Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aer conditionat

Recommended Posts

as vrea aer conditionat; exista, ce marca si cam cum arata si cam cat costa un aparat care se poate muta dintr-o camera in alta?

ca nu prea am cum sa scot tubul ala afara, peretii sunt de beton si as vrea sa-l instalez pe hol - adica ar trebui sa sparg vreo trei pereti ca sa ajung afara...id="Comic Sans MS">id="green">

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...id="Comic Sans MS">id="limegreen">

[loveyou] Cristinaid="red"> & [baietel] Vlad [copil](23 septembrie 2004)id="blue">id="Comic Sans MS">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu te sfatuiesc sa-ti iei unitate mobila.

Iata de ce: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=16340

Deocamdata, nu s-a inventat aparatul care sa faca rece intr-o parte si sa nu evacueze caldura rezultata in alta parte...

Cu siguranta, poti gasi alta solutie.

Eu am un AUX de 12000 de BTU, cu compresor si circuite japoneze, montat in sufragerie.

Raceste foarte bine si dormitorul si holul chiar si cand sunt 43 de grade afara. Il pui in asa fel incat sa nu-ti bata in ceafa cand dormi sau cand lucrezi si totul va fi OK.

Iar consumul e OK (aparatul e de clasa B), se simte vara la factura de curent, dar sotul si fetita mea sunt "polari", sufera tare si se umplu de bubite la caldura, asa ca merita toti banii.

A fost si ieftin si cu instalare gratuita.

Vei gasi si alte solutii, la fel de avantajoase, la super sau hypermarket-urile din Bucuresti.

Eu l-am ales pe asta pentru ca fabrica are ISO 9001 si asigura o anumita constanta a calitatii.

Bafta la cumparaturi !

instalare gratuita a insemnat ca au gaurit ei peretii?id="Comic Sans MS">id="green">

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...id="Comic Sans MS">id="limegreen">

[loveyou] Cristinaid="red"> & [baietel] Vlad [copil](23 septembrie 2004)id="blue">id="Comic Sans MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...