori! Apoi am inceput sa mananc chiar cand ma trezeam din somn...si numai apoi cafeaua si tzigarile! Sincera sa fiu...mai beau cate o cafeluta pe stomacul gol (tzigarile le-am lasat cu totul), insa apoi mananc imediat. Nu e un obicei. In general mananc ceva, un sandwish macar, inainte de cafea. _Ella, [copil]Emma & [bibe] din burtica http://community.webshots.com/user/emmaandreea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adivio Postat Mai 3, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2005 Pai cica face rau de tot, dar eu tot o beau pe stomacul gol. Aaaa, si sa nu uit, asezonata cu o tigara, doua, trei. Acu pe bune, cica in timp duce la ulcer, ca cica stomacul macina in gol cind bem cafelutele. Adivio&Ioana-nazdravana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica dulce Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 eu beau din´anul 1 cafeaua pe stomacul gol,plus tigari muuulte!! si de 7ani n-am patit nimic. In ultimii ani cam asta e ce bag in mine de dimineata de la 7-8 la 2-3.Adica fac un filtru cu vreo 2-3 cani de cafea si tot cate o gura,de sete[bang] Apoi o dau pe cola pana noaptea la 12-1 cand ma culc.Eventual intercalata cu o bere[:D] Ok,recunosc,nu sunt un exemplu de urmat,dar probabil am un stomac de taur ca nici macar nu stiu cum arata o indigestie,daramite durerea sau alte probleme. Insa sunt decisa sa fac ceva schimbari in viitorul foarte apropiat!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SIMONABB Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 face rau oricum cafeaua, nu numai pe stomacul gol Simona http://community.webshots.com/user/simonabb Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pupezica Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 Eu beau in fiecare dimineata pe stomacul gol si nu urmeaza nici-un mic dejun dupa.Rontai ceva pe la 1-2, iar prima masa o iau la 7 seara.Eventual mai beau o cafea si la un 4 dupa-amiaza. Cam nasol, nu? Ar trebiu sa ma dezobisnuiesc, mai ales ca eu imi descoperisem o gastita acum cativa ani si mai am cateodata dureri de stomac. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LauraM Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 Eu beau cafea dimineata, dar din lipsa de timp ... acasa servesc micul dejun si la serviciu cafeaua ... asa ca nu e pe stomacul gol Zambeste, maine poate fi mai rau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adjadyn Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 .imi pierea pofta de mancare, si nu ma simteam deloc bine adjadyn Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
april Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 mie da, mi-a facut mult rau, am ajuns la inceput de ulcer si am ramas cu o gastrita urata. Dar eu cred ca depinde de organism, nu toti reactionam la fel. Antonela &[zana]Andrada Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyssy Postat Mai 4, 2005 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2005 quote:Originally posted by pupezicaEu beau in fiecare dimineata pe stomacul gol si nu urmeaza nici-un mic dejun dupa.Rontai ceva pe la 1-2, iar prima masa o iau la 7 seara.Eventual mai beau o cafea si la un 4 dupa-amiaza.Cam nasol, nu? id="quote">id="quote">Si yo , si yo !! Si ma mai intreb de ce uneori ma doare stomacul [:(]Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.