Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cicatrice epiziotomie dureroasa dupa 6 luni

Recommended Posts

Buna fetelor,

Spuneti-mi, voua cum vi s-a vindecat taietura de epiziotomie? Si dupa cat timp nu v-a mai jenat? Pe mine din cand in cand ma mai jeneaza, chiar doare, in timpul sexului. Am fost la dr., zice ca e ok, se vindeca bine, muschiul isi recapata vigoarea, bla bla bla. Dar inca o simt dupa 6 luni. Si ma enerveaza ca ma apuca cand imi e lumea mai draga, [xinpat].

Pupici la mamici si pitici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pe mine nu m-a mai durut dupa 2 luni si apoi n-am mai simtit nimic in neregula acolo. Am fost cusuta cu fire care s-au resorbit. Daca dr. spune ca se vindeca bine....totusi cred ca trebuia sa se vindece pana acum.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimireaid="blue"> (D.N. 02.10.2004)

Buna,

Si doctorita mea a folosit fire care se absorb, drept urmare nu am mai avut neplaceri dupa vreo cateva saptamani de la nastere, dar... nu stiu daca e normal ca acum la 1 an si vreo 2 saptamani sa ma doara de turbez cand se schimba vremea sau cand stau pe ceva tare. Am fost la doctor si mi-a zis ca totul e OK, dar ca am fost f. cusuta ca bebe a fost mare si eu nu m-am dilatat asa ca ...caposul mic a rupt tot ce era de rupt cu epiziotomie cu tot.

Cred ca depinde si de viteza de refacere a organismului, de elasticitatea muschilor.

Simina

Si bebe meu are 1 an si 2 luni iar eu nici acum nu m-am vindecat....

In timpul actului sexual ma doare cumplit, de cele mai multe ori suntem nevoiti sa na oprim, atat de intensa este durerea. Ca sa nu mai spun ca ma doare si daca ma ating eu. Simt pielea f intinsa....simt ca e ceva altfel acolo....sunt foarte ingrijorata.

Cum Doamne iarta-ma poate fi asa ceva normal??? In ritmul asta, imi distrug relatia...

Voi merge curand la inca un doctor, pentru o parere in plus, si bineinteles, cred ca o sa mint ca nu am nascut in Bucuresti. Doctorii se apara intre ei ceva de speriat!!!

ara

Deci poate fi mai rau de atat...hm. Pai de ce, Dumnezeu, se mai face interventia asta atat de des daca sunt atatea implicatii mai tarziu? A mea fiica a avut 2.750 si tot m-a taiat. Si daca avea 4 kg ce facea?Practica asta care a devenit asa o obisnuinta este o bataie de joc atunci cand nu este necesara.

pe mine m-a durut vreo luna...sexul a fost mai greu cam 7-8 luni (ca ma facuse cam virgina[:D]), dar nu mai simt ca am avut taietura acolo...ajuta mult si ex.kegel pentru a se reface musculatura.

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

MotoRRock editia a II-a in Ploiesti:

http://www.silverpistons.ro/mr2.html

Eu am avut discomfort cam 10 luni desi nu m-a taiat, am avut insa ceva cusaturi pt ca m-am fisurat eu pe dinuntru, perineul insa a fost ok.

La al doilea bebe am fost insa intacta ceea ce a facut ca disconfortul sa dureze doar cateva zile.

Aici majoritatea medicilor sunt pe principiul ca daca te rupi singura te refaci mai repede pt ca ruptura se produce acolo unde tesutul e mai subtire. In Romania insa se merge pe ideea ca o taietura facuta dinainte previne posibile rupturi urate.id="black">

Adela http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...